Şimdi Ara

POCO F2 Pro [ANA KONU] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.434
Cevap
70
Favori
212.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MstDrsn

Merhabalar, bu cihazı kaydetmek için bootloader açılması gerekiyormuş bunun ne gibi sakıncaları olur benim için (Netflix vs.)? Yazılımdan androidden hiç anlamayan ben bu telefonu sıkıntısız kullanabilir miyim, bu açıdan tavsiye eder misiniz şimdiden teşekkürler?

Bootloader açılında Google Play Store'da Netflix gözükmez ama onu yüklemek için Apkpure marketini kullanabilirsin.

Global Rom için konuşuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shaq_1907 -- 22 Ekim 2020; 23:12:33 >
  • gultekin05 kullanıcısına yanıt

Hocam ben de telefonu yeni aldım. Şuanki kayıtda bir sıkıntı mı var? Neden alternatif bekliyeceksiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba.128gb modelini 4 gün önce alarak aranıza katılmış oldum. Bi sorum olcak. Uygulama çekmecesini nasıl kapatabilirim. Yeni indirdiğim uygulamalar direk anasayfama gelsin istiyorum. Bütün ayarlara baktım bulamadım. Var mı bilen?

• Bende miui ya alışmışım ya , poco nun başlatıcısini kullanmak zorunda miyiz , tek anasayfa olsa daha iyi

• Spingen almayın arkadaşlar, aliexpresten xundd marka kılıf var cok kaliteli gerçekten cok sağlam telefonu inanilmaz koruyor. Gümrük kargo derken spingen le ortalama ayni fiyata denk geliyor. Bence onu tercih edin

• quote:

Orijinalden alıntı: MURATDOGAN71

Spingen almayın arkadaşlar, aliexpresten xundd marka kılıf var cok kaliteli gerçekten cok sağlam telefonu inanilmaz koruyor. Gümrük kargo derken spingen le ortalama ayni fiyata denk geliyor. Bence onu tercih edin

Hocam spigen kullandınız mı acaba da almayın diyorsunuz fiyatı yüksek olabilir ama sorun yaşamazsınız 80 lira civarlarına düşüyor dediğiniz kılıf iyi olsa bile spigen almayın kötüymüş gibi bir izlenim yaratmayın lütfen

• Bootloader kilidi açıldıktan sonra EU 12.1.3 Android 11 rom yükledim. 3 gündür aktif olarak kullanıyorum. Şahsen ben çok memnun kaldım. Sadece ram kullanımı fazla gözüküyor ama performansa herhangi bir etkisi yok. Ha bi de global 12.0.4e göre şarj daha çok gidiyor. Gerçi bluetooth sürekli açık saat & kulaklık bağlı. Onun da etkisi olabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • shaq_1907 kullanıcısına yanıt
    Hayır görünüyor. En azından euda görünüyor

• erenkes kullanıcısına yanıt
    Bulamıyoruz hocam, hiçbir yerde stok yok maalesef. Geçen gün hepsiburadaya stok gelmiş. İş arkadaşım haber verdi işte al diye. Kendisine almış. Toplantı vs derken 2 saat içinde bitmiş stok. Şu an için yurtiçi bulabileceğimiz en uyumlu & en koruyucu kılıf.

• Arkadaşlar bu cihazı kayıtlı alınca netflix harici hangi uygulamalar appstore'da çıkmıyor acaba?

• Spigen kılıf kullanan arkadaşlar kılıfı çıkartıp telefonun arka yüzüne bakabilir mi. Kalıcı iz yapmış mı diye

• legionaire471 L kullanıcısına yanıt
    Netflix çıkıyor. Kim neresinden uyduruyor böyle şeyleri

• Kutuzov K kullanıcısına yanıt
    Çıkardığım zaman iz oluyor ama gözlük bezi ile siliyorum çıkıyor. (mor renk kullanıyorum)

• Bi arkadaş kalıcı iz kaldığını söyledi hocam. Bende kullanıyor idim spigen bu yüzden çıkartmak zorunda kaldım

• POCO F2 Pro [ANA KONU]

Macro kamerasi çok hoşuma gitti. Resmi kendim çektim merak edenlere örnek olarak dursun.

• Alivhtsntrk kullanıcısına yanıt
    Nasıl korkmadan çektin kendi hayvanın mı

• Telefon hakkında düşüncelerimi paylaşayım. Bence en büyük eksileri çok ağır olması ve ahize sesinin az ve kalitesiz olmasi. Ben 8 256 olanını kullaniyorum performans harika. Ekran iyi şarj gayet iyi.

• Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    POCO F2 Pro [ANA KONU]

Orumcekten neden korkayim 😁

• Alivhtsntrk kullanıcısına yanıt
    Ahize sesi bende de çok fazla. En kısıkta bile yüksek bence

• mali216 M kullanıcısına yanıt
    Yok olur mu hiç, bir sıkıntı yok. Benimkisi zaman geçirmek, farklı bir yöntemi olur mu diye beklemek.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.