Şimdi Ara

Poco F3 [ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
634
Cevap
30
Favori
68.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hayırlı olsun hocam, iyi günlerde kullanın cihazı.Poco F3 [ANA KONU] 

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

Telefonunuz hayırlı olsun hocam iyi günlerde kullanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lexco

Telefonunuz hayırlı olsun hocam iyi günlerde kullanın.

teşekkürler. ah bir de soruma cevap alabilsem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • poco f3 te yakinlik sensör sorunu varmı ona göre cihazi alacam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

eyvallah. notifikasyonlarin sesini nerden kısıyoruz hocam?

Alıntıları Göster

Valla telefonun kullanıcısı değilim bilemiyorum o yüzden ama xiaomi telefonlarda başka konularda gördüğüm üzere en son bildirim seslerini ayrı kısamadıklarını yazan kullanıcılar vardı, hala öyle mi bilmiyorum.

Eğer öyleyse zaten acayip saçma sapan bi durum.. Mi10T, F2 Pro konusunda da baya yazanlar görmüştüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: cimbom0476

poco f3 te yakinlik sensör sorunu varmı ona göre cihazi alacam

Xiaomi telefonların alayında var.. Telefon xiaomi veya alt markaysa sensör sorunu %90 vardır kii bu konuda da yazanlar vardı sensör sorunu.. Yaşamayanlarda var ama oranları çok düşük.. Xiaomi demek sensör sorunu demek. Adamlar utanmadan senelerdir fabrikasyon sensör sorunlu telefonları satıyor hala da güncellemeyle çözeceğiz diyip duruyorlar.. Bende almayı düşünenlerdenim ama tam alayım diyorum internette bi sorunu çıkıyo telefonun.

• cimbom0476 C kullanıcısına yanıt

Benim cihazda şu anda yok hocam 5 gündür kullanıyorum.

• Poco F3 [ANA KONU]
    Uygulamanın üstüne basılı tutup yuvarlak içinde İ bulunan ikona basın. Açılan pencerede bildirimler bölümüne girin ve o uygulamaya ait bildirimlerin sesli veya sessiz olacağını seçin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkrryy

Uygulamanın üstüne basılı tutup yuvarlak içinde İ bulunan ikona basın. Açılan pencerede bildirimler bölümüne girin ve o uygulamaya ait bildirimlerin sesli veya sessiz olacağını seçin.
    hocam öncelikle teşekkürler ama sesi kapatmak istemiyorum, kısmak istiyorum . sms sesi sonuçta bu ama baya yüksek.

nasıl adamlar bunlar yav, yazılımın en basit yeri olan sesi bile çözememişler.

Rica ederim. MIUI'da bu özellik mevcut değil. Play Store'a Sound Profile yazıp seçtiğiniz uygulamayı indirerek bu ayarları yapabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: kkrryy

Rica ederim. MIUI'da bu özellik mevcut değil. Play Store'a Sound Profile yazıp seçtiğiniz uygulamayı indirerek bu ayarları yapabilirsiniz.
    evet onu ben de görmüştüm ama indirmek istememiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: punıısher

Bu arada call recorder ile ilgili bir bilgi vereyim. Bi inceleme videosunda google telefon uygulamasında beta sürüme geçilerek call recording seçeneği aktif hale geliyordu. Denedim fakat bizim sürümde olmadı. Nette "cube acr" diye bir uygulama varmış. O bir alternatif olarak kullanılabilir.

Edit: Cube acr yi yükledikten sonra yapıkredi banka uygulamasında sorun yaşadım. Cubeyi zararlı yazılım olarak görüyordu. Bu yüzden cubeyi sildim.

dostum ben youtubede mizansell diye bir ardaş var ondan aldım...benim yerime yükledi sorunsuz kullanıyorum call recoderi

• telefona hala imei atılamıyor değil mi ?

• Imei 2021 tüm telefonları için değil siye biliyorum haberi daha yeni çıktı sanmıyorum bu telefona da imei atılır diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar, miui 12.5 enhanced güncellemesi gelecekmiş. Yükleyen varsa yorumlarınızı alabilir miyim?

• merhaba poco f3 için imei atılma sorununu halledebilen biri var mı arkadaşlar

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.