Şimdi Ara

POCO F2 Pro [ANA KONU] (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.434
Cevap
70
Favori
212.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefon görüşmesinde sesin birden kesilmesi can sıkmaya başladı. Tam önemli bi konuyu konusuyorum çat gidiyo. Ortalama 7-8tel görüşmesinde 1 kere oluyo. Muhtemelen yazılımsal birşey. İnş yakında çözerler. Çözümü varsa söylerseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali216 -- 23 Ekim 2020; 11:54:14 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mali216 M kullanıcısına yanıt
    10 gündür kullanıyorum, şükür hiç başıma gelmedi. Geçmiş olsun, volte kapatılırsa sorunun çözüldüğü yazıyor. Oysa bende volte de açık.

Cihaz 8/256
    Yazılım 12.0.4.0.QJKMIXM
    Operatör Vodafone

• Özcan DELİKANLI kullanıcısına yanıt
    Ben de şimdi 12'ye güncelliyorum. Belki o zaman düzelir.

• Sorun yaşayan bir kullanıcı şu rom ile çözmüş sorunu:

https://forum.miuiturkiye.net/konu/redmi-k30-pro-xiaomi-eu-miui-11-v11-0-15-0-stabil-rom-indirme-baglantisi.78379//

Ama bootloader kilidinin açık olması gerekiyor. TWRP ile kurulum yapılıyor çünkü.

Güncelleme işe yaramazsa denemek isteyen olur belki. Güncelleme ile çözülür umarım tabii.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 23 Ekim 2020; 14:52:1 >
  • 3 gunluk global 128 gb mavi cihazim satiliktir.sifir fulll kutu 3200 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Black_Wolf14 B kullanıcısına yanıt
    Sağolun cevabınız için. Güncelleme yaptıktan sonra daha sıkıntı çıkmadı. Eğer sıkıntı devam ederse bakacağım. Tabi bu bootloeder twrp falan çok yabancıyım. Hiç yapmadığım şeyler. Biraz araştırmam gerekcek

• mali216 M kullanıcısına yanıt

Bu işlere yabancıysanız telefonu brick etme ihtimaliniz de var. Dikkat etmek gerekiyor hangi romu, nasıl kurduğunuza. Güncelleme ile hallolur umarım, uğraşmak zorunda kalmazsınız.

• Özcan DELİKANLI kullanıcısına yanıt

S.a hocam birkaç yerde baktım ama poco f2 pro için herhangi bir IP sertifikası bulamadım. Ama sizin bahsettiğiniz redmi k30 pro ise doğrudur. (ben epey sitesi üzerinden baktım ve kendi sitesinden)

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/redmi-k30-pro-8gb.html

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/poco-f2-pro-256gb.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalbükücü -- 24 Ekim 2020; 23:23:40 >

• Kututan %35 şarj ile çıktı. Dün Saat 16'dan bugün 18 e dek gitti şarjı. İlk kez şarj edeceğim, yapmam gereken öneri bilgi vs varsa alabilirim. Teşekkürler.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ragist -- 24 Ekim 2020; 19:17:29 >
  • Metalbükücü M kullanıcısına yanıt
    Hocam ikiside aynı cihazlar aslında sadece xiaomi nin Avrupa da ve Asya kıtasında farklı isim olarak satmasindan kaynaklı oluyor bu durum. Kullandığımız romlar bile k30 pro nun mesela

• POCO F2 Pro [ANA KONU]

bu rom hangi ulkenin globala nasil cevirim

• botloader acik global rom en son version yuklemek isitiyorumistiyorum ama imei repair de yaptiracam tele yardim eders3niz sevinir nasil bir yol izlemeliyim

• Ben burdan aldım. Bir kere burdaki fiyattan vermiyolar. Cihat 3500 + 150 kayıt ücreti istediler. Ben de uğraşmak istemediğim ve hemen almak istediğim için 3550'ye bağladım. Bi tık pahalıya almış olabilirim. Ayrıca çok önemli içinden orjinal sarj cihazın da vermiyolar. Bunları konusmadan gitmeyin sakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali216 -- 25 Ekim 2020; 15:36:34 >
  • Arkadaşlar Mi Note10, Poco F2 Pro ve OnePlus Nord arasında kaldım. Ne önerirsiniz? Poco F2 Pro'da OIS olmaması olumsuz bir puanken, diğer özelliklerinin üstün olması olumlu.

• Merhaba Arkadaşlar, Poco Başlatıcıdaki Simgelerin yerlerini degiştiremiyormuyuz?

Siz Ana Ekranı Nasıl Kullanıyorsunuz?

• selamlar. arkadaşlar telefonun amoledinden memnun musunuz? önceki telefonum ıpsti. pocoyu dolgun renk modda samsung galxy tabs2min süper amolediyle karşılaştırdım. neredeyse aynı. hangisi iyi desen poco diyebilirim.

daha anlamlı karşılaştırma yapanların mesajlarına açığım.

bu amoled yanığı riskini en aza indirmek için ne yapmak lazım diye sorayım bir de

• eskikarateci kullanıcısına yanıt
    Ben de hep IPS kullandım ve amoled garip geliyor. Renklere lafım yok ama yazılardaki keskinlik IPS in yerini tutamaz. Alışamadım bir türlü.

• Arkadaşlar Selamlar,

Bu telefonu kayıtlı olarak alan kullanan arkadaşlar kayıtlı cihazda normal cihaza göre ne farklılıklar var paylaşabililer mi acaba? Örneğin yüklenemeyen uygulamalar, telefonda aktif kullanılamayan hesaplar var mı? Veya bunun haricinde güncelleme vs gibi garantili cihazdan farklı olarak olmayan veya normal çalışmayan bir şey var mı?

Kayıtlı ile garantili fiyatları arasında çok fark olduğu için bir çok kişi de benim gibi bu telefonu kayıtlı almayı düşünüyordur. Ancak internette bu telefonun kayıdıyla ilgili o kadar çok bilgi kirliliği var ki kullanan arkadaşlardan bu konularda bilgi alabilirsek kayıtlı almayı düşünen tüm arkadaşlara yardımcı olacağını düşünüyorum.

Şimdiden teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.