Şimdi Ara

Plexi Bulamıorum Diyen Baksın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Plexi bulamıyorum diyosunuz burayı okuyun plexi reklamcı camcı haricinde plastik malzeme satan yerler ve çeşitli ürün satan yerlerdede vardır fakat mesela bizim burda 1001 çeşit isimli orta büyüklükte bi yer var burda satılıyor fakat bu kişiler bu plexiyi muşamba zannediolar :) böle yerlerde kesin var yada sanayiye mobilyacıya orda adamın elinde kalmışsa beleşede verio 1001 çeşit gbi dedğim yerde plexi deseniz anlamazlar muşamba diolar 2-3 çeşit var bir i plexi zaten anlarsınız babam mutfak masasına muşamba gbi bişi alcak :) gitmiş plexi almış

• kokoreçcilerdeki kesim yaptıkları beyaz geniş çaplı plastikden bahsediyorsun sanırım, o plexi değilki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ch4ylak -- 26 Şubat 2011; 22:39:03 >
  • bn kayseride yaşıyorum 14 yaşındayım kasaları mod luyorum sanayiden beleşe karşılıyorum ödevim var diyom alıyom
  • yok hayır ne kokoreççisi :D
  • senin dediğini biliyorum şefaf ama kauçuk gibi yani katlanıyor o plexi değil arkadaşım şefaf kalın branda tarzı bişey hatta ufak yemek salonları masalarına koyuyolar sordum m2si 20tldi ama gerek yok o kadar emek harcıosun bi mod için bence bedava bile alsan değmez onu kullanmaya ...
  • dostum sanırım bahsettiğiniz levhalar polikarbonat esaslı levhalar bunların plexi ile yakından uzaktan alakası yok dediğin gibi esnektirler. fakat yeterince şeffaf değildirler. plexi alırken dahi yerli döküm plexi almanızı tavsiye ederim biraz daha pahalı ama tam şeffaf ve diğerleri gibi kırılgan değildir.yerli plexiyi gerçekten üst kalitede üretiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arg-ist -- 28 Şubat 2011; 13:54:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bi bakın gardaşlarım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.