Şimdi Ara

Poco F3 [ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
634
Cevap
30
Favori
68.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • f3 / 10T Pro arasında kaldım , çok araştırıyorum fakat karar veremedim. varmı ikisini de kullanan ?veya arasındaki farkı deneyimleyen ?

• quote:

Orijinalden alıntı: dogan107

f3 / 10T Pro arasında kaldım , çok araştırıyorum fakat karar veremedim. varmı ikisini de kullanan ?veya arasındaki farkı deneyimleyen ?

Ben de f3 ile Op 8T arasında kaldım. MIUI dan dolayı f3'e biraz uzağım. MIUI'den sıkıldım baya. XDA mıs rootmus vs... ugrasmak istemiyorum artık.

Özellikle ekran olarak karşılaştırabilecek varsa memnun olurum.

• Selamlar, su an mi note 9s kullaniyorum fakat performans duskunu ve mobil oyunlari cok oynadigimdan degistirmek istiyorum. Performans ve ekran acisindan f/p olarak en saglam telefon sanirim poco f3. 6-8 ram arasinda performans farki yok haliyle 6 düşünüyorum, 128gb zaten yeterli.

Sorum su, 5bin su an poco f3, bir de alternatif olarak poco x3 pro var tam f/p ürünü oldugunu dusunuyorum bunun fiyati da 3.400tl. aradaki farka degiyor gibi gorunse de emin degilim. Biraz ileriye donuk almak istiyorum bi 4 sene kullanabileyim istiyorum, islemci, gpu cok saglam ayrica 5G olmasi da ayri bir avantaj. Sizce f3 mu mantikli yoksa x3 pro mu.

Ayrica f3 e alternatif performans ve ekran acisindan ayni fiyatlarda ve ya yakinina baska telefon oneriniz varsa bekliyorum. Tesekkurler!

Terhisime 3 gun kaldi, dondugum gibi siparis vermeyi dusunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 13 Eylül 2021; 11:6:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Poco x3 NFC'den F3'e geçmiş birisi olarak X3 Pro'yu önermiyorum, hele ki uzun süre cihazı kullanacaksanız aklınızda soru işareti kalmayacak bir cihaz olması açısından mutlaka OLED ekranlı bir model almanızı öneririm.

şahsen ben aradaki farkı verir ve gerçekten fiyat performans bir cihaz olup da kamera dışında bariz bir eksisi olmayan F3'ü alırdım,

Alternatif olarak kamera benim için önemli diyorsanız S20 FE alabilirsiniz ama hem 500 TL daha pahalı hem de 1-2 ay içinde S21 FE gelecek ve hangi fiyattan gelir tam net değil o yüzden ben F3 kullanıcısı da olarak kamera hariç telefonu kesinlikle tavsiye ederim (Kamera aslında denildiği kadar kötü değil de aynı fiyata daha iyi kamera sunan çok model var 5000 TL'lik bir telefon kamerası gibi performans sergilemiyor yoksa normal kullanımlarda yeterli)

• dogan107 kullanıcısına yanıt

Valla hocam ben de 2si arasında kalmıştım hatta anlaşmıştım 10t pro satan satıcıyla fakat cihaz çok kalın geldi kamera çıkıntısıyla hele baya kalın ve amoled ekran yok diye f3 aldım.

• Amoled ekraninda da yanik sorunu oluyor mu? Bu kullandigim telefon super amoled, ekranda yanik oluyor uygulamalarin izi kaliyor ekranda. Bazilari belli sure sonra geciyor ama bazilari kalici kaliyor, ekran degisimi yapmak zorunda kaliyorum. Bu sorun f3 de mevcut mu acaba?

• Sürekli %100 parlaklikta kullanip bir de sarjdayken oyun oynama olursa. Her telefonda olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MIUI 12.5 Enhanced Edition'ı güncellemesi gelen var mı arkadaşlar?

Poco F3 [ANA KONU]

• punıısher kullanıcısına yanıt
    Hocam bu güncelleme yeniden başlama ve ısınma sorunları yüzünden geri çekildi, 15inde fixlendikten sonra tekrar yayınlanacağı yazıldı poco forumunda.

• dogan107 kullanıcısına yanıt

10t pro daha premium gibi geldi bana

• kkrryy K kullanıcısına yanıt

Zaten batarya yetmiyo bide onlarla uğraşmak tam çile olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: Kage.

Amoled ekraninda da yanik sorunu oluyor mu? Bu kullandigim telefon super amoled, ekranda yanik oluyor uygulamalarin izi kaliyor ekranda. Bazilari belli sure sonra geciyor ama bazilari kalici kaliyor, ekran degisimi yapmak zorunda kaliyorum. Bu sorun f3 de mevcut mu acaba?

F3'e özel değil tüm amoledlerde yanık olma ihtimali var, yüksek parlaklıkta kullanırsan veya şarj ederken kullanırsan ekran yanabiliyor. S20 FE ve F3 ekran ısınınca parlaklığı kısmasının sebebi bence bu, ekran yanmasın diye parlaklığı kısıyor.
    Amoledlerde ekran daha canlı kimine göre daha cırtlak. Gülü seven dikenine katlanır diyenler amoled tercih ediyor ben bu yüzden IPS taraftarıyım ama tercih meselesi tabi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogan107

f3 / 10T Pro arasında kaldım , çok araştırıyorum fakat karar veremedim. varmı ikisini de kullanan ?veya arasındaki farkı deneyimleyen ?

Hocam F3'e sadece iyi bir işlemci ve amoled ekran koymuşlar gerisini salmışlar.

F3 120 hz amoled ekran, 10T pro ise 144 hs IPS ekran, ekran paneli konusunda amoled farketmez diyorsan mi 10T pro derim.
    F3'ün en zayıf karnı kamerası, 10T proya göre geride, kamera senin için önemliyse net 10T pro.
    F3 android 11 ile geliyor, 10T pro ise android 10 ile geliyor..İkisine de 2 güncelleme kesin gelir diye düşünüyorum ama daha güncel android olsun dersen F3.

Malesef tüm kullanıcıları tatmin eden bir telefon yok. Tercih önceliğine göre karar vereceksin mecbur. Garantisiz düşünürsen Oneplus 8T var yazılımı daha stabil kamerası orta-iyi, ekran amoled sd 865 yurtdışı 4350 TL gruplarda satılıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 12.5.4 stabil güncellemesi bugün yayınlandı. Poco F3 [ANA KONU]

• kkrryy K kullanıcısına yanıt

Benim sürüm de RKHMIXM ama bir türlü güncelleme gelmiyor, erken güncelleme alma da açık, anlamadım gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hueaq123 -- 15 Eylül 2021; 16:41:48 >
  • Arkadaslar f3 almaya karar verdim kesin olarak. Bu kulaklik girisi kullanmiyor sanirim, usb c yeri var sadece, sadece usb x girisli kulaklik mi kullanmam gerekiyor? Kulaklik girisi olmayan bir telefon kullanacagim ilk defa biraz cahilim bu konuda. Tesekkurler.

• cihazda sadece type c girişvar ve kutu içeriğinde type c - 3,5 mm jack kulaklık girişi dönüştürücü çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 16 Eylül 2021; 13:16:14 >
  • kacanga kullanıcısına yanıt

Guzel o zaman tesekkur ederim

• Bende de güncelleme gözükmüyor. Bir arkadaşta poco x3 pro var. Dün baktım telefon %75 şarj iken 3 saat ekran kullanımı vermiş. Benimde %72 idi ekran kullanımım 1.30 saatti. Ben bu batarya işine çok ayar oldum ya

• Takip belki faydası dokunur konunun.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.