Şimdi Ara

Plus Üyelik Olmadan Online Oynuyorum (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
101
Cevap
0
Favori
16.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cok ilginc gercekten plus yok ve online girebiliyor. Ses etmeyin keske burada soylemeseydiniz. Birakin bilmeyelim haberi olan bir yetkili de olmasin iste ne guzel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • No ss no guven

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Video ekledim yetmedi mi ?
    youtu.be
    https://www.youtube.com/watch?v=xvUdk12qD7w&feature=youtu.be
    https://youtu.be/xvUdk12qD7w

Ayrıca rica ediyorum vay inanmıyorum etmiyorum mesajlarınızı kendinize saklayın.

Bakın ben nasıl da oynuyorum muhahaha demiyorum, lütfen ergen arkadaşlar uzak durun. Konuyu açma amacım, çözüm aramak. Neden böyle olmuş olabileceği ile ilgili fikir yürütmek.

• quote:

Orijinalden alıntı: _botturgec_

Video ekledim yetmedi mi ?

Ayrıca rica ediyorum vay inanmıyorum etmiyorum mesajlarınızı kendinize saklayın.

Bakın ben nasıl da oynuyorum muhahaha demiyorum, lütfen ergen arkadaşlar uzak durun. Konuyu açma amacım, çözüm aramak. Neden böyle olmuş olabileceği ile ilgili fikir yürütmek.

Deaktif değil de hesapları PS4'ten tamamen silersen online oynayamazsın onu söyleyeyim. Hesaplarda Plus işareti olmayabilir ama birisinde mutlaka PS Plus vardır ve otomatik olarak yenileniyordur.

Ayrıca, geçmiş zaman geriye yönelik para talep etme durumu diye bir şey de olamaz. Sony senin "Online" oynamanla ilgilenmez. Kafaya taktığın şey pek mantıklı değil.

• venomstr kullanıcısına yanıt
    Hocam sony'i arayıp söylemiştim durumu. Geçmişe dönük ücret alınabilir diye bilgi verdiler bana. Ben de tepki gösterdim zorla mı alıyorum size izah ediyorum durumu diye. Geveleyip durdular tahmin edeceğiniz gibi. Dün tekrar aradılar bilgilerimi (cihazın seri numarası vs) alıp İngiltere ile iletişime geleceklerini söylediler. Ben de trafikte olduğum için daha sonra arayıp bilgilendireceğimi söyledi kaldı öyle.

Ben de dediğiniz gibi belki hesapların birinde vardır ama görünmüyordur diyerek tüm hesaplardan tek tek ücretsiz plus oyunlarını indirmeyi denedim fakat hiç birisinde olmuyor. Yani üye değilmişim gibi davranıyor sistem normal şekilde.

• 14 günde bir yeni hesap açıp kredi kartı ekleyip deneme aliyorum kartı silip bittiğinde aynı şekilde her 14 günde bir 2 dakikada hallediyorum bence plus a para vermeyin arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: _botturgec_

Hocam sony'i arayıp söylemiştim durumu. Geçmişe dönük ücret alınabilir diye bilgi verdiler bana. Ben de tepki gösterdim zorla mı alıyorum size izah ediyorum durumu diye. Geveleyip durdular tahmin edeceğiniz gibi. Dün tekrar aradılar bilgilerimi (cihazın seri numarası vs) alıp İngiltere ile iletişime geleceklerini söylediler. Ben de trafikte olduğum için daha sonra arayıp bilgilendireceğimi söyledi kaldı öyle.

Ben de dediğiniz gibi belki hesapların birinde vardır ama görünmüyordur diyerek tüm hesaplardan tek tek ücretsiz plus oyunlarını indirmeyi denedim fakat hiç birisinde olmuyor. Yani üye değilmişim gibi davranıyor sistem normal şekilde.

Telefondaki kişi bilmediği için uydurmuş. Geriye yönelik ücret alınma diye bir şey yok. PS4'ünde zaten bir sürü hesap var, durup dururken kurcalamışsın. Kardeşlik yaptığın için kendini şikayet etmişsin resmen.

