Şimdi Ara

PLAYVISION GERÇEK 5.1 (ANALOG + USB) KULAKLIK ANA KONU *** (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
484
Cevap
13
Favori
45.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla bukadar olumlamadan sonra birtanede ben sipariş verdim e reyondan.İnş beklentilerimi yıkmaz.
  • Birkaç sorum olucak arkadaşlar.
    ben bu ürünü sadece usb üzerinden çalıştıramıyorum.
    Ses beni tatmin etmedi beklediğimden kısık seste çalışıyor.
    Ve mikrafonu bir türlü çalıştıramadım.Yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonyali

Birkaç sorum olucak arkadaşlar.

eğer pc için kullanıyorsan
    ürünü usb üzerinden bağladığında denetim masasından ses e gelip ses çıkış aygıtından usb olanı seçmelisin. mikrofon içinde aynı şekilde. zaten usb yi seçtinmi mikrofon çalışıyo. ses e gelince usb den bağlayınca ses kartının(ses ayar rölelerin ) olduğu kısımda bi tane yuvarlak düğme var. (ön,arka merkez,sub olanlar değil) ordan sesi açıp kapatabiliyosun. sesi full yaptım yetmedi dersen analog biraz daha yüksek ses veriyor. ama bana usb nin max sesi bile yeter normalde

• quote:

Orijinalden alıntı: mumak

quote:

Birkaç sorum olucak arkadaşlar.

eğer pc için kullanıyorsan
    ürünü usb üzerinden bağladığında denetim masasından ses e gelip ses çıkış aygıtından usb olanı seçmelisin. mikrofon içinde aynı şekilde. zaten usb yi seçtinmi mikrofon çalışıyo. ses e gelince usb den bağlayınca ses kartının(ses ayar rölelerin ) olduğu kısımda bi tane yuvarlak düğme var. (ön,arka merkez,sub olanlar değil) ordan sesi açıp kapatabiliyosun. sesi full yaptım yetmedi dersen analog biraz daha yüksek ses veriyor. ama bana usb nin max sesi bile yeter normalde

sadece usb bağladım ama herhangi bir ses alamıyorum.yeşil siyah ve sarı kablolarıda bağladığımda ses alabiliyorum.Denetim masasındada sese geldiğimde dediğin gibi birşey göremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonyali -- 24 Temmuz 2012; 13:32:31 >

• hocam siz kulaklığı usb den bağladığınız zaman herhangi bi usb cihaz takmışsınız gibi sistem tepsisinde kulaklığın yüklendiğini göstermiyormu ?
    bide işletim sisteminiz nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mumak -- 24 Temmuz 2012; 15:36:00 >
  • sorunu çözdüm arkadaşlar.Hatanın kaynağı yazılımsal dı heralde.usb takınca görmüyordu formattan sonra düzeldi.Yanlız kulaklık beklentilerimi karşılamadı.Bundan önceki kulaklığım ozone attack stereo daha iyiydi.En azından ben öyle hissediyorum.İade edicem yarın.
  • quote:

sorunu çözdüm arkadaşlar.Hatanın kaynağı yazılımsal dı heralde.usb takınca görmüyordu formattan sonra düzeldi.Yanlız kulaklık beklentilerimi karşılamadı.Bundan önceki kulaklığım ozone attack stereo daha iyiydi.En azından ben öyle hissediyorum.İade edicem yarın.

Hocam DTS veya Dolby digital desteli MKV filmler veya 5.1 destekli oyunlar ile kullandın mı? Kulaklık kalitesini o zaman daha çok belli ediyor.

Birde müzik için denedi isen analog olarak bağlamanı tavsiye ederim. USB de ses şiddeti düşük kalıyor.

Ses kartının markası neydi? Kaliteli ses kartı ile son ses çok farkeder.

Birde geçen gün farkettim, Win XP yüklü olan bilgisayarımda ses performansı Win7 yüklü olana göre daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madcom -- 25 Temmuz 2012; 10:09:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: madcom

quote:

sorunu çözdüm arkadaşlar.Hatanın kaynağı yazılımsal dı heralde.usb takınca görmüyordu formattan sonra düzeldi.Yanlız kulaklık beklentilerimi karşılamadı.Bundan önceki kulaklığım ozone attack stereo daha iyiydi.En azından ben öyle hissediyorum.İade edicem yarın.

Hocam DTS veya Dolby digital desteli MKV filmler veya 5.1 destekli oyunlar ile kullandın mı? Kulaklık kalitesini o zaman daha çok belli ediyor.

Birde müzik için denedi isen analog olarak bağlamanı tavsiye ederim. USB de ses şiddeti düşük kalıyor.

