Şimdi Ara

Poco F4 tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Poco F4 tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

Xiaomi’nin bütçe ve performans odaklı markası Pocohpone, yeni üyesini tanıttı. 67W hızlı şarj desteği ile gelen Poco F4, F4 GT’nin oldukça gerisinde kalıyor ve özellikleriyle Poco F3’ü andırıyor. Ancak fiyat performans konusunda rekabetçi olacak cihaz, Android 12 işletim sistemi ile geliyor.

Poco F4 özellikleri ve fiyatı

• İşlemci: Snapdragon 870

• Ekran: 6.67” FHD+ 120Hz AMOLED

• Batarya ve şarj: 4500 mAh + 67W

• Kamera sistemi: 64MP OIS destekli ana kamera + 8MP geniş açılı kamera + 2MP makro kamera

• Ön kamera: 20MP ISOCELL

• RAM: 6 veya 8GB

• Fiyat: 6/128GB için 400 Euro, 8/256GB için 450 Euro

Ayrıca Bkz.iPhone 13, akıllı telefon pazarında hala lider

Poco F4, üst düzey amiral gemi cihazları ile yarışamasa da önceki nesile göre önemli iyileştirmeler sunuyor. 900nit parlaklık değeri sunan Poco F4, 67W şarj desteği ile 40 dakikanın altında tamamen şarj oluyor. Ayrıca 6GB ve 8GB RAM seçenekleri arasındaki minimal fiyat farkı da kullanıcıları mutlu edecektir. Android 12 ile gelecek cihaz için güncelleme takvimi ise açıklanmadı. Poco F4; ay ışığı gümüşü, gece siyahı ve nebula yeşili seçenekleri ile yakında seçili marketlerde satışa çıkacak.

Kaynak:https://9to5google.com/2022/06/23/poco-f4/

• Avrupalı arkadaşlara, maaşını döviz cinsi ile kazanalara, fonlama yöntemi ile vergilerimizi çatır çatır yiyen arkadaşlarımıza hayırlı olsun.
    Şöle bir baktım 400euro diyor eskiden hesaplardım bizde şu kadar olur diye amann ne hesaplayacağım artık hükümet sayesinde bu hesap kitap dertlerinden kurtulduk :)
    firmaların hep en üst donanımı verme aşkındansa böyle modeller en mantıklısı. bugün geçtim 870 işlemciyi, 5 yıllık 855 bile ufs 3,1 depolama ile kullanıldığında sentetik testler dışında kullanıcı tarafında kullanım deneyimi olarak yeterli vaziyette. ram ve depolama birimi hızlı olduktan sonra işlemcinin en üst model olması sadece maliyet. nasıl pc tarafında 11400f yada 3600 işlemci yerine 12900k yada 5950x kullanmak tamamen gereksiz ise burada da aynı durum geçerli. 2 birim fark için 12 birim fiyat farkı ödemek mantık dışı
  • Avrupalı arkadaşlara, maaşını döviz cinsi ile kazanalara, fonlama yöntemi ile vergilerimizi çatır çatır yiyen arkadaşlarımıza hayırlı olsun.
    Şöle bir baktım 400euro diyor eskiden hesaplardım bizde şu kadar olur diye amann ne hesaplayacağım artık hükümet sayesinde bu hesap kitap dertlerinden kurtulduk :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • firmaların hep en üst donanımı verme aşkındansa böyle modeller en mantıklısı. bugün geçtim 870 işlemciyi, 5 yıllık 855 bile ufs 3,1 depolama ile kullanıldığında sentetik testler dışında kullanıcı tarafında kullanım deneyimi olarak yeterli vaziyette. ram ve depolama birimi hızlı olduktan sonra işlemcinin en üst model olması sadece maliyet. nasıl pc tarafında 11400f yada 3600 işlemci yerine 12900k yada 5950x kullanmak tamamen gereksiz ise burada da aynı durum geçerli. 2 birim fark için 12 birim fiyat farkı ödemek mantık dışı

• @emrekaradağ yine sallamış üye arkadaşlar. SD855 ' e 5 yıllık diyor.