• videoyu izledim şimdi, tepkim için özür dilerim ama hak verirsin ki pek inanılır bi durum değil. sana piyango vurmuş, muhtemelen plusa bu nesil para vermeyeceksin :)

• YouTube hesabındaki videolara bakıp ufak bir reklam yapma havası sezmedim değil. Reklamın iyisi kötüsü olmaz demi

• _botturgec_ kullanıcısına yanıt
    Görmedim.
    Oynuyorsan devam et sorun olacağını sanmıyorum. Sana bir bildiri vs de gelmemiş.

İstersen yabancı forumlarda bak
  • bio technolog kullanıcısına yanıt
    Evet kardeşim, 3-5 tane kıçı kırık video'm var o sayfada. Düşündüm taşındım nasıl yapsam da reklamını yapsam diye. Sonra aklıma geldi "dur lan, ps4 konusuna böyle bir konu açayım, nasılsa birisi video sorar ben de yüklerim, sonra gelsin tıklar" dedim.

Aslında memlekette sizden birkaç tane daha olsa, çok başka yerlerde olacağız ama ah ah.

Vallahi çok acayipsiniz. Şuraya bir merakımı/sorunumu gidermek amacıyla bir konu açtım. Birkaç değerli arkadaş sağolsun fikirlerini belirttiler, iyi-kötü ihtimalleri değerlendirmiş oldum. Fikir alışverişi yapıldı.

O çılgın dünyanızda size mutluluklar, canım kardeşim.
  • Aynısı yakın bi arkadaşımda var 6-7 aydır aynı devam ediyor Plus oyunlarını alamıyor ama bizimle online oynayabiliyor. Ses etmeyin keyfinize bakın

• Konuyu tekrar horlatıyorum, aynı olay yaklaşık 2 senedir bendede var hiçbirşekilde plus vs almadım nasıl oluyor bende şaşırıyorum doğrusu , en güzeli arkadaşın dediği gibi ses etmemek
  • Ben xbox kullanirken ayni olayda bana olmustu. Xbox gold um bitti ve ertesi 2-3 gun boyunca gold olmadan oyun oynamistim. Support ile konusmustum tam hatirlamiyorum ama " glory days" diye bir sey demisti.

Bu da 7-8 gun size ucretiz online oyun deneyimi sunuyor ondan sonra kendi kendine iptal oluyordu. Sordum peki oynarsam hesabimdaki oyunlar yada hesabim ban yer mi diye hayir dedi.

PS de olay ne bilmiyorum ama ayni sey bana olsa Ban riski yada bu tarz bir sey icin hesabimdaki onca oyunu bundan 5-10 sene sonra oynayamadiktan yada ucretini odedigim halde hesabimin cop olma riskini goze almazdim. O yuzden boyle seyler olabilir kismi olarak ama sonucuna katlanma riskini de unutmayin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cityzens -- 4 Nisan 2019; 14:46:38 >
  • Merhabalar, yaklaşık bir senedir ps plus kullanmıyorum, ps4 ben de olmadığı için, bugün BAttlefield 4 ve Titanfall 2 yi yükledim ve şöylesine bir deneyerekten online girmeye çalıştım ve sabahtan beri her iki oyunuda multiplayer oynayabiliyorum. Nasıl olabiyor gerçekten şaşırtıcı.
  • Konuyu tekrar hortlatıyorum ama aynı durumda olan ve sorunu çözülen var mı acaba ?

• Arkaşlar ne sorunu ya oynayın keyfinize bakın kredi kartı ekli değil bir şey değil sizden herhangi bir ücret talep edemezler cihaz yada hesabınızı banlayamazlar hakları yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, yıllar önceki konu sahibi benim.

Sorunun kaynağı şu: Cihazlarınız ikinci else eğer, muhtemelen eski sahibi pri olarak plus üyesiydi. Hesabı kaldırdı ancak deaktif etmedi.

• _botturgec_ kullanıcısına yanıt
    Hala oynuyormusun reis?

• Hayır, yıllar önceydi. Zaten farkedince aldığım arkadaşa söylemiştim çözüldü durum. Bence bu durumdaki arkadaşların cihazları aldığı kişi plus ödemesi yapmaya devam ediyor bilmeden

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.