Şimdi Ara

Playvision HDA-51A Digital Sound Decoder ses kısılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • atlanta hd box cihazımı optik kablo ile Playvision HDA-51A Digital Sound Decodere bağladım , decoderide 5.1 ses sistemine bağladım.
    sorunum sesi kısamıyorum , uydunun kumandasından denedim ,ses sisteminin kumandasından denedim ama ses bir türlü kısılmıyor , basslar çok fazla rahatsız ediyor.
    sesi kısmanın bir yolu varmı , çözüm önerilerinizi bekliyorum..

• Uydunun kumandasından kısamamanız normal. Ses dijital olarak iletildiği için müdahele ettirmiyor olabilir ama decoderi bağladığınız ses sisteminden kısamamanız ilginç. Sonuçta decoder ilgili sesi çözer ve çözülen ses analog olarak ses sisteminizin 5.1 girişlerinden girer. Ses, yükseltilmesi için ses sisteminin amfisine iletilir. Burada şiddeti arttırmak veya azaltmak amfinin görevidir.

Ses sisteminizin markası ve modeli ne? Nasıl bir bağlantı yaptınız?
  • ses sisteminin markası mikado md-66 , decoderden çıkan 6 adet rc kabloyu sisteme bağladım
  • Peki kumandadan ses açma veya kapama yaptığınızda, ses sisteminde bir değişiklik yok mu? Veya ses sisteminin üzerindeki ses açma kapama düğmelerini kullanmayı denediniz mi?

Başka cihazları ses sistemine bağladığınızda ses açılıp kapanıyor muydu?

Decoderin sadece ortadaki kanalını ses sisteminin stereo girişine bağlayarak ve decoderin 2.1\5.1 düğmesine basarak bir deneyin...
  • sesi ve bassı en kısık seviyeye getirdiğimde bile çok fazla rahatsız edicek kadar ses geliyo, bu durum ses sisteminden mi kaynaklanıyor acaba?
    Playvision decoderi LOGITECH X-530 ses sistemi ile kullanabilirmiyim?
  • Çok büyük ihtimal ile problem ses sisteminden kaynaklanıyor.

LOGITECH X-530 ile decoderi kullanabilirsiniz. Baya kullanan arkadaş var forumda...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dts Sound + :)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.