Şimdi Ara

PLAYVISION GERÇEK 5.1 (ANALOG + USB) KULAKLIK ANA KONU *** (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
484
Cevap
13
Favori
45.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NeoTrinity

quote:

Orijinalden alıntı: enbiey26

@burbarian Hocam cok guzel inceleme yapmissin yorumlari ve incelemeleri görünce bu kulaklikta karar kildim listemde roccat kave SENNHEISER PC 350 gibi kulakliklar vardi ama bu uygun fiyatli kaliteli tam aradigim gibi birsey oldu on board ses kartim da yeterli olacaktir sanirim ayrica usb girişinin de olmasi cok güzel zaten kendinden ses karti da varmis saglam oldugunu da belirmissiniz zaten resimlerden bakinca da belli oluyor daha baska bisi isteyemeyiz bi kulakliktan sanirim.

aldıktan sonra seninde yorumlarını bekliyoruz o zaman

hocam ben aldim da usb olarak taktim bi sesine bakym dedim çalişiyo kulaklik kendi yüklemesini de yapti ama ses gelmyo ^^

• quote:

quote:

quote:

@burbarian Hocam cok guzel inceleme yapmissin yorumlari ve incelemeleri görünce bu kulaklikta karar kildim listemde roccat kave SENNHEISER PC 350 gibi kulakliklar vardi ama bu uygun fiyatli kaliteli tam aradigim gibi birsey oldu on board ses kartim da yeterli olacaktir sanirim ayrica usb girişinin de olmasi cok güzel zaten kendinden ses karti da varmis saglam oldugunu da belirmissiniz zaten resimlerden bakinca da belli oluyor daha baska bisi isteyemeyiz bi kulakliktan sanirim.

aldıktan sonra seninde yorumlarını bekliyoruz o zaman

hocam ben aldim da usb olarak taktim bi sesine bakym dedim çalişiyo kulaklik kendi yüklemesini de yapti ama ses gelmyo ^^

tamamdir hallettim yannz ses kartim iyi olmadigi için güzel ses alamadim ben de usb olarak kullaniyorum usb den de yeteri kadar iyi ses veriyo zaten ben begendim malzemesi de kaliteli boşta çalişirken gelen ses cok az zaten rahatsiz da etmiyo süet oldugu için deri gibi de terletmiyo yüzüklerin efendisinde denedim kulakligi 1080p sesleri ayri yerlerden cok güzel veriyo baslar da oldukca iyi ileride ses karti alicam bundan daha güzel nasi ses vercek merak ediyorum ^^ürünü her türlü tavsiye ediyorum ben de şirketini arayip bizzat konsup siparis ettim.Dün öğlen istedim bu gün saat 11 gibi geldi ankarada oturuorum bu arada istanbuldan geldi ürün.kargoya verilme olayi flan gayette başarili.

• Takip.

Konuyu okudum zorla aldıracaksınız bana bunu

Kulaklığı PS3 ile deneyen var mı? Gerçek 5.1 veriyor mu PS3'de?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sp@wn -- 6 Temmuz 2012; 13:52:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

Takip.

bu alet PC de ne veriyorsa her yerde o sesi verir ben xbox da kullanacağım diyorsan sana sadece şunu söyleyebilirim USB olarak kullanılıyorsa Xbox da USB den çok fazla dip ses geliyor.eğer 3 kabloyu da bağlayacak çıkış varsa ve elektriği prizden alacaksan sıkıntı yok.
  • quote:

quote:

Takip.

bu alet PC de ne veriyorsa her yerde o sesi verir ben xbox da kullanacağım diyorsan sana sadece şunu söyleyebilirim USB olarak kullanılıyorsa Xbox da USB den çok fazla dip ses geliyor.eğer 3 kabloyu da bağlayacak çıkış varsa ve elektriği prizden alacaksan sıkıntı yok.

Kendi sitesindeki açıklama;
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    *PS3 İle Kullanım:

Kulaklığımızın en büyük özelliği Analog 5.1 ve USB 5.1 bağlantıyı eş zamanlı olarak desteklemesidir. PS3’ün USB portuna PlayVision kulaklığın USB portunu bağlayarak
    online oyunlarda chat özelliğini kullanabilirsiniz. Aynı zamanda kulaklığın yeşil renkli stereo girişini uygun dönüştürücüler ile oyun konsolunuzun Kırmızı-Beyaz RCA çıkışlarına bağlayarak, oyunların sesini kulaklıktan alabilirsiniz. Kulaklığımızın amfi özelliği, ses kalitesi açısından güzel bir sonuç almanızı sağlayacaktır.

