Şimdi Ara

Plazma tv Önerisi 2.400 tlye kadar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sitenize tv konusundaki kararsızlıklarımı belirlemek amacıya kayıt oldum.2400 tlye kadar bir bütçemiz var ve ben tv konusunda plazma tv almak istiyorum diğerlerine göre daha iyi olduğunu düşündüğüm için ve 3d boyutlu bir tv arıyorum bana 2400 tlye kadar önerebilceğiniz 3dli televizyon modellerini yazarsanız çok sevinirim ayrıyetten şunuda sormak istiyorum Lg markası nasıldır panasonicle kıyaslarsak hangisinin daha iyi olduğunu söyleyebiliriz şimdiden mesaj atan herkese teşekkürler

• öneride bulunacak kimse yokmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakgs19

Merhaba arkadaşlar sitenize tv konusundaki kararsızlıklarımı belirlemek amacıya kayıt oldum.2400 tlye kadar bir bütçemiz var ve ben tv konusunda plazma tv almak istiyorum diğerlerine göre daha iyi olduğunu düşündüğüm için ve 3d boyutlu bir tv arıyorum bana 2400 tlye kadar önerebilceğiniz 3dli televizyon modellerini yazarsanız çok sevinirim ayrıyetten şunuda sormak istiyorum Lg markası nasıldır panasonicle kıyaslarsak hangisinin daha iyi olduğunu söyleyebiliriz şimdiden mesaj atan herkese teşekkürler

Panasonic 42ST50 1900 civarları

50ST50 2600-2800 civarları bulabilirsiniz. Bu fiyata tabi ki gözlükler dahil değil.

Kesinlikle bu senenin en iyi fiyat/performans televizyonu ST50dir. Düşünmeden gidin alın.

• Panasonic 50UT50E bu model nasıl acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.