Cihazı ve özelliklerini bilmiyorum ancak piyasa göre fiyatı biraz daha uygun ve 12 taksit bug'u mevcut. Sadece gördüğüm işlemcisi MS'den daha iyi sanırım. |
POCO M5, 6GB RAM, 128GB - 6.999 TL ve 12 Taksit
-
-
şu damla çentik ekranlı telefonları bir türlü sevemedim, hepsi ağız birliği etmişler sanki aynı telefon ekranını üretiyorlar. fiyatına göre iyi gibi.
-
World Kart 12 Taksitte vade farkı alıyor ama vade farksız 9 taksit bile çok iyi.
Üstelik şu an en düşük fiyattan satılıyor.
Iphone 14 PM 256GB Deep Purple kullanıyorum ama yedek telefon olarak sipariş geçtim...
-
Sırf yeni çıktı diye pahalı. Özellikleri 10s den çok daha kötü.
https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/663858-806027/redmi-note-10s_poco-m5/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 29 Kasım 2022; 10:29:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kapasite neden belirtme gereği duydunuz ?
-
Seviyor o öyle şeyleri
-
Kıyaslama yaparken Poco'nun 4/64 modelini seçmişsiniz. Doğru kıyaslamayı yaptığınız zaman da çok fark görünmüyor. İki ürünü de canlı görüp karar vermek en doğru yöntem olacaktır, sonuçta giriş seviyesi telefonlar.
https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/663858-835550/redmi-note-10s_poco-m5-128gb/
-
Daha düşük şarj hızı, ips ekran, daha kötü gpu gibi şeyler mevcut bu yüzden sırf yeni ve 90hz/6nm özellikleri için alacak varsa yapacak bir şey yok zaten.
-
Bu seviye fiyatlarda, 12 taksitle alınabilir veya kredi çekecek olsa 1.000 TL civarı ucuz alternatifleri nelerdir? Gelip bakanlara fikir vermesi açısından soruyorum.
-
Bilmiyorum, ben sadece iki cihazı kıyasladım.
-
Konuya gelenlere yol gösterici olurdu bu cihazı gömdük de hangisini alsak diye merak eden olur.
-
sonra ayponcular böyle deyince kızıyorlar. Kızlara hava atayım diye masanın üstüne koymak için almıştır
-
Acil telefon ihtiyacı olan zaten neyi nereden alacağını araştırmıştır ya da araştıracaktır. Bu konuda da yazılanlar doğrultusunda yine kendi ödeme seçeneklerine uygun olan cihazı belirleyip alır.
-
Bu Amazon satılmayan cihazlara taksit seçeneği koyuyor herhalde. Bu kadar para verip 5G olmaması üzücü. Tasarımı da beğenmedim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Millet Gürcistan a ayfon almaya geçiyor. Türkiye de 45 kagit ayfonu 20 ye alıyor.
Bu da bi nevi sicak firsat
Rengini de söylemiş. Imei olmadan inanmam
14 kullandığına göre sen burjuva sınıfından olmalısın
-
Iphone 14 e bu telefon yedek olmaz
-
Kullandigi falan yok etiket yapma peşinde sanirim arkadas daha geçen gün migros iphone 13 kampanyası için nöbet tutuyordu
General mobile kullanıyor olabilir belki 😀
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Valla inanmazsın general mobile 20 pro kullanıyorum