Şimdi Ara

Please reinstall client ?!? 2 Kere İndirdim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyuna ara vermiştim bi bakaym diye tekrar yükledim oyunu file is damaged please reinstall fln dedi bugun tekrar denedim yine aynı ok napcaz ?

Edit:Foto

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IO -- 29 Mayıs 2010; 14:40:40 >

• up
  • Bence en iyisi 4gb lık bir tane fd bul. Sonra sro olan bir internet cafeye git(ama cafe güvenilir olsun trojen felan olmayan bi cafe) sronun kurulmuş halini fd e yapıştır sonra eve gel kendi pc ne yapıştır.(Ben hep öyle yapıyorum.)
  • Sro nun siteden p2p ile deneyeyim dedim belgerimde idi bozuk olan yine oraya yaptım onu düzeltti galiba olacak senin dediğin cafe işi burda hiç bi cafede sro yok diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuN_PeaCe

Sro nun siteden p2p ile deneyeyim dedim belgerimde idi bozuk olan yine oraya yaptım onu düzeltti galiba olacak senin dediğin cafe işi burda hiç bi cafede sro yok diye biliyorum

p2p den hatalı indirme olasılığın yok. kurulumda hata var yada eskiyi tamamen sil yeniden kur.
  • Ya eskiden yüklüydü aslında kullanıcı hesaplarından bi hesap açtım lazm olmuştu sonra benim kullandığım asıl hesap gitti

onla bi alakası olabilir mi

Eski yok eski bişi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IO -- 29 Mayıs 2010; 15:42:18 >
  • quote:

Sro nun siteden p2p ile deneyeyim dedim belgerimde idi bozuk olan yine oraya yaptım onu düzeltti galiba olacak senin dediğin cafe işi burda hiç bi cafede sro yok diye biliyorum

İnşallah bu sefer olur.Olunca haber verirsin umarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  Please reinstall client ?!? 2 Kere İndirdim

Daha tamamlanmamış mı oluyor ?
  • quote:

Daha tamamlanmamış mı oluyor ?

Tamamlanması gerekmiyor mu

masaüstünde kısayol varsa hedefbuldan bak belki olmuştur

• tamamlanmış show yazan butona basınca 1,240 versiyonun olduğu klasör açılacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.