Bildirim
Please reinstall client ?!? 2 Kere İndirdim
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
up -
Bence en iyisi 4gb lık bir tane fd bul. Sonra sro olan bir internet cafeye git(ama cafe güvenilir olsun trojen felan olmayan bi cafe) sronun kurulmuş halini fd e yapıştır sonra eve gel kendi pc ne yapıştır.(Ben hep öyle yapıyorum.) -
Sro nun siteden p2p ile deneyeyim dedim belgerimde idi bozuk olan yine oraya yaptım onu düzeltti galiba olacak senin dediğin cafe işi burda hiç bi cafede sro yok diye biliyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: SuN_PeaCe
Sro nun siteden p2p ile deneyeyim dedim belgerimde idi bozuk olan yine oraya yaptım onu düzeltti galiba olacak senin dediğin cafe işi burda hiç bi cafede sro yok diye biliyorum
p2p den hatalı indirme olasılığın yok. kurulumda hata var yada eskiyi tamamen sil yeniden kur. -
Ya eskiden yüklüydü aslında kullanıcı hesaplarından bi hesap açtım lazm olmuştu sonra benim kullandığım asıl hesap gitti
onla bi alakası olabilir mi
Eski yok eski bişi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IO -- 29 Mayıs 2010; 15:42:18 > -
quote:
Orijinalden alıntı: SuN_PeaCe
Sro nun siteden p2p ile deneyeyim dedim belgerimde idi bozuk olan yine oraya yaptım onu düzeltti galiba olacak senin dediğin cafe işi burda hiç bi cafede sro yok diye biliyorum
İnşallah bu sefer olur.Olunca haber verirsin umarım -
-
-
tamamlanmış show yazan butona basınca 1,240 versiyonun olduğu klasör açılacak
Sayfa:
1
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X