Misal araç ile yolculukta Yandex Navigasyon'u full parlaklık ve şarja takılı kullanan bir arkadaşımın 2 yıllık samsung telefonunda, uygulamanın ikonları ekrana sabit kalmıştı yani yanık oluşmuştu. Ekran gerçekten çok sıcaksa ekranda sabit görüntü, ikon vb. uzun süre kalmamalı. |
POCO F2 Pro [ANA KONU] (28. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Arkadaşlar bir sorum olacak sizlere. Tam ekran hareketleri ile kullanıyorum telefonu. Telefonun sağ ve sol alt köşelerinden yukarıya doğru kaldırınca Google asistan çıkıyor. Bunu nasıl engellenir bilginiz var mı dostlar ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayarlar/ek ayarlar/ tam ekran hareketleri
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: gultekin05
Yani sabit görüntüden kast nedir? Icon'lar sabit değil mi mesela?Mesela Bildirim çubuğundaki saat şarj ikonu gibi şeyler sürekli sabit olduğu için ekran yanığı (ghostscreen de deniyor) en çok üst barda oluyor mesela lg lerde çok oluyordu bu durum ama arkadaşında söylediği gibi ekran çok isinmadigi sürece olacağını zannetmiyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: hidensaEeaya geçtim hocam. Pil performansı çok iyi. Çok iyi süreler alıyorum. Ama Bl açık olduğu için netfilx falan girilmiyor. Sanırsam root atıp magiskten çözmek gerekiyor. Rootsuz çözümünü arıyorum.
Eaa'yı nereden bulabilirim?
-
https://c.mi.com/oc/miuidownload/detail?guide=2 Bu siteden f2 pro avrupa stabili bulup mi flash uygulaması ile telefonuna yükleyeceksin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidensa -- 21 Ekim 2020; 13:43:34 > -
Hayırlı uğurlu olsun hocam,kaça aldın?
Hayırlı olsun hocam
-
Hayırlı olsun.
Ben de bugün aynı rengini aldım ve aranıza katıldım arkadaşlar. 8/256 model, şu an MIUI 12'yi güncelliyorum. Denildiği kadar ağır gelmedi
-
Hocam senin de hayırlı uğurlu olsun.
Renk seçimin harika olmuş bence. 😉
Cihaz yurtiçi mi fiyatı nedir? Sakıncası yoksa..
Selamlar, kaliteli kılıf, ekran koruyucu ve kamera koruyucu önerisi olan var mı? Tercihen mat slikon ve kamera korumalı olabilir. Şimdiden teşekkürler.
-
Teşekkür ederim :) Ne sakıncası hocam olur mu öyle şey. Yurtdışı kayıtsız, 3900 TL Bootloader kilidi açıldıktan sonra kayıt işlemi de dahil fiyata. Siz ne kadara aldınız?
-
3900₺
Benim de aynı şekilde kayıt dahil ancak kayıt konusunda acele etmeyeğim. Şayet yeni alternatif kayıt çıkarsa o yönde ilerliycem. O cepte. 4 ay sürem var zaten. Bakalım neler olacak.. :)
Genellikle ayrı ayrı 3 parça şekilde gördüm. Trenyol'da da görmüştüm hatta. Kupon vs ile alanabilir uyguna.
quote:
Orijinalden alıntı: berkaytaskinSelamlar, kaliteli kılıf, ekran koruyucu ve kamera koruyucu önerisi olan var mı? Tercihen mat slikon ve kamera korumalı olabilir. Şimdiden teşekkürler.
Hocam kılıf olarak spigen öneririm sağlamdır koruyucu ekranda geliyor kendi koruyucusu ben onu kullanıyorum kamera koruyucusu için bazı yerlerde fotoğraf çektiklerinde flaş patlaması olduğun söylemişlerdi ama yine de bilemiyorum hocam
-
Spigeni hiçbir yerde göremedim maalesef. İyi bir ekran koruyucuya da ihtiyacım var.
Ayrı olsun istiyorum zaten biraz yanlış anlaşılmaya müsait yazmışım. Kullandığınız kılıf ve ekran koruyucu için link varsa atar mısınız?
Arkadaşlar kapalı kutu 4 bine 256 lik modelini alacağım yarın.
Dikkat etmem gereken birşey var mı ?
Global versiyon
Merhabalar, bu cihazı kaydetmek için bootloader açılması gerekiyormuş bunun ne gibi sakıncaları olur benim için (Netflix vs.)? Yazılımdan androidden hiç anlamayan ben bu telefonu sıkıntısız kullanabilir miyim, bu açıdan tavsiye eder misiniz şimdiden teşekkürler?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X