Şimdi Ara

Pockie Pirates (Kapalı beta bitti)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunda fazla türk yok yeni açıldığı için ama one piece hayranları ve diğer arkadaşlar birleşip güzel bir ortam yaratabiliriz diye düşünüyorum, konu altından taktikler öneriler verebiliriz.Oyun tekrar açılınca uzunca bir rehber yapacam resimlerle destekli şimdilik bunlarla yetinin.Kapalı beta yeni bitti açık betanının temmuzun 7 sinde açılması bekleniyor.

Pockie pirates one piece'in sıra tabanlı browser oyunu, gayet eğlenceli bir oyun.

Sınıflar

1.Sniper
    Bu sınıf nişancı sınıfımız.Hızı en iyi olan sınıftır çevikliğide artırılırsa sıyrılma oranı çok yüksek olabilir.
    2.Great Swordsman
    Bu sınıf savaşçı sınıfımız.Fiziksel saldırıda ve fiziksel savunmada en iyi olan sınıftır.
    3.Navigator
    Bu sınıf büyücü sınıfımız.Büyü saldırısında ve büyü savunmasında en iyi olan sınıftır.
    4.Doctor
    Bu sınıfda oyunun en dengeli sınıfı olan şifacı sınıfımız.Atağı en düşük olan sınıf olmasına rağmen diğer değerlerin hepsinde ortalama bir sınıftır.

Sınıfların Güç Değerleri

Nakama Alımı

Barlardan yeni nakamalar toplayabiliyorsunuz levele göre maximum nakama sayısı belirleniyor. Bunlar B seviye(mavi),A seviye(Mor), S seviye(Turuncu), SS seviye(Kırımızı-70 levelde açılıyor) b seviyeyi oyun parası olan gümüşle alıyorsunuz, a ve s seviyesini 500 altın vererek alıyorsunuz.Hergün girişinizde 500 altın alıyorsunuz.Nakama sayısı geminizin gelişimine göre artıyor ilk başta maximum olarak 5 nakama alabiliyorsunuz(level15 3 üye,level25 4 üye,level30 5üye) varolan geminizi yükseltip daha iyi bir gemi aldıkça sağda ve solda olan kilitler açılıp maximum sayı yükseliyor. Alttaki resimde görüldüğü üzere;

Oyunla ilgili birkaç resim;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewilswale -- 1 Temmuz 2012; 12:55:19 >

• açık betada her gün 500 altın gelme işi yok gibi gözüküyor kötü olacak bu :D
  • Selam arkadaşlar ben pockie piratese başlayalı 4 gün oluyorda altın kasmanın bir yolu var mı 500 altın a seviyesi almak icin cok :S
  • oyuna basladım yardımcı olabilecek biri yok mu ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: deta1318

oyuna basladım yardımcı olabilecek biri yok mu ya

Sorun ne dostum? Yardımcı olabilirim.
  • Şu hergün 500 altın alma işi devam etseydi çok mutlu bir insan olabilirdim oyunda :)
    73 levelim ve sahip olduğum tayfa şöyle;

Ana karakter(Protagonist) Doctor.
    Crocodile
    Slim Alvida
    Buggy
    Arlong
    Bellamy
    Dalton
    Rene ( Evet Reneyi hala kovmadım :) ama kendisini kullanmıyorum )

Enel ve Vivi için tüm altınlarımı harcadım ama yok. Sadece Crocodile ile yetinmek zorundayım sanırım.
  • Ben yeni basladim oyuna da yardm lazm pek bisi anlamadim bu tayfa alma isinden Msn ekleyebilirmisinz :D csygel@hotmail.com simdiden yardmlarnz icin tesekkurler ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oynayan var mı ?
  • 1 gunde 30 elvel oldum acık betada oynadım 22aralık 2012 tarihinde oynadım işte 30 elvel odlum sniperim rene ve ben varım bide şişko adamım var oyun güzelde işte altınlarımı full bitirdim elidmekine zırıhma felan level bastım şuan zırhım 21 level şapkam 21 level sialhım 21 level diğerleri 10 level ama gzl

• quote:

Orijinalden alıntı: fss01

oynayan var mı ?

?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

oynayan var mı ?

?

?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.