Birde geçen gün farkettim, Win XP yüklü olan bilgisayarımda ses performansı Win7 yüklü olana göre daha iyi.

olay zaten ses kartımın olmaması.Ben kendi ses kartı olduğuna aldanarak aldım fakat beklentilerimi karşılamadı.şuan benim için bu ürü ile 50 liralık bir logitech kulaklık arasında hiç fark yok.

• quote:

quote:

quote:

olay zaten ses kartımın olmaması.Ben kendi ses kartı olduğuna aldanarak aldım fakat beklentilerimi karşılamadı.şuan benim için bu ürü ile 50 liralık bir logitech kulaklık arasında hiç fark yok.

Hocam USB ses kartının müziklerde yetersiz olduğunu fakat gerçek 5.1 film ve oyunlarda iyi olduğunu bir çok arkadaş yazdı. Bu tip kulaklıkların tam gücünü göstermesi için kaliteli bir ses kartı şart malesef.
    Siz neler ile denediğiniz kulaklığı?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam USB ses kartının müziklerde yetersiz olduğunu fakat gerçek 5.1 film ve oyunlarda iyi olduğunu bir çok arkadaş yazdı. Bu tip kulaklıkların tam gücünü göstermesi için kaliteli bir ses kartı şart malesef.

önceliklerle kulaklığı iade ettiğimi belirtmek isterim.
    Daha öncehttp://www.teknobiyotik.com/cevre-birimleri/kulaklik-mikrofon-headset/ozone-attack-gaming-kulaklik.html bu kulaklığı kullanıyordum fakat aynı sebepten 2. kez arızalanınca iade etmiştim.
    Şimdi playvisionla bu kulaklığı karşılaştırdığım zaman ozone gaming in ses kalitesi ve ses yüksekliği daha iyi geldi bana.
    Sürekli dinlediğim mp3 ler var 20 liralık hoperlörden dinlerken playvısıona göre daha keyif alıyorum bana göre mp3 deneyimini yaşayamıyorsun bile.
    Film performansını merak ederek daha önce ozone gamıng kulaklığımla 2 kere izlediğim Hızlı ve öfkeli Rio karnavalını seyrettim.Burdada beklentilerimi karşılayamadı kulaklık.
    Kuzenimdeki 40 tl lik logitech bu kulaklıktan kat kat iyi bence.
    Tabiki ses kartımın olmaması bir dejavantaj ama 150 tlye alınan bir kulaklık daha başarılı olmalıydı diye düşünüyorum.
    Oyun olarak battlefield 3 sahibiyim ama bir problemden dolayı şuanlık oynayamıyorum ne yazıkki burda deneyemedim kulaklığı.
    Yılların cs 1.6 cısı olarak test ettim kulaklığı.gayet güzel ses kasılıyor fakat kaliteli markaların ucuz kulaklıklarının verdiği sesten ötesini sunmuyor.
    Öğrenciyim ,Keşke bir 150 tl daha verebilseydimde kaliteli bir ses kartıyla deneseydim kulaklığı.
    Sonuçta kulaklık benim için bir hayal kırıklığı oldu.Kullanan arkadaşlar keyif alıyodurlar inşallah.
    belirttiğim gibi kulaklığı iade ettim ve bundan sonra kulaklıkları vatan gibi mağazalarda deneyerek almaya karar verim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

önceliklerle kulaklığı iade ettiğimi belirtmek isterim.
    Daha öncehttp://www.teknobiyotik.com/cevre-birimleri/kulaklik-mikrofon-headset/ozone-attack-gaming-kulaklik.html bu kulaklığı kullanıyordum fakat aynı sebepten 2. kez arızalanınca iade etmiştim.
    Şimdi playvisionla bu kulaklığı karşılaştırdığım zaman ozone gaming in ses kalitesi ve ses yüksekliği daha iyi geldi bana.
    Sürekli dinlediğim mp3 ler var 20 liralık hoperlörden dinlerken playvısıona göre daha keyif alıyorum bana göre mp3 deneyimini yaşayamıyorsun bile.
    Film performansını merak ederek daha önce ozone gamıng kulaklığımla 2 kere izlediğim Hızlı ve öfkeli Rio karnavalını seyrettim.Burdada beklentilerimi karşılayamadı kulaklık.
    Kuzenimdeki 40 tl lik logitech bu kulaklıktan kat kat iyi bence.
    Tabiki ses kartımın olmaması bir dejavantaj ama 150 tlye alınan bir kulaklık daha başarılı olmalıydı diye düşünüyorum.
    Oyun olarak battlefield 3 sahibiyim ama bir problemden dolayı şuanlık oynayamıyorum ne yazıkki burda deneyemedim kulaklığı.
    Yılların cs 1.6 cısı olarak test ettim kulaklığı.gayet güzel ses kasılıyor fakat kaliteli markaların ucuz kulaklıklarının verdiği sesten ötesini sunmuyor.
    Öğrenciyim ,Keşke bir 150 tl daha verebilseydimde kaliteli bir ses kartıyla deneseydim kulaklığı.
    Sonuçta kulaklık benim için bir hayal kırıklığı oldu.Kullanan arkadaşlar keyif alıyodurlar inşallah.
    belirttiğim gibi kulaklığı iade ettim ve bundan sonra kulaklıkları vatan gibi mağazalarda deneyerek almaya karar verim.

