Şimdi Ara

Poco F3 [ANA KONU] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
634
Cevap
30
Favori
68.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sensör sorunu çözülemedi.

Ekran parlaklığı kafasına göre takılıyor otomatikte olmamasına rağmen.

bu paraya bu kadar demek ki.

• Telefonu beklemede çok güç tüketen var mı benim gibi? 1 gün boyunca ellemedim cihaza, yüzde 37 şarj tüketmiş sadece beklemede. İçinde hat takılı bile değil. Bu değer aşırı fazla geldi. Gece yüzde yüz bırakıp sabah yüzde 80 alıcam görünen o ki düzenli kullanayım desem.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kefelon kullanıcısına yanıt
    Telefonu bende 4 gündür kullanıyorum da pil performansı gerçekten kötü. şarjı su gibi akıyor

• WebServisi kullanıcısına yanıt
    İşim garibi almadan önce bazı incelemeler ve GSM Arena’nın detaylı pil testlerinde vs. çok iyi sonuçlar gösteriyordu. Bir tık hayal kırıklığı oldu.

Daha önce Poco F2 Pro dahil bir çok Xiaomi cihaz kullandım. Poco F3’de aşırı bir şekilde alın size Snapdragon 870, 120 hz ekran ne yapıyorsanız yapın hissi verdirdiler. Cihazın kalan hiçbir detayına özen gösterilmemiş.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    F2 pro bende kullandım onun pil süresi f3 e göre daha iyiydi. F3 e de iphone 12 pro max'ten geçtim ama bu kadarını beklemiyordum. Performansına diyecek sözüm yok görevini gayet iyi yerine getiriyor, beni üzen tek konu pil süresi şuan

• WebServisi kullanıcısına yanıt
    Ben de iPhone 12 sonrası F3 e geçiyorum Bakalım umarım geri iPhone’a dönmeye gerek kalmaz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şarjdan memnun olmayanlar mui 12.5 güncellemesi yaptı mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Novagate

Şarjdan memnun olmayanlar mui 12.5 güncellemesi yaptı mı acaba?

Evet miui 12.5.4 var telefonda

• Valla ben de de var f3 pil de hiç bir sıkıntı yaşamadım. Gayet iyi gidiyor. Yalnız arada bir su sensör sorununu yaşıyorum sizler de de oluyor mu

Iphone 12den f3e geçilir mi

Son yüklediğiniz uygulamalardan birisi olabilir bataryanızı tüketen. Çok fazla uygulama denediğim zamanlarda başıma sık sık geliyordu bu durum. Yayıncısı düzgün bir firma olmayan veya belli bir sayının üstünde indirilmemiş uygulamalardan uzak durun.

• quote:

Orijinalden alıntı: eagleoneye

Iphone 12den f3e geçilir mi

Cihaz ikame olarak bende duruyordu. Aslında baya alıştım, iPhone 12 alayım kendime de diye tekrar aklımdaydı ama bir Poco F3'e şans vermek istedim. Baktım olmuyor birkaç aya mecbur iPhone 12 geri döneriz.

• Telefonun memnun olmadığım 2 noktası var.

1) Sensör sıkıntısı. Konuşurken deli ediyo insanı. Kilit tuşuna basıyorum ekran açılmıyo

2)Bataryası. Anlam veremiyorum cidden 4500 mah batarya nasıl 5--5,5 saat arası gider ya

• arkadaşlar ürünü almak istiyorum ama trendyol poco mağzası ve mi store da ürünün 256 gb versiyonunun stokları yok. bu stoklar nezaman güncellenir bilen duyan varmı.

• Hb den alma 3 aylık 256 gb poco f3 umu 4800 e verip 1700 daha ekleyip oneplus 9pro 8 ram 128 depolama imei kayıtlı garantisiz almak çok mu saçma olur.

• tamirci çiraği kullanıcısına yanıt

Bence saçma olur, sırf daha iyi kamera için değmez, işlemci farkı fark edilecek kadar yok, yazılım da romla düzeltilir direkt

• tamirci çiraği kullanıcısına yanıt

Ben sana 6 aylık redmi 10 pro üstüne 1000 tl vereyim kamerası şahane.

• Merhaba önceki telefonlarim samsung oldugundan dolayi chrome kullanmiyordum ancak bu telefonda chrome kullaniyorum ve reklamlari nasil engelleyecegimi bulamadim eklenti falan kurulmuyor mu

• Draqonn kullanıcısına yanıt
    Brave tavsiye ederim hem reklam yok hem tam olarak karanlık ekran veriyor sitelerde

• Mèrt M kullanıcısına yanıt

Sipariş verip kendim taktım. Yeni gibi oldu.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.