Şimdi Ara

Plus Üyelik Olmadan Online Oynuyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
16.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam 50 milyocu müşteriye özel plussuz online oynanılıyor Şaka bir yana zaten demişsiniz kayıtlı kredi kartım yok diye birde üstüne mh aramışsınız. Daha ne işte oynayın tadını çıkartın.
  • Bence daha önceden deaktif etmeden sildiğin bir hesapta plus üyeliği devam ediyor olabilir. Deaktif etmeden silmişsen geçerli olmaya devam eder.
  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt
    Hocam aslına bakarsınız en mantıklı açıklama bu ancak deaktif etmeden sildiğim herhangi bir hesap olmadığına da eminim :) Ben anlayamıyorum neden nasıl olabildiğini.
  • _botturgec_ kullanıcısına yanıt
    Bence mutlaka o tarz birşey olmuştur. Sony'nin böyle bir açık vereceğini hiç sanmıyorum
  • Ayni sorun bende de var. Pes almak icin 2 gunluk plus aldim gecen hafta persrmbe. Hala onlineda takiliyorum. Caktirma devam et 😃 umarim böyle de kalir😃
  • nicksiznicklinick N kullanıcısına yanıt
    Güzel hocam, aynı durumu yaşayan birilerini daha görmek sevindirici :)
    Plus isareti falan uyelik yanında. Inninal kart tanımlı bende zaten oradan cekemez bakiye yok -ye de düşmüyor. Uyelik uzatmasi hediyesi falan demisler ama ona da pek ihtimal vermiyorum acaba plus uyelik sarti kalkti mi sessiz sedasiz 😃 arkadasa diyorum 1 haftadan beri acip bakack ps4u daha
  • Evet arkadaş da bakti simdi giremiyor o bende su an sadece pes var cuma gunu falan alacam oyun bakalim onlara girecek mi
  • nicksiznicklinick N kullanıcısına yanıt
    Ben şuan fifa oynuyorum problemsiz. Yine forumdan bir arkadaş oynadığını söylemişti bana. Birkaçımız şanslı kişilerdeniz sanırım :)
  • PS4'ü ilk aldığımda 14 günlük psn deneme hakkım bitince tam 3 aylık Psn alıyordum ki bana 3 günlük daha ücretsiz kullanma hakkı vermişlerdi. Belki böyle bir durumdur hocam.
  • RedDead123 R kullanıcısına yanıt
    Oyle bi sey olsa ama yine de ismin yanında plus isareti olmasi gerekiyor. Hediye plus geldiginde mesela vardi o isaret ismin yanında. Sirf biraz daha plus uyeligim kalsin diye ps4u kapatmamıştım o gün onlineda kalirsam atmaz diye hala daha girebiliyorum ama ee tabi buldu benim gibi yeteneği belese bıraktı
  • Uyelik bitis tarihi gorunuyormu
  • @Reddead123

Hocam deneme süreci vs geçeli ay oluyor, halen oynayabiliyorum :)

@1982-utkan

Üyelik başlangıcı yok ki , bitişi görünsün hocam :)
  • Imkansiz
  • Nasıl imkansız hocam? Oynuyorum işte. Benle aynı durumda olan birkaç arkadaş daha mevcut forumda.
    çok ilginç bir durum sonradan hesap gelme ihtimali olmasa keyfini sür derim de çok ilginç
  • SerKomiser Ziver Bey kullanıcısına yanıt
    Valla hocam sony'i arayıp söyledim, bir problem yok dediler ama açıklama da yapamadılar açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _botturgec_

Nasıl imkansız hocam? Oynuyorum işte. Benle aynı durumda olan birkaç arkadaş daha mevcut forumda.

Şaka mısın sen ya. Sistemde Plus yüklü degilse nasıl oynnarsın
    bence daha önce kullandığın kart varsa internet bankacılıgından internet alışverişini vs kapat
  • Kardeş anlama problemin mi var? Olağan dışı bir durum olduğu için konu açıp paylaşma ihtiyacı duydum zaten. Sorduğun şeyi zaten Ben soruyorum plus üyeliğim olmadan nasıl oynuyorum diye, anladın?

Benimle beraber şuan bildiğim 2 arkadaş daha var aynı durumda olan.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.