Selamlar. Başlığı biraz dikkat çekici yaptım :) Şimdi ben ihtiyacıma göre en iyi fiyat performans telefonu aldığımı düşünüyorum. Poco F2 Pro'yu bir süredir kullanıyorum, kamerası ve ağırlığı dışında negatif hiçbir düşüncem olmadı. Kamera ve ağırlık konusunu da bilerek aldığım için canımı sıkan bir durum oluşmadı. Poco F2 Pro'yu alırken nelere baktım? Başta işlemci tabii ki. SD 865 bana çooook uzun süreler yetecek bir işlemci. Ayrıca pil tasarrufu dediğin anda akla ilk gelen Snapdragon'dur. Öncesinde Galaxy S20 kullandım. 1 gün anca dayanan telefondan rahat 2 günü çıkaran telefona geçtim. Xiaomi redmi 9 pro'da da aynı sonucu aldım. Bu yüzden Snapdragon candır diyerek tablet talebime geliyorum. Çok araştırma fırsatım olmadı. Ama istiyorum ki yüksek seviye SD işlemcili, ekranı yine 1080p olsa da olur dediğim bir tablet arıyorum. Gerek yok arkasında 3-5 tane kamera olmasına, 1 tane bana yeter de artar bile. Bu seviyede kullandığınız/bildiğiniz/duyduğunuz bir model var ise gelin tartışalım, en iyi fiyat performans tableti belirleyelim. |
Poco F2 Pro'nun Tablet Karşılığı
-
-
Hocam maalesef ki android tarafında bunun bir çözümü yok. Yani şöyle bir fiyat performans android tablet yok. Ya s6 lite gibi düşük bütçeli tabletler var ya da matepad pro veya s7 gibi pahalı tabletler var. Ben de sizin gibi düşünüp ipad almıştım 1 yıl önce. 3000 liraya a12 gibi bir işlemciyi başka hiçbir cihaz veremiyordu. Evet, apple tablet konusunda fiyat performans ürünü bana kalırsa. Mesela 5000 liralara çıktığında matepad pro ve s7 gibi tabletler var ama ipad air 4 de aynı fiyat aralağında satılıyor ve bana kalırsa o tabletlerden daha iyi.
-
apple özellikle istemiyorum, yönetilebilir olsun, ekranı sürekli açık olsun bildirimleri ve hatırlatmaları takip edebileyim istiyorum. Çok teşekkürler yorumun için. S6 lite bakmıştım yazmadan önce, exynos 9611 biraz korkuttu.. Kirin işlemcili tablete 5000tl veresim de hiç yok.
en iyisi ikinci el snapdragonlu güzel bir tablet araştırayım :)
-
Konuyu açalı iki hafta olmuş bir sonuç var mı araştırmalarda. S6 lite kalem ve uygulamaları ile önemli avantaj ama kısa sürede kasmaya başlayacağını düşünüyorum. Apple ideal ama kalem çok para 800/1000 TL kaleme vermek çok saçma.
Şöyle 8 inç okuma için ağırlıkla kullanılacak, kalem desteği ve uygulamaları olan, akıcı fp ürünü bir tablet arıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
maalesef hevesim kaçtı aradığımız bulamayınca. snapdragonlu f/p tablet çıkana kadar beklemedeyim :)
-
Benzer içerikler
- bu cihaz sıfırlandı devam etmek için önceden bu cihazda senkronize edilen bir google hesabı
- redmi pad se kalem destekliyor mu
- casper tablet açılmıyor
- general mobile tablet açılmıyor
- telefonda kulaklık işareti çıkıyor ses gelmiyor
- honor pad 9 pro
- honor pad x8a
- snapchat nedir
- en iyi tablet
- red magic tablet
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X