Hocam gönlüne göre kulaklık bulursun inşallah.

Kulaklık olayı kişinin kulak hassasiyetine göre değişkenlik gösterebilir. Eski yazılanları okursanız ben dahil bir çok arkadaş kulaklıktan memnunuz ve inanın Media Markt optimum mağazasında 20 kadar değişik marka kulaklık denedim. Playvision bir çoğundan çok daha kaliteli ses veriyordu. Mesela iş arkadaşlarımda birisi benim kulaklığı iphone 'da dinledikten sonra yurt dışından 180 TL ye getirdiği Sennheiser PX 200 kulaklığa kızıp eşine verdi, kendine sonradan beats audio almıştı.

Rio Karnavalı filmini kulaklığı aldığım ilk zamanlar entegre USB ses kartı ile PC de izlemiştim. İzlediğiniz medya player'ın ses ayarlarından ses çıkışını 5.1 seçmeniz gerekiyor. En azından KMPlayer'da böyledi. Birde codec ayarlarından 'same as input' demeniz gerekiyor. DTS yi analog 5.1' dönüştürmek için. Yoksa normal stereo ses gibi geliyor ve zevk vermiyordu. Özellikle filmin en başındaki otobüsün kaza yaptığı sahnedeki bütün araba fren ve otobüsün parçalanma seslerini sonuna kadar duyabiliyorsunuz.

Keşke imkanınız olsaydıda kaliteli harici bir kart ile denemiş olsaydınız.

• Arkadaşlar çok alakasız olacak ama bahsettiğiniz film "Rio Soygunu" sanırım. "Hızlı ve öfkeli" yazdığınıza dikkat etmeden yarım saattir "Rio karnavalı" arıyorum. Film hariç her Brezilyalı'yı gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burbarian

Arkadaşlar çok alakasız olacak ama bahsettiğiniz film "Rio Soygunu" sanırım. "Hızlı ve öfkeli" yazdığınıza dikkat etmeden yarım saattir "Rio karnavalı" arıyorum. Film hariç her Brezilyalı'yı gördüm.

Hocam görünce bende şimdi çok güldüm. Hızlı ve öfkeli kelimelerini okuyunca Rio tek başına yeterli oldu heralde. Gerisine bakmamışım

Senide uğratırdık durduk yere... Hakkını helal et...

• Merhabalar

Kulaklığımdan kullanım açısından gayet memnunum.Belkide bu zamana kadar 20-30 TL lik kulaklık kullanmamdan dolayı olabilir .
    Kulaklığın bir artısı da yaşadığım en son olaydır;Belki kullanım belkide benim farkettiğim bir kusurdan dolayı geçtiğimiz hafta sonu kulaklığın sol tarafında ses gelmemeye başladı.Elimle kabloyu oynattığımda ses geldiğini farkedince kabloda bir temassızlık olduğunu anladım.Bence neden kumanda kısmı ile kulaklık arasındaki kablonun kısa olması.Kulaklığı pc masasından pc nin ses kartına bağladığımda ve oyun oynarken pc koltuğuna yaslandığımızda kumanda kısmı ya klavyenin üstüne geliyor yada oradan aşağıya doğru havada asılı bir şekilde kalıyordu ve doğal olarak sallanma durumu meydana geliyordu.

Sorunu firmaya mail yoluya bildirdim ve yaklaşık 2 saat kadr sonra Emre isminde bir beyfendi aradı ve kulaklığı kendilerine göndermemi istedi.Cumartesi ellerinde oldu ve bu sabah gayet açıklayıcı bir mesaj ile kulaklığı değiştireceklerini ve gereken önlemin alınması konusunda üretici firmai ile tamasa geçtiklerini bildirmişler.

Süreçteki hızları, ilgileri ve çözümcü yaklaşımları beni gerçekten bir kez daha memnun etti.İyiki almışım bu kulaklığı dedim.

