IPS Amoled farkı ne inanın bilmiyorum . Şuan kullandığım F1 , gayet işimi görüyor ama ömrünü tüketti ,şarjı gitmiyor artık ayrıca ekran çatlak hep düşürmekten . oyun falan oynamıyorum ,maç bildirimleri , sosyal medya , arama konuşma , online konuşma amaçlı kullanıımım |
Poco F3 [ANA KONU] (21. sayfa)
-
-
arkadaşlar bu telefonun kullanıcıları memnun mu telefondan. malum yolla almayı düşünüyorum önerir misiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mahoagha
arkadaşlar bu telefonun kullanıcıları memnun mu telefondan. malum yolla almayı düşünüyorum önerir misinizBen de inceliyorum, ekran ve işlemcisi güzel, kamerası idare eder. Şu an acil ihtiyacım olsa direkt alacağım bir telefon olur. Önerir misiniz sorusu çok göreceli bir soru, kamera video ile çok işi olanlar başka modellere baksın, ama ekran ve işlemcisi açısından üst segmente yakın diyebilirim. Malüm yolla fiyatı oldukça uygun ama kayıt şua an yok ileride çıkar mı bilmem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: dogan107IPS Amoled farkı ne inanın bilmiyorum . Şuan kullandığım F1 , gayet işimi görüyor ama ömrünü tüketti ,şarjı gitmiyor artık ayrıca ekran çatlak hep düşürmekten . oyun falan oynamıyorum ,maç bildirimleri , sosyal medya , arama konuşma , online konuşma amaçlı kullanıımım
Alıntıları Gösteroyun oynamıyorsan kamera ile de çok ilgili değilsen bahsettiğin kullanımlara göre samsung A52'ye bakabilirsin hatta kamerasında OİS var
Bir çok sorun var onermiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Novagateoyun oynamıyorsan kamera ile de çok ilgili değilsen bahsettiğin kullanımlara göre samsung A52'ye bakabilirsin hatta kamerasında OİS var
Alıntıları GösterA52 hız olarak F3'ün yanında çok hantal kalıyor. Orta sınıf işlemci tavsiye etmiyorum.
ne gibi sorunları var hocam
kamera konusunda günü kurtarması yeterli. dediğiniz gibi üst segment performansı alacağım bi cihaz arıyorum.
Oyun oynamıyorum günlük kullanım için demiş zaten, kaldı ki üst segment oyunları bile normal ayarlarda gayet akıcı oynatıyor, 720G işlemci var oradaki G Game'in G'si zaten, ayrıca kamerası da düzgün OİS koymuş adamlar, bu fiyata günlük kullanım açısından "garantili olarak" en iyi f/p ürünü A52quote:
Orijinalden alıntı: T SquareA52 hız olarak F3'ün yanında çok hantal kalıyor. Orta sınıf işlemci tavsiye etmiyorum.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 26 Eylül 2021; 13:39:43 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Oneplus 8T de var malum yolla 4400 civarı, bence bu sıralar F3 ve 8T en alınabilir iki cihaz.quote:
Orijinalden alıntı: Mahoagha
kamera konusunda günü kurtarması yeterli. dediğiniz gibi üst segment performansı alacağım bi cihaz arıyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yorumumu kısa tutmaya çalışacağım ama iade edene kadar ki 1 haftalık kullanımda telefon hakkında düşüncelerimi yazmak istiyorum..
Telefonu aldıktan 1 Hafta sonunda elden çıkardım ve açıkçası yazık oldu güzel telefondu ama maalesef sorunlu bir telefon diyorum..
1. Ekranında veya dokunmatiğinde herhangi bir sorun yaşamadım, bazıları kilit ekranının geç açılması gibi şeyler yazıyordu, gerçi herkes farklı bir şey yazıyor ama aklımdakileri sıralıyorken bende ne ekran ne dokunmatik ne kilit açma sorunu gibisinden bir şey hiç olmadı..
2. Stereo ses performansı bence mükemmeldi.. Yok duymadım, yok sesi az çıkıyor gibisinden şikayet edenlerin ya kulaklarında ya da telefonunun hoparlörlerinde sorun vardır. Yani şu telefonun sesini duymuyorum sesi az geliyor diyenleri direkt anlayabilirsiniz ki telefonu 1 saniye bile kullanmamış..