Oyun konsolunuzda oynamış olduğunuz Dolby Digital ve DTS destekli oyun ve filmlerden gerçek 5.1 çevresel ses almak için PlayVision Decoder ürünümüzü ayrıca satın almanızı öneririz.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Bu da demek oluyor ki sadece USB porttan bağlarsan chat mikrofon kulaklık olarak kullanabilirsin.

Bende PlayVision Decoder var ancak onunla 5.1 alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sp@wn -- 6 Temmuz 2012; 16:46:11 >

• quote:

quote:

quote:

Takip.

*PS3 İle Kullanım:

Kulaklığımızın en büyük özelliği Analog 5.1 ve USB 5.1 bağlantıyı eş zamanlı olarak desteklemesidir. PS3’ün USB portuna PlayVision kulaklığın USB portunu bağlayarak
    online oyunlarda chat özelliğini kullanabilirsiniz. Aynı zamanda kulaklığın yeşil renkli stereo girişini uygun dönüştürücüler ile oyun konsolunuzun Kırmızı-Beyaz RCA çıkışlarına bağlayarak, oyunların sesini kulaklıktan alabilirsiniz. Kulaklığımızın amfi özelliği, ses kalitesi açısından güzel bir sonuç almanızı sağlayacaktır.

Oyun konsolunuzda oynamış olduğunuz Dolby Digital ve DTS destekli oyun ve filmlerden gerçek 5.1 çevresel ses almak için PlayVision Decoder ürünümüzü ayrıca satın almanızı öneririz.
    Bu da demek oluyor ki sadece USB porttan bağlarsan chat mikrofon kulaklık olarak kullanabilirsin.

Hocam elinizde playvision decoder var ise kulaklığı kesinlikle tavsiye ederim. Bizim biraderin PS3 de zamanında denemiştik. Assasin diye bir oyundu sanırım. Pazar gibi bir yerin ortasından geçerken konuşan kişilerin nerede olduğunu ve ne konuştuklarını dahi duyabiliyorsun. DTS ve Dolby Digital'in ses kalitesi ile oyundaki sesler çok daha detaylı oluyor. BlueRay filmlerde de çok iyidi.

• quote:

Orijinalden alıntı: madcom

quote:

quote:

quote:

Takip.

*PS3 İle Kullanım:

Hocam elinizde playvision decoder var ise kulaklığı kesinlikle tavsiye ederim. Bizim biraderin PS3 de zamanında denemiştik. Assasin diye bir oyundu sanırım. Pazar gibi bir yerin ortasından geçerken konuşan kişilerin nerede olduğunu ve ne konuştuklarını dahi duyabiliyorsun. DTS ve Dolby Digital'in ses kalitesi ile oyundaki sesler çok daha detaylı oluyor. BlueRay filmlerde de çok iyidi.

Hocam gaza getirip masrafa sokacaksın beni

• Bir şey soracaktım bu kulaklığı xbox için düşünüyorum.Güzel bir kulaklık mı? Sorun çıkarır mı? Ve 'gerçek' 5.1 yaşatır mı bana?
    Bir de son olarak xbox veya ps3'e bağlamak için ayrı aparat gerekir mi?
    Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar. bende bu kulaklığı almak istiyorum. ama aklıma takılan bir konu var. sitesinded xbox 360 ve ps3'den 5.1 ses alabilmek için decoderin şart olduğunu söylüyor. bende creative ddts-100 decoder var. bu kulaklığı kendi dekoderini almadan ddts 100 ile xbox 360 ıma bağlayarak 5.1 alabilirmiyim? çok önemli bnm için. eğer bu mümkünse bende hemen kulaklık siparişi vericem. şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: albertwesker87

merhaba arkadaşlar. bende bu kulaklığı almak istiyorum. ama aklıma takılan bir konu var. sitesinded xbox 360 ve ps3'den 5.1 ses alabilmek için decoderin şart olduğunu söylüyor. bende creative ddts-100 decoder var. bu kulaklığı kendi dekoderini almadan ddts 100 ile xbox 360 ıma bağlayarak 5.1 alabilirmiyim? çok önemli bnm için. eğer bu mümkünse bende hemen kulaklık siparişi vericem. şimdiden teşekkürler.