Kendilerine buradan bir kez daha teşekkür ediyorum

• Onboard ses kartıyla kullanmayın arkadaşlar sizlere tavsiyem, performans hiç iç açıcı değil on board ses kartıyla.

Bende onboard ile kullanıyorum, bir arkadaştan Recon 3D aldım deneme amaçlı, çok ciddi fark etti, Asus Xonar ile dahada farkedeceğini düşünüyorum.
  • Merhaba
    Kulaklık evvelki gün geldi gelmesine ama bana sıfır kulaklık gönderiyoruz demelerine rağmen kullanılmış ve sağ tarafındaki bas hoparlörü büyük olasılık patlak bir kulaklık geldi.Kendi kulaklığımın aynı ayarlarında arada bariz fark var.Kendi kulaklığımda baslar o kadar net ve ses o kadar iyiydi ki bu kulaklık ile resmen hayal kırıklığı yaşadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan08

Merhaba
    Kulaklık evvelki gün geldi gelmesine ama bana sıfır kulaklık gönderiyoruz demelerine rağmen kullanılmış ve sağ tarafındaki bas hoparlörü büyük olasılık patlak bir kulaklık geldi.Kendi kulaklığımın aynı ayarlarında arada bariz fark var.Kendi kulaklığımda baslar o kadar net ve ses o kadar iyiydi ki bu kulaklık ile resmen hayal kırıklığı yaşadım

Tekrar merhaba
    Arkadaşlar kendi sorunum ile ilgili gelişmeleri buradan paylaşıyorum belkide bize ne diyenlerde vardır ama kulaklığı alacak arkadaşların cihazın özellikleri yanında firmanın yapısı ve müşteriye bakış açısınında bilinmesi yönünden bilgilendirmeyi yapmam gerekir diye düşünüyorum.
    Alıntı yaptığım mesajım üzerine bugün (pazar olmasına rağmen) firma sorumlusu Emre Bey telefon ile arayarak konu ile ilgili gerekli açıklamayı yaptı.Bana gönderilen kulaklığın iç donanımının değiştirildiğini , ellerinde dış aksam olmadığı için kendi kulaklığımın dış kabının takıldığını söylediler.Fakat ses ile ilgili sıkıntımıda dikkate aldıkları için kulaklığı benden geri isteyip yerine sıfır bir kulaklık göndermeyi teklif ettiler.Tekrar yazmak gibi olacak ama müşteri ve ürün memnuniyetini bu kadar dikkate almaları beni bir kez daha şaşırttı ve koşulsuz değişim teklifleri gibi tutumlar sattıkları ürüne olan güvenlerinin ve ürünün kalitesinin bir ifadesi diye düşünüyorum.
    Buradan Emre Bey nezdinde tüm firma çalışanlarını müşteri ilişkilerindeki ciddiyetlerinden dolayı tebrik ve teşekkür ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan08

Hocam sıfır kulaklık geldi mi?
  • Firebal dan aldığım,Sharkoon X-Tatic Analog kulaklık kullanıyorum,Sesinden memnundum ama devamlı arıza verdi.

Firebal a üçüncü kez gönderdiğimde,garanti devam etmesine rağmen ,ürün tamir edilemez deyip geri gönderdiler.

İki sene önce Sharkoon'a 300 tl ye yakın para vermiştim.

Şimdi bu kulaklıkla ,Sharkoon arasında fark var mı sizce ? Sharkoon kesinlikle çok iyi ses veren bir kulaklıktı.Karşılaştırma yapabilir misiniz ?

Bu arada Firebal dan kesinlikle ürün almanızı tavsiye etmiyorum.Garanti bitmemesine rağmen ürünü onarmadılar,Hafta içi tüketici hakem heyetine şikayet edeceğim bu firmayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyll

Firebal dan aldığım,Sharkoon X-Tatic Analog kulaklık kullanıyorum,Sesinden memnundum ama devamlı arıza verdi.

Firebal a üçüncü kez gönderdiğimde,garanti devam etmesine rağmen ,ürün tamir edilemez deyip geri gönderdiler.

İki sene önce Sharkoon'a 300 tl ye yakın para vermiştim.

Şimdi bu kulaklıkla ,Sharkoon arasında fark var mı sizce ? Sharkoon kesinlikle çok iyi ses veren bir kulaklıktı.Karşılaştırma yapabilir misiniz ?

Bu arada Firebal dan kesinlikle ürün almanızı tavsiye etmiyorum.Garanti bitmemesine rağmen ürünü onarmadılar,Hafta içi tüketici hakem heyetine şikayet edeceğim bu firmayı.

Şikayet edip para iadesi isteyin. 3 kez aynı arıza bunu gerektiriyor.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.