Şimdi Ara

Plus Üyelik Olmadan Online Oynuyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
16.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SerKomiser Ziver Bey kullanıcısına yanıt
    Hocam enpara kullanıyorum ama dediğim gibi ne karttan çekilen bir miktar var ne de herhangi bir hesapta plus simgesi. Normal olmayan bir durum var.
  • Hocam plus oyunları ne alemde, plus varken aldığın oyun falan var mı girebiliyor musun?
    Hesaplardan herhangi birinden bu ay yayınlanan plus oyunlarını indirme seçeneğin aktif mi?
  • Kulspruta kullanıcısına yanıt
    Hocam maalesef hiç plus oyunum yok. Ama dediğiniz şeyi makinedeki tüm hesaplardan denedim, ücretsiz oyunları indiremiyorum :) üye olmalısınız falan diyor olması gerektiği gibi. Amma lakin şuanda da online fifa oynuyorum mesela :)

Sony'i tekrar arayıp bir başka müşteri temsilcisinden bilgi almayı deneyeceğim bir de.

Ekleme : Sony'i tekrar aradım. Sistemsel bir sıkıntı olmuştur sorun yok dedi. Ve devam etti :) Bir problem olduğu anlaşıldığında bana ulaşıp o süreçteki ücreti benden talep ederlermiş. Hanfendi ben mi diyorum size bana online imkanı verin diye veya illegal bir iş mi yapıyorum ki böyle bir talepte bulunacaksınız dedim. Size iletiyorum işte başka ne yapıcam dedim. Sistem bu şekilde vs diye saçmaladı tabi ki. İngiltere ile iletişime geçilmesi vs gerekliymiş, ne istiyorsanız onu yapın kardeşim banane dedim. Yarın iletişime geçeceklermiş bakalım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _botturgec_ -- 12 Ocak 2017; 18:35:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _botturgec_

Hocam maalesef hiç plus oyunum yok. Ama dediğiniz şeyi makinedeki tüm hesaplardan denedim, ücretsiz oyunları indiremiyorum :) üye olmalısınız falan diyor olması gerektiği gibi. Amma lakin şuanda da online fifa oynuyorum mesela :)

Sony'i tekrar arayıp bir başka müşteri temsilcisinden bilgi almayı deneyeceğim bir de.

Benim 1-2 kere işim düştü o adamlardan net bilgi almak zor kolay gelsin
  • sonyi boşa aramışsınız, normalde olması gereken zaten budur, sende olan oyunun online sini ücretsiz oynayabilmen gerek, artık ps kullanıcıları nasıl alıştıysa bu durum sevindirici hal alıyor ah sony ahhh
  • Arkadaşlar merhaba, konuyu tekrar hortlatıyorum. Benim durum aynen devam ediyor. Sizde de aynı mı?

Sony ile iletişime geçmiştim ne olur ne olmaz diyerek. Seri numarası vs istediler bugün. İngiltere ile temas kurmaları gerekliymiş, evde olmadığım için daha sonra bilgilendirme yapacağımı söyledim.

Manyak mısın kullan gitsin diyebilirsiniz ama güvenemiyor insan :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullan git

Ararsin bu gunleri..
    ps4 unde kac uyelik var bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zooe -- 18 Ocak 2017; 14:38:18 >
  • Hocam şuan 6-7 tane var ama hiç birisinde yok plus. Zaten devamlı silip yüklüyorum başka hesaplar. Kendi hesabımdan deneme süreci almıştım dediğim gibi o deneme bitti üyelik iptal oldu ancak online'den düşmedim halen :) 1 ayı geçmiştir sanıyorum

• Sony yetkililerine şikayet ettim gereğini yaparlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sturmbannführer

Sony yetkililerine şikayet ettim gereğini yaparlar.

Neyi sikayet ettin Sikayet mesajini resmini atarmisin.

• Adam bedava oynuyor hocam,biz para veriyoruz gereği yapılsın.
  • quote:

Adam bedava oynuyor hocam,biz para veriyoruz gereği yapılsın.

Sen bedava oynerken birisi sikayet etse Ne dusunursun ?

• Hocam sakin olun şikayet falan yok
  • quote:

Hocam sakin olun şikayet falan yok

Simdi oldu sert giris yaptin diye seni yumusatmak istedim..

• Adam sömürsün sonuna kadar yoksa Sonyde tanıdık yok yani
  • Haha hocam hiç yorulma ben kendim aradım Sony'i izah ettim durumu :) ama maalesef çözemiyorlar

• _botturgec_ kullanıcısına yanıt
    Hocam şanslısınız valla.Kullanın kullanabildiğiniz kadar.

• Açıkcası arkadaşın adına seviniyorum hani bir nevi intikamımızı alıyor

ama hafiften de bir tırsıntı adamlar tutup ferman gibi bir fatura ile karşıya çıkma ihtimali var kullanıcı sözleşme detayını bilmiyorum ama ayıkırlarsa mucuk
  • Cihazınızda farkında olmadığınız bir ghost hesap olabilir mi acaba? Yani icinde plus olan, daha önce tanımladığınız ve deaktif etmeden direk sildiğiniz bir hesap?

• imkansız. buralarda bir laf vardır. no ss no güven bro.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.