Eğer dekoderiniz aşağıdaki resimdeki ise audio outputs kısmındaki yeşil, siyah ve turuncu çıkışlara bağlayarak analog 5.1 alırsınız.
     PLAYVISION GERÇEK 5.1 (ANALOG + USB) KULAKLIK ANA KONU ***

• çok teşekkür ederim.decoderim resimdeki.ama o 3 çıkışa benim ses sistemim bağlı. kulaklığı nasıl bağlayabiliriz.?biraz zayıfım ses donanımlarında. eğer saçma bir soru olduysa özür dilerim
  • eğer tam olarak nasıl bağlayabileceğimi açıklarsanız çok makbule geçer. nasıl bir bağlantı yapmam gerekir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: albertwesker87

çok teşekkür ederim.decoderim resimdeki.ama o 3 çıkışa benim ses sistemim bağlı. kulaklığı nasıl bağlayabiliriz.?biraz zayıfım ses donanımlarında. eğer saçma bir soru olduysa özür dilerim

Elektronikçilerde satılan 3.5 mm stereo jak çoklayıcı aparattan 3 tane alabilirsiniz. Tanesi 2 lira falandır. Aşağıdakilerin herhangi biri iş görür. Ama alırken özellikle "stereo" deyin.

PLAYVISION GERÇEK 5.1 (ANALOG + USB) KULAKLIK ANA KONU *** veya

• anladım.saolun. 3 tane alın demeniz sanırım her bir outputa 1 yedek gerektiği için değilmi? ses sistemide bağlı olacağı için.birde stereo demenizin sebebi nedir? öğrenmek için soruyorum.
  • Dekoderdeki front çıkışına çoklayıcı takınca hem ses sisteminizin hem de kulaklığın front kanallarını aynı anda kullanmış olacaksınız. Aynı şekilde arka ve center/subwoofer çıkışlarına da çoklayıcı takınca onlar da aktif hale gelecek. Yani neticede dekodere aynı anda hem ses sistemi, hem de kulaklık bağlı olmuş olacak. Stereo olması şu anlama geliyor. Misal, front çıkışına tek jak sokuyorsunuz ve hem ön sağ, hem de ön sol hoparlör ses veriyor. Yani bir jakta iki ayrı kanal ses iletiliyor. Jakın sivri ucuna baktığınızda ilk boğumun altında ikinci ayrı bir boğum vardır. Bu stereo oluyor. Bir de mono olanlar var. Onlar da tek jakta tek kanal ses iletir. Mono işinize yaramaz yani şu durumda.

İlk resim stereo, ikincisi mono.

• quote:

Orijinalden alıntı: korkuadam

Bir şey soracaktım bu kulaklığı xbox için düşünüyorum.Güzel bir kulaklık mı? Sorun çıkarır mı? Ve 'gerçek' 5.1 yaşatır mı bana?
    Bir de son olarak xbox veya ps3'e bağlamak için ayrı aparat gerekir mi?
    Şimdiden teşekkürler.

Hocam kendi sitesinde ayrı bir decoder kullanmanız gerektiği yazıyor. Kullanılmaz ise oyun sesleri ve chat konuşmalarını aynı anda verir mi bilemiyorum. Belki 2 kanal ses + chat verebilir ama kesin birşey diyemem.

Firmayı arayıp sormak gerekebilir.

http://www.playvision.com.tr/HST-51.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: burbarian

Bende Playvision decoder var. Ses sistemi bağlı. Ancak ses sisteminde 6 jak çıkışı var.
    Zaten ssadece ses sistemini takmak için ben yukarıdaki aparatı kullanıyorum.Yani kulaklık için yer kalmıyor.

Mecburen tak çıkar mı yapmam gerekiyor?
  • quote:

quote:

Bende Playvision decoder var. Ses sistemi bağlı. Ancak ses sisteminde 6 jak çıkışı var.
    Zaten ssadece ses sistemini takmak için ben yukarıdaki aparatı kullanıyorum.Yani kulaklık için yer kalmıyor.

Ses sisteminin bir resmini koyarsan daha net anlarız. Tam anlayamadım.
  • quote:

quote:

quote:

Ses sisteminin bir resmini koyarsan daha net anlarız. Tam anlayamadım.

Hocam sistem bu. Sistemden 6 tane jak çıkıyor. Bunları Decoder'e her iki jakı bir jaka çevirerek bağlıyorum resimdeki gibi.

• Ses sisteminden dekodere giren jaklar 3 tane 3.5 mm stereo jak mı? Eğer öyleyse yukarda bahsettiğim jak çoklayıcı ile dekodere hem ses sistemi, hem de kulaklığı aynı anda bağlama imkanı var demektir. İlk resimdeki kablolu çoklayıcı daha rahat iş görür.

Ayrıca resimdeki 6 tane jak çıkış değil, ses girişidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burbarian -- 9 Temmuz 2012; 12:31:23 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.