< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
POCO F2 Pro [ANA KONU] (148. sayfa)
-
-
Kimisi custom rom kullanmak istemiyor ,bilgilerim çalınır diye o yüzden yazmadım....
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben yıllarca farklı romlar kullandım, cihazı pert etmiştim yine başıma gelmesin diye rom işine girmek istemiyordum, belki bir iki yıl sonra artık yeni yazılımlar gelmezse rom tarafına kayarım diye düşündüm
-
arkadaşlar android 11 için recovery yazılımı çıktı mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s_demirci_53 -- 10 Eylül 2021; 10:21:54 > -
xda forums[KERNEL][OSS][AOSP-11/MIUI] neXus Kernel V8 [08/08/21]https://forum.xda-developers.com/t/kernel-oss-aosp-11-miui-nexus-kernel-v8-08-08-21.4286239/
bu kernel dosyası için 80hz destekleniyor deniliyor, bilgisi olan var mı? ekranlar için sorun olmuyor mu?
-
Recovery yazılımı ne demek ?
Ne istediğinizi anlamadım twrp mi kastediyorsunuz ?
80HZ Uzun vade de sıkıntı yaratır.
-
cihazımda root var, fakat android 11 yükleyince galiba root gitmiş olabilir ayrıca recovery menü, yani rom yüklediğimiz format attığımız menü, galiba bir diğer adı twrp menüsü
-
uygulama arama uygulamasının yerine geçiyor, ben ACR kullanırken hiç bir menüm ve arama uygulamam değişmiyordu, arama yapınca veya biri arayınca arka planda kayıt yapardı ben uygulamayı açmak isteyinceye kadar hiç göz ününe bile gelmezdi, bana arka planda kayıt yapan bir uygulama lazım, otomatik kayıt yapacak
-
İlk sayfada verdiğim ve anlattığım mi flash 64 bit yöntem ile Endonezya rom yükleyin onda arama kaydetme var
konudaki tüm mesajları okudum, ama inanın unuttum, endonezya rom ile global arasında ne fark var?
-
Miui arama ve mesajlaşma var Endonezya da.
-
Arkadaşlar telefona type C üzerinden HDMI takabiliyor muyuz? Görüntüyü aktarıyor mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Xiaomi de böyle bir özellik yok. Xiaomi'nin MHL desteği yok maalesef.
-
Benim şansızlığım mı bilmiyorum ama sıfır aldığım günden beri arızalı çıktı cihaz kendiliğinden kapanıyor biryerlere vurmayınca telefonu açılmıyordu.2 gün önce temelli gitti ve şuan tamircide 2 gündür arayan soran yok. Pocoyu tanıdığım gün pocodan vazgeçtiğim gün oldu. Mecbur kullandık bir süre.
imei atıldıktan sonra bazı uygulamaların play store üzerinden güncellenememesi sorununu nasıl çözdünüz acaba?
Netflix'i apk ile çözdüm ancak mesela Asphalt 9 play store'da bu sürümle uyumlu değil hatası veriyor.
-
Vallaha bende iyi ki almışım diyorum hor kullanmama rağmen tık demedi daha. Elektronik şans işi biraz.
Bu telefon üzerindeki toz dolan delikleri nasıl temizleyebilirim
Çift taraflı silikon bantlar var. Birçok markette 1001 cesitte bulabilirsin. Onu üzerine yapıştırip torpu bıçak vs birşey ile içine doğru ittirip 2-3 defa çek. Silikon bant esnek olduğu için her tarafına dokunup alıyor. Çift taraflı köpük bantta olur ama silikon daha kuvvetli
pop-up kameranın ordan içeri toz giriyor galiba, neden oraya bir fomül bulmamışlar şaşırdım
-
Merhaba arkadaşlar, telefon ÇiçekSepetinde MI STORE satıcısında 4370 TL olmuş. Satıcının puanı yüksek acaba güvenilir midir? Benzer fiyattaki A52, Mi 11 Lite, Redmi Note 10 Pro gibi düşük güçlü işlemci barındıran telefonları almak yerine aynı fiyata tam ekranlı, 865 işlemcili telefon almak mantıklı geldi. Sizce alınmalı mı bu fiyata? Yoksa bu saatten sonra alınmaz mı? S20 FE veya poco F3 gibi cihazlar 5000-5500 TL civarı olduğu için pek sıcak bakmıyorum ve bu cihazda 60 hz ve daha büyük bataryla ile pil performansı daha iyi olur sanırım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X