Selamlar arkadaşlar,dün incehesaptan bi ssd aldım linkine bakarsınız.Ben çok anlamıyorum bu işlerden bi tek hızına ve kapasitesine dikkat ettim.Hızı 3000/925 ama o hızları verir mi hiç kimse test etmemiş.Genelde oyun oynamak için kullanıcam bi kaçta mühendislik programı atarım içine.İşimi görür mü bi problem çıkarır mı iyi midir ne diyosunuz? https://www.incehesap.com/pny-cs2130-m280cs2130-500-rb-500gb-pcie-nvme-m-2-ssd-disk-fiyati-48968// |
Pny SSD
-
-
up
-
İndirim ile kaça aldınız o önemli.
Şuanki 800 ₺lik fiyatına göre konuşursak beş para etmez.
-
Aaa evet fiyatını yazmamışım 555 tl idi indirim ile ama genel olarak kötü mü diyorsunuz.
-
Fiyat normal, o hızları görmesi ise tamamen kullanıma bağlı, oyun oynarken veya web surf yaparken o hızlara ulaşmaz tabii ki normal bir ssd de iş görür o konuda ama video edit vb işlerle uğraşıyorsanız o hızları görebilirsiniz.
Ssd ve nvme arasındaki farkı günlük kullanıcılar hissetmez ama nvme anakarta doğrudan bağlandığı için daha şık bir donanım ssdye nispeten.
Hayırlı olsun güle güle kullanın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar 3500-950 almam gerekirken bu değerleri aldım niye böyle oldu sizce?(ssd boş)
-
gene up
-
quote:
Orijinalden alıntı: u shall not passgene up
Cok normal Samsung 970 de 3400 2300 diyor.3500 goruyorum ama Yazma da 1500 ustunu kac tane boardda gormedim.B450,B460 Asus,MSI,Asrock hicbirinde vaad edilen degeri gormedim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: husoCok normal Samsung 970 de 3400 2300 diyor.3500 goruyorum ama Yazma da 1500 ustunu kac tane boardda gormedim.B450,B460 Asus,MSI,Asrock hicbirinde vaad edilen degeri gormedim.
Alıntıları GösterEe 3400 diyo 3500 görüyormuşsunuz işte? benim okumada 3500 diyor ben 2000 aldım,anlamadım.Yazmada zaten problem yok
-
quote:
Orijinalden alıntı: u shall not passEe 3400 diyo 3500 görüyormuşsunuz işte? benim okumada 3500 diyor ben 2000 aldım,anlamadım.Yazmada zaten problem yok
Alıntıları GösterYazma da vaad ettigi degeri alamadim.Bu sorun degil mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok hocam benim sıkıntı okumada 3500 diyorlar ben 2000 alıyorum...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X