Şimdi Ara

Playstore üzerinden Ön Siparişle oyun almayın!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar kimse benim gibi mağdur olmasın diye bu konuyu yazıyorum. Haziran ayında Playstore üzerinden Battlefield V'i ön sipariş etmiştim.(Aklıma edeyim) İlk sipariş ettiğim zaman ürünün key'i sipariş sayfamda gözükmüyordu. Bununla ilgili facebook üzerinden Playstore'a yazdım. Hatta "key satıyorsunuz ürünü aldıktan sonra "Key available on release" yazıyor nasıl bir ön sipariş kodu bu? Bari not bölümü açın gerekli açıklamayı ürünün açıklamasına yazın" demiştim. Ondan sonra "Not: Ürün anahtarı Açık Beta sürecinden önce gönderilecek" diye yazmışlardı. Bana da "Merhaba Berk Bey, Battlefield V aktivasyon kodları, EA tarafından çıkış tarihinden önce teslim edilecektir. Bu oyun için önceden aktivasyon kodu verilmemektedir" Dediler. (Fakat bugün arayan arkadaş ısrarla 20 Kasım'dan sonra vereceğiz dedi çelişkiye bakın. Tabii O tarihte bunu deseler iptal edebilirdim aldığım günün ertesi günü yazmıştım)

Buraya kadar her şey güzel bende open betayı bekledim. Battlefield ön sipariş verenler open betaya erkenden sahip olacak dedi. Hala key gelmediği için hem playstore'a hem telekom'a mail attım. Yetmedi telefonla kayıt oluşturdum. Bu arada playstore'dan oyunun not bölümünde olan betadan önce key teslim edilecek silindi. Az önce beni biri aradı. Arkadaş oyunun 20 Kasım'da çıkacağını söyledi ve key 20 Kasım'dan sonra teslim edilecek dedi. Ben ona defalarca open beta ön sipariş bonusları dedikçe yok onlar biz verince keyi sahip olacaksınız diye ısrar etti. Adama open betaya herkesten önce girin diyorsunuz key olmadan nasıl gireceğim diyorum bana "oyun çıktıktan sonra key gelince yararlanırsınız" bile dedi konuya bu kadar uzak. Bari oraya yazın millet mağdur olmasın resmen dolandırılıyor insanlar dedim yok bizim müşteriler biliyor key'in sonra geleceğini merak etmeyin dedi. İptal etmek istedim 3 ay önce almışsınız olmaz dedi. Sinirlendim kapadım. Zaten dün problemi anlatırken ayrı bir eziyet çekmiştim. Playstore'un kendine özel numarası olmadığı için kimi arasam olayı anlamıyor. En son Battlefield adını kodlarken buldum kendimi. Aşağıda da sahtekarlığın fotoğraflarını koyuyorum.

Ben tuzağa düştüm aman dikkat siz düşmeyin!

• Sedat. kullanıcısına yanıt
    Yazma amacım uzun uzun sırf diğer almayı düşünen arkadaşlar uzak kalsın diye. Bir an boş bulundum ve aldığım zaman cidden farklı sitelere göre fiyatı en uygun yerdi telekom. Ki telekom hakkında çok büyük konuşup ne yazıkki Superonline'ın da kotalarda değişikliğe gidildiğinde milleti göz göre göre kazıklamaya çalıştığı tarifelerinden sebep geçmek zorunda kaldım. Yoksa evime sokmazdım telekom. Çok sıkıntı yaşamıştım. 2013'de 2 3 oyun almıştım playstore'dan gerçekten hiç sıkıntı yaşamadım işlerini iyi yapıyorlardı. Fakat 2013 sonrası telekomun aynen müşterilerini aptal sandığı için direkt iptal ettim. Superonline'a geçtim. Onlarda müşterilerini insan değil para olarak görüyorlar o ayrı konu. Geçmiş deneyimime güvenip aldım. Pişman oldum. Bana koymaz konsola da sipariş etmiştim orada oynarım bir süre fakat sırf almayı düşünen arkadaşlar sıkıntıya düşmesin diye yazdım buraya. 288TL ile ne ben batarım ne telekom zengin olur fakat bir kaç insan bu yazıyı görüp sipariş etmezse ben mutlu olurum.

• Ea keyleri gondermistir kesin ama adamlar ne yapacaklarını bilmiyorlarsa, maul kutularinda duruyordur. Hayır 20 kasimda açık beta kodunu ne yapayım ben

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ares kullanıcısına yanıt
    Ben bunu o arkadaşa anlatamadım işte. Israrla anlamadı ve ön sipariş bonuslarına 20 Kasım'dan sonra da sahip olabileceğimi iddia etti. Betanın daha ne olduğunu bildiğini sanmıyorum ve kendini en yetkili kişi sanıyor. Bana nereden bildirim yaparsanız yapın yine ben sizi arayacağım dedi
  • Ea ya mail atın supporttan size yardımcı olsunlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.