|
Bildirim
Avrupalı arkadaşlara, maaşını döviz cinsi ile kazanalara, fonlama yöntemi ile vergilerimizi çatır çatır yiyen arkadaşlarımıza hayırlı olsun.
Şöle bir baktım 400euro diyor eskiden hesaplardım bizde şu kadar olur diye amann ne hesaplayacağım artık hükümet sayesinde bu hesap kitap dertlerinden kurtulduk :) |
firmaların hep en üst donanımı verme aşkındansa böyle modeller en mantıklısı. bugün geçtim 870 işlemciyi, 5 yıllık 855 bile ufs 3,1 depolama ile kullanıldığında sentetik testler dışında kullanıcı tarafında kullanım deneyimi olarak yeterli vaziyette. ram ve depolama birimi hızlı olduktan sonra işlemcinin en üst model olması sadece maliyet. nasıl pc tarafında 11400f yada 3600 işlemci yerine 12900k yada 5950x kullanmak tamamen gereksiz ise burada da aynı durum geçerli. 2 birim fark için 12 birim fiyat farkı ödemek mantık dışı
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 24 Haziran 2022; 02:16:55 > |
|
Hocam 4 yılını tamamlayan bir ürün artık 5inci yıldan gün aldığı andan itibaren 5 yaşındadır ona istinaden öyle yazdım. zaten pek mesele de değil. gerçekten mevcut bazı teknolojiler kapitalist düzenin cep boşaltma politikasının bi sonucu notebookcheck Qualcomm Snapdragon 855 SoC - Benchmarks and Specs https://www.notebookcheck.net/Qualcomm-Snapdragon-855-SoC-Benchmarks-and-Specs.375436.0.htmlAnnouncement Date 12/05/2018 = 1297 days old |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Pek mesele değil ama yanlış yazmışlar hocam, Snapdragon 855 Aralık 2018'de tanıtıldı, Şubat 2019'da ilk SD 855 telefon Mi 9 piyasaya sürüldü. Onlar 12/05 diyerek yanlışlıkla 5 Aralık yerine 12 Mayıs demişler. Yazının içinde açıkça December 2018 yazıyor :) |
|