Şimdi Ara

Poco F3 [ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
634
Cevap
30
Favori
68.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar lhdc destekli tws kulaklık almayı düşünüyorum 11,11 indirimlerinde, şimdi epey bu telefon için lhdc ldac gibi hires codecleri desteklediğini yazıyor ama sitesinde görünmüyor. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?F2 pro kesin olarak destekliyor ama f3 muamma.

• Güncelleme geldi arkadaşlar. Yükleyen var mı?

Poco F3 [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • punıısher kullanıcısına yanıt
    Bana geçen hafta gelmişti yükledim. 12.5.5 sürümü

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dezenfekte39 kullanıcısına yanıt

Bana bugün yeni geldi bende yükledim. Bi değişik var mı hocam bellek arttırma harici? Batarya da fln değişiklik oldu mu?

• Arkadaşlar sensor sorunu çok mu kullanan var mı?

• tercumanlik T kullanıcısına yanıt

Son güncellemeden sonra çok fark etmedim açıkçası şimdilik iyi durumda cihaz.

• s20fe 256gb beyaz almak ile poco f3 128gb mavi(aslında 256gb beyaz olsa onu istiyorum ama yok) hangisini almalıyım, ekranı f3 ü öne çıkarıyor ama geri kalan her şey samsung diyor sizce ? şu an redmi note 5 ai kullanıcısıyım

• Telefon 3 ay önce aldığım gibi değil. Kasmalar olmaya başladı ve bu canımı sıkıyor. Kasma derken donmuyor ama WhatsApp vs. ilk zamanlardaki gibi seri bir şekilde açılmıyor. Bazı websitelerine girdiğimde reklamlardan dolayı kasmalar oluyor vs.

• onur801 O kullanıcısına yanıt

format zamani gelmis

• onur801 O kullanıcısına yanıt
    SD 870 nasıl kasar ilginç, poco yazılım yüzünden olabilir mi acaba.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnanın bilmiyorum. Telefonda oyun bile yok ki sadece iş için kullanan biriyim. Ama günün 15 saati aktif olarak kullanıyorum.

• Arkadaşlar şu an hiçbir yerde satılmıyor ne olacak böyle tam almaya niyetlendim

• punıısher kullanıcısına yanıt

Bende gözükmüyor güncelleme. Neleri düzeltmişler? Bir de MIUI 13 için belirli bir tarih verildi mi? Takip eden var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kizilsultan -- 26 Kasım 2021; 15:42:47 >
  • alexander vasilievich A kullanıcısına yanıt

trendyol da 7000 tl

• gelecek3535 kullanıcısına yanıt
    1 hafta önce 5800 dü 2 gün sonra 6500 oldu sonra 3 gün satışını durdurdular şimdi 7000 den tekrar çıkmış valla yazık telefon Türkiye de tanıtılalı 6 ay oldu lansman fiyatı 5299 tl di şimdi 7000

• alexander vasilievich A kullanıcısına yanıt

Geç kaldın almak için.Doların uçacağı belliydi.Ben 2 ay önce mi storeden 5800e yapıştırdım 8/256

• 11 Lite 5g aldım kafam rahat.

• Bataryadan şikayet eden arkadaşlar, miui 12 de ekran süresi olarak son 24 saati gösteriyor yani son sarjdan sonra tüm ekran süresi yerine son 24 saatlik dilimi gösteriyor. Ekran süresi olarak 5 saat gördüğünüz değer aslında çok daha fazla olabilir.

Ayrıca bataryası optimizasyon için ayarlarını yapınca dark theme ve amoled ekran birleşince çok iyi süreler alınabiliyor. Oyun oynamayan biriyseniz sizi oldukça memnun etmeli. Aşağıya optimizasyon için birkaç link bırakıyorum. Buradaki amaç amoled ekranın avantajını kullanmak ve Google xiaomi servisleri gibi arkaplanda güç tüketen uygulamaları kısıtlamak.

https://c.mi.com/thread-3005792-1-0.html

https://digitalreport.com.tr/xiaomi-miui-12-telefonun-pil-omrunu-uzatma-nasil-yapilir-rehber-34918/amp/

• kizilsultan kullanıcısına yanıt

Batarya modlar getirmişler. Denge, tasarruf, performans. Sanal olarak 3 gb ram arttırma getirmişler

• darkRider kullanıcısına yanıt

Bunları bi deneyeyim hocam. Açıkçası ben oyun vs oynamıyorum. Memnun değilim ekran süresinden. %5 lere fln geldiğinde batarya 6-6.30 saat anca süre veriyor

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.