3. Performans olarak antutu'da değişen sonuçlar alıyordum, yanlış hatırlamıyorsam bazen 710K bazen 670-680K gibi aşağı yukarı bu rakamlar arasında gider gelirdi.. Telefonda hiç bir zaman oyun oynayan biri olmadığım için şu oyunda şöyleydi diyemem, denemek için bile olsa oyun yüklemedim.. Ama işlemci hızlı olduğunu her türlü belli ediyor.. Öyle çok aşırı ısınma sorununa denk gelmedim, telefona attığım filmleride izledim, denemek için youtube'dan açtığım videolarıda..
4. Bana Wifi çekimi biraz güçsüz geldi yani eski telefonumla tam kapasite çeken yerlerde F3'de bir diş eksik çekiyordu.. Salondan odamda ki modeme bağlandığımda tek dişe düşüyordu, 1-2 kez ev içerisinde dolaşırken Wifi kopması yaşadım.. Modemden kaynaklanabiliyor olabilir net bir şey söylemek zor..
5. Menüleri akıcıydı ama bazen çıkan saçma sapan reklamların bazıları yine de çıkıyordu.. En kalıcı çözüm BL kilidini açmakmış ama uğraşamazdım.. Google'da yazan kapatma yöntemlerini yapsam da nadiren çıkıyordu..
6. Telefonun kamerası beni memnun etmedi, ancak zaten telefonu fotoğraf video kalitesini gözeterek almadığım için çokta üstünde durmadım.. Video fotoğraf kalitesi ASLA kötü değil ama sağda solda fanboy gibi övenleri gördükçe yazmak istedim.. Ne övüldüğü kadar iyi, ne de gömüldüğü kadar kötü.. Sadece kendi fiyat seviyesindeki telefonlardan kesinlikle daha iyi değil.. S20FE, Oppo reno 5 ve mi 10T (Pro değil) ile kıyasladığımda aradaki fark kendini daha belli oluyordu..
7. Telefona doğru düzgün bir kılıf hiç bulamadım.. Şeffaf kılıf dışında şöyle kaliteli almaya değer bilindik kılıflar dışında farklı bir kılıf bulamadım.. 3-5 bilindik kılıf dışında başka alternatif yok maalesef.. Telefonun bazıları malzeme kasa kalitesini eleştiriyordu ama bence fiyatı seviyesinde çokta sorun edecek bir şey yok.. Bu fiyat seviyesinde galiba bazıları Full Armor çelikten kasa falan bekliyordu..
8. Ben kulaklıkla müzik dinlemeyi çok severim, müzik performansı beklentimi tam karşılamasa da kesinlikle kötü değildi.. Standart seviyede memnun eder herkesi ama aşırı üst ses kalitesi beklememeli bence alacak olanlar.. Yıllar yıllar önce LG'nin bile telefonlarına DAC ekleyebildiğini düşününce üreticilerin isterse bunu yapabilecekleri ortada.. Bu standart bir şey olmalı artık günümüz telefonlarında.. Bu kısa sürede maalesef TWS kulaklıkla hiç deneme şansım olmadı, performansı nasıldır bilemem o yüzden..
Gelelim neden iade ettiğime.. Bir kere o lanet giresice sensör sorunu benim işime bile yansıyınca çok afedersiniz edeyim böyle işe dedim iade ettim.. Müşterilerimle konuşurken bir kaç kez çok önemli bir görüşmede milletin şaaak diye yüzüne kapandı..??? Bu benim işimde kabul edilemez, birebir yüzyüze olmayı bi kenara bırakalım telefonla saatlerce görüşmeler yapıyorum.. Sensör kafasına göre bir çalışıyor bir çalışmıyordu.. Son güncellemelerde nedense herkes ağiz birliği yapmış gibi bende yok telefon züüüüüüüüüüüper kanka modunda yorumlar yazıyor ama bu telefonun sensörü B O Z U K..... Donanımsal bir sorunu yazılımla çözemezsiniz.. Özellikle bu forum için yazmıyorum ama Xiaomi bile kabul etmiş ancak bazı fanboylara bakıyorum tam bir ergen gibi "bari para verdik aman telefona eleştiri gelmesin" kafasında yorumlar dolaşiyor.. Xiaomi ve çatısı altındaki markaların 10.000.000 telefonu varsa bunların 7M'i Sensör sorunlu, görüyoruz okuyoruz işte senelerdir xiaomi sensör sorunlarını... Nokta.. Hee bazılarında hiç yaşanmıyormuş ne mutlu onlara, güle güle keyifle kullansınlar ancak günün sonunda çoğunluğun sorun yaşadığı gerçeğini değiştirmiyor.. Xiaomi 2 hafta önce falan sensör üreticisini değiştireceğiz diye açıklama yapmıştı, geçen yine yeni bir açıklama daha geldi vazgeçmişler yine aynı sensör üreticisiyle çalışacaklarmiş yine aynı sensörleri kullanacaklarmış 2022'de çıkacak telefonlarda ama YERSENNNNNN bu sefer yazılımını daha güçlü daha stabil yapacaklarmış sorun yaşanmayacakmış bla bla bla Senelerdir aynı yalan dolan..