Android eko sisteminde cok fazla cihaz var , ancak hala android güncellemeleri yeterli degil. Bir çok eski ama güçlü SD cpu-gpu ikilisine sahip cihazlar sadece orjinal pil olmadığı için atıl duruma düşmeye başladı. SD 810 gercek 8 cekirdek bir mobil cpu idi. Ancak SD 821 yada SD 835' li bir cok cihaz pil ve android yazılım desteği almış olsa halen de çok rahat kullanılıyor. (Mi6)

Örnek olarak SD 810 mobil cpu ya sahip sony z5 eğer 4/64 gibi bir özellige sahip olsaydı orjinal android 11/12 yüklense bugün her işinizi görecektir.

LG G7 var , pil ve android yazılım eksikligi hariç SD 855/865 ile gelse bile ne olacakti ki!?

Apple donanım ve yazılım uyumu ile hala kamera , uygulama olarak bu nedenle önde.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Poco F3 ü geçenlerde 250 Euro dan 2 kişiye aldırdım. Yüzde 60 fazla vermeye değecek hiçbir şey yok F4 de.

• emrekaradag kullanıcısına yanıt
    Bir SD 855 Mi 9T Pro ve i5-11400F sahibi olarak sonuna kadar katılıyorum :) SD 855 oyun için bile fazlasıyla yeterli. Tek olay SD 855'in 5 değil 3 yıllık olması (2019 Mart'da piyasaya çıktı) fakat onu da mübağalaya veriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 24 Haziran 2022; 02:16:55 >
  • hasan.sonus kullanıcısına yanıt
    Hele birkaç ay geçsin bakalım üzerinden şu andaki fiyatlarda elbette F3 çok daha mantıklı fakat F3 de çıktığında 350 Euro başlangıç fiyatına sahipti. Başlangıç fiyatları arasında 50 Euro var sadece... OIS kamera, IP53 sertifikası, 67 Watt (vs 33W) şarj ve daha uzun süre yazılım desteği o 50 Euro farka değer...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bloodin kullanıcısına yanıt

Hocam 4 yılını tamamlayan bir ürün artık 5inci yıldan gün aldığı andan itibaren 5 yaşındadır ona istinaden öyle yazdım. zaten pek mesele de değil. gerçekten mevcut bazı teknolojiler kapitalist düzenin cep boşaltma politikasının bi sonucu

Poco F4 tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı
    Poco F4 tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatınotebookcheck
    Qualcomm Snapdragon 855 SoC - Benchmarks and Specs
    https://www.notebookcheck.net/Qualcomm-Snapdragon-855-SoC-Benchmarks-and-Specs.375436.0.html

Announcement Date 12/05/2018 = 1297 days old

• hasan.sonus kullanıcısına yanıt
    Keşke başka marka telefon aldırsaydınız hocam. F3 her ne kadar kağıt üstünde dopdolu bir cihaz olsa da kullanıma gelince bayağı sorunlu bir cihaz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • emrekaradag kullanıcısına yanıt

Pek mesele değil ama yanlış yazmışlar hocam, Snapdragon 855 Aralık 2018'de tanıtıldı, Şubat 2019'da ilk SD 855 telefon Mi 9 piyasaya sürüldü. Onlar 12/05 diyerek yanlışlıkla 5 Aralık yerine 12 Mayıs demişler. Yazının içinde açıkça December 2018 yazıyor :)

• katılıyorum sd835'li mi6 telefon işlemci anlamında bana fazlasıyla yetiyor.

kullandığım uygulamalar instagram, twitter, opera ve bir kaç uygulama daha.

bu işlemci 10 sene daha yeter ama malesef ileride yeni güncelleme almayacağı için işlevi yetersiz kalacak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.