Şimdi Ara

Plazma Tv Tavsiyesi olan varmı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar min 37"ve 2.000,00TL ye kadar bir tane plazma tv almayı düşünüyom.Panasoniclerin çok iyi olduğunu duydum bu konuda önerisi olan arkadaşlar varsa sevinirim.
    teşekkürler.

• Panasonic G ya da V serisi tavsiyem. 42'' den aşağı yok ama.
  • küçük ekran alıp pişman olmaktansa en azından 42" alın derim g serisi o fiyatlarda
  • ben zaten minumu 37" düşünüyom asıl aklımda olan 42" yada 46" g veya v serisinden hangisi daha iyi şu 2 modelden hangisi daha iyi

P42G20E P42GW20E

birde v serisi satan yer yokmu internette bulamadım

teşekkürler...
  • Verdiğiniz o iki model arasında G serisi olmalarından dolayı aralarındaki tek fark, GW modelinde hd receiver dahili olarak üzerinde bulunmaktadır. G modelinde ise hd receiver dahili değildir. Dolayısıyla görüntü açısından park yoktur. V serisi ise panasonic plazmalarda en üst seviyelerdendir. Alabiliyorsanız 42 den aşağı olmamak üzere V serisini alın pişman olmazsınız. V serisi almayacaksınız, ihtiyacınıza göre belirtmiş olduğunuz istediğiniz paneli alın. Belirtmiş olduğunuz bütçe ile çok rahat G serisi hatta V serisi paneli çok rahat bir şekilde alabilirsiniz. Firmaların yaptıkları kampanyaları takip edin. V serisi vatan da var ancak, vatan ın yaptığı kampanyaları takip ederseniz özellikle %25 indirim yaptıkları zamanı, ihtiyacınız olan paneli daha uygun rakkama alabilirsiniz.
    Saygılar.

http://www.vatanbilgisayar.com/panasonic-tx-p42v20e-full-hd-106cm-plazma-tv,1920x1080,5.000.000:1,600-hz,4xhdmi,dlna,tx-p42v20e/productdetails.aspx?I_ID=46699

• Arkadaşım LG'den ağzı yanmış ve geri iade edebilmiş bir olarak uzak dur derim. Samsung'un da iyi olmasına rağmen plazmalarda panasonic tercih etmelisin. Full hd plazmaları inceledin mi bilmem ama bu televizyonlarun piksellerinde hareketlilik göze çarpar, özellikle siyah renklerde. Benim sana tavsiyem eğer fullhd takıntın yoksa benim de almayı düşündüğüm panasonic 50c3e. Hem sd yayınlarda hem de hd yayınlarda son derece başarılı. Teknosa internetten 200 tl hediye çeki ile alırsan 5 yılda garanti uzatırsın. Uygun fiyata gelmiş olur ki ben böyle yapmayı düşünüyorum. (Plazmalarda garanti uzatmanın önemli olduğunu düşünüyorum lakin başkalarının tecrübeleri bunu gösteriyor.)
  • Teknosa bana da garanti uzatma teklifi getirmişti. Bence gerek yok, çünkü zaten 2 yıl garantisi var, yerinde sabit duran bir cihaz, bir de yüksek voltaj koruması için akım korumalı prizlerden alın tamamdır. Teknoloji zaten 2 yılda o ekranın değeri aşırı derecede düşürecektir. Yıl başına 70 tl ödemek benim aklıma yatmadı haliyle..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu özelliklerde tv box var mı ?
    2 hafta önce açıldı
    PS2 için tv önerisi[ACİL]
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.