Şimdi Ara

Plus Üyelik Olmadan Online Oynuyorum (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
16.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kardeş bu durumu ss ile nasıl açıklayabilirim? Trollük yapacak yaşı geçtik çoktan, kimseyi inandırmak gibi bi derdim yok :) Durumu izah ettim sebebini merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wrisy kullanıcısına yanıt
    Hocam o ihtimali de düşündüm ancak hiç sanmıyorum. Bahsettiğim deneme hesabını kendi kullandığım hesaptan almıştım, sonra iptal ettim.

Deneme sürem bittiğinde zaten oynamıyordum. Bir gün uncharted 4 oynarken yanlışlıkla multiplayer kısmına girdim ve baktım bağlanıyor. Noluyor ya falan derken tüm oyunları oynayabildiğimi farkettim :)

• _botturgec_ kullanıcısına yanıt
    Hocam o hesabı deaktif edip farklı bir hesaptan online oynamaya çalışın. Maksat hangi hesabin plus niteliğine sahip olduğunu keşfetmekse bu bir yöntem olabilir.

• wrisy kullanıcısına yanıt
    Hocam sen dedikten sonra tüm hesapları deaktif ettim, yine de istediğim hesaptan online oynuyorum. Sanırım direk ps4 üzerinde bir hata oluştu :)

Hocam ozaman muhtemelen durum benim dediğim gibi. Cihazınızda sizin haberiniz olmayan silinmiş fakat etkin ve plus i olan nurtopu gibi bir hesabınız var. :))

• İki haftalık plus acmistim bitince oyunun orta yerinde attı:) Sony sana büyük kıyak geçiyor.

• arkadaş bildiğin kafalamaya çalışıyor. madem öyle bi video koy. bakalım koyabilecek misin, o yürek var mı sende.

• Terbiyesizlik yapmayın, başka işim gücüm yok milleti kafalicam burda. Video'yu nasıl çekmemi istiyorsanız söyleyin, çekip koymazsam adam değilim.

Video'yu koyduğumda siz ne yapacaksınız onu da söyleyin, sizdeki yüreği de görmüş olalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _botturgec_ -- 19 Ocak 2017; 18:35:22 >
    kardeş hesapların videosunu çek ardından gir online oyna, bu kadar.

• Bende 1 aylık deneme almistim 3. ay olacak hala kapanmadi

• Şuan yüklüyorum video'yu beklemede kalın. Yüreğinizi görücem.

• Dikkat etmediğiniz gözünüzden kaçan bir şey vardır. Böyle şeylerde kolay kolay hata olmaz.
  • coobain kullanıcısına yanıt
    Hocam sizde mi aynı durumdasınız? Sizde de plus sembolü vs yok değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _botturgec_ -- 19 Ocak 2017; 19:13:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _botturgec_

Şuanda tek bir hesap mı ekli PS4'te? PS Plus oyunlarından birine bakar mısın. Satın alma geçmişinden (son kullanma tarihinde) ne yazıyor?
  • venomstr kullanıcısına yanıt
    Hocam hepsini belirttim daha önce. Herhangi bir plus oyunum yok. Zaten plus oyunlarına erişimim de yok. Yalnızca online oyuna girebiliyorum. Hesabımın yanında artı sembolü vs falan da yok.

Makinede fazla hesap var ama hepsi aynı durumda. Video çektim yükleniyor zaten şuan.

• Buyrun durumu izah etmeye çalıştım.

• quote:

Buyrun durumu izah etmeye çalıştım.

Hesaplardan birinde PS Plus vardır büyük ihtimalle. Oynayın gitsin neden irdeliyorsunuz ki?

Hesapların hepsini kaldırınca online oynayamayacaksın tahminen.

• venomstr kullanıcısına yanıt
    Hocam hepsini deaktif ettim denedim yine oynanıyor. Birinde plus olsa + sembolü olması gerekmiyor mu? Onu göstermek için video çektim zaten.

Oynayın gitsin diyemiyorum işte, yarın öbür gün bir problem yaşarım diye tedirgin ediyor insanı.

• quote:

Hocam hepsini deaktif ettim denedim yine oynanıyor. Birinde plus olsa + sembolü olması gerekmiyor mu? Onu göstermek için video çektim zaten.

Oynayın gitsin diyemiyorum işte, yarın öbür gün bir problem yaşarım diye tedirgin ediyor insanı.

Niye problem yaşayasın ki? Deaktif ettim derken? PS4'ten hepsini sildin mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 19 Ocak 2017; 19:49:54 >
  • quote:

Baktim plus isareti var. Otomatik yenilendi buyuk ihtimalle

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.