Ben arkadaştan Sıfır 8GB 256 GB'liğini almıştım alırken de gerçekten severek kullanırım demiştim ama o sensör meselesi bu telefonu kullanamayacağimi ortaya koyunca, daha fazla uğraşmak ve düzelmesini beklemekte istemediğimden elden çıkardım.. Sensör sorunu olmasa gerçekten bir telefondan istediğim bi çok şey vardı.. Şimdi yeni bir telefon arayışındayım bakalım yeni telefonlar bi gelsin duruma göre alacağiz artık bir şeyler.. Aralığa kadar bir çok marka model telefon geleceğini söyleniyor TR'e, bakalım artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 27 Eylül 2021; 23:13:7 >
-
Kesinlikle sensör sorunu var. Doğru tespit ve görüşme esnasında pat diye telefon kapanıyor. Ayrıca cepte (pantalon arka cebinde) taşınmıyor. Ya ekran kilitleniyor ya da başka bir çok şeyi açıyor... En uyuz olduğum konulardan birisi de bahsettiğiniz gibi reklamlar maalesef.
-
Arka kamera camı çatladı, acaba daha önce başına gelip değiştiren var mı? Ne kadar tutuyor? Kendimiz alsak değiştirebilir miyiz?
-
Sizin telefonun başka bir sorunu olmasın? Sensör sorunu konuşma esnasında telefonu kulağa götürünce ekranın ışığının sönmemesi durumu olarak söyleniyor. Yani konuşma esnasında pat diye konuşma sonlanıyorsa bu sensör sorunu değil.quote:
Orijinalden alıntı: kankacanKesinlikle sensör sorunu var. Doğru tespit ve görüşme esnasında pat diye telefon kapanıyor. Ayrıca cepte (pantalon arka cebinde) taşınmıyor. Ya ekran kilitleniyor ya da başka bir çok şeyi açıyor... En uyuz olduğum konulardan birisi de bahsettiğiniz gibi reklamlar maalesef.
Bir de çağrıyı açınca elinizle ekranı kilitledikten sonra konuşmayı deneyin.
Ayrıca telefon cepte nasıl taşınmıyor? Cepte ekran kilidi mi açılıyor anlamadım?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar bende OnePlus Nord Ce 5g var. Bir arkadaşımda da Poco F3. Takas yapsam pişman olur muyum? İki cihaz arasında takasa değecek çok fark var mı acaba?
Poco F3 kayıt çıkmak üzere
Reklam bu telefonda nerede çıkıyor, ben birkaç ayar ile reklamları kapatmıştım ilk aldığımda o günden beri hiç reklama denk gelmedim de merak ettiğim için soruyorum.
Sensör için yapılacak birşey yok (konuşmalarında bazen ekranın kapanmadığını fark ediyorum) ama parmak izi ile açmayı aktif ederseniz arka cebinizde açılmamasını sağlayabilirsiniz. Tabi kalçanız kendi başına 4 haneli pini doğru girebiliyorsa o başka :)
ben ıphone 11 ri cocuguma verdim bu telefonu almak için....alıncada ilk işim hindistan sürümü yüklettim seskayıt için yaklasık 3 aydır bende işim geregi ses kayıt şart ve oyun cok oynayan biriyim mukemmelite telefon ....biraz bokluyorsunuz gibi geldi bana...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X