https://www.dxomark.com/xiaomi-redmi-k30-pro-zoom-edition-camera-review/ bu f2 pro mu? burda bir tek farklı olarak ois destekli yazıyor başka fark var mı? |
POCO F2 Pro [ANA KONU] (127. sayfa)
-
-
K serileri Çin ve Hindistan için üretildiği için Band 20 yok diye biliyorum.
Xiaomi Telefonlarda Band 20 (800MHz) Meselesi Nedir? - TeknoSeyir
-
Telefona PS4 kontrol kolunu Bluetooth üzerinden tanıtıyorum menülerde kol tuşları çalışıyor ama oyunlara girince çalışmıyor, remote play, geforce now üzerinde denedim kolla oyun oynayamıyorum, telefonda kurulu oyunlarda da çalışmıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: s_demirci_53https://www.dxomark.com/xiaomi-redmi-k30-pro-zoom-edition-camera-review/
bu f2 pro mu? burda bir tek farklı olarak ois destekli yazıyor başka fark var mı?
Merhaba.
Bildiğim kadarıyla o cihaz F2 Pro değil. Çok benziyor ancak kamera paketinde bazı farklılıklar var. Zoom editionda OIS var ve üçüncü kamera 8MP.
F2 PRO, Redmi K30Pro ile aynı cihaz. Redmi K30Pro Zoom Edition, kamerası daha da geliştirilmiş farklı bir versiyon.
-
F2 Pro da makro lens var iken k30 pro Zoom edition üzerinde tele foto lens var geri kalan tüm özellikler aynı, hatta ana kamera lens bile aynı, Sony exmor imx686, Dxomark testindeki 129 puanlık fotoğraf çekim puanını f2 pro içinde geçerli düşünebilir miyiz?
F2 pro larda 33 watt lık adaptör çıkıyor ancak f2 pro lar max 30 watt ile şarj olabiliyor. Zoom edition ise 33 watt ile şarj olabiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koyarcan -- 30 Nisan 2021; 2:3:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Arkadaşlar mesaj gelince baloncuk çıkıyor onu nasıl kapatıyoruz?
Birde mesala whatsaptan ses kaydını dinlerken sürekli bildirim sesi çalıyor sesi dinleyemiyorum sürekli üst üste mesaj bildirim sesi geliyor bir türlü bulamadım kapatmayı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bende de dizi izlerken bildirim geliyor dizi veya müzik sesi kısılıyor böyle durumlarda çareyi rahatsız etme seçeneğini açarak çzöüme kavuşturdum ama bu çözüm açık kalırsa ve özelliği açık unutursak bu seferde aramaları göstermiyor
-
Baloncuğu tutup en altta getirin X işareti çıkar zaten komple kapatmak için baloncuk kısmına basılı tutun 3 noktadan kapatabilirsiniz..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efebora06 -- 2 Mayıs 2021; 0:39:32 > -
Arkadaşlar cihaza gamepad takıyorum ama oyunlar görmüyor
f3 deki ekran sorunları can sıkıyor. f2 pro ile mi 10t arasında hangisini tercih edersiniz?
-
Bu tamamen zevkler ve renkler tartışılmaz konusu...
Tam ekran+Amoled panel+Pop-up kamera seven/isteyen f2 pro.
İps panel + 144 hz ekran isteyen mi 10T/Pro alabilir.
F3'de ne sorunu var merak ettim yeni çıkmadı mı
Poco f2 pro alınabilir mi? Kronik sorunları var mı? Onun yerine şunu al diyebileceğiniz bir telefon var mı? F3 te bazı sorunlar olduğu söyleniyor. Pek ısınamadım ona doğru mu?
F2 pro gönül rahatlığıyla alabilirsiniz imkan varsa 8/256 alirsaniz mükemmel olur
YouTube a poco f3 screen dimming yazın. İlk çıkan sorun, 5 dk oyun oynayınca ekran ışığını çok kısması idi, çıkan güncelleme ile süre yarım saat civarına geldi. Bi de dokunmatik sorunu gördüm, halledildi mi bilmiyorum.
Arkadaşlar şarj çok hızlı %100 den %90a düşüyor. Sonrasında ise uzun süre gidiyor. Sorun sadece % 100 ile %90 arasında. Gerisinde sorun yok. İlk başlarda böyle değildi. Farklı Xiaomi modellerinde de bu sorun varmış sebibi nedir. Bilen varsa aydınlatabilir mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koyarcan -- 10 Mayıs 2021; 18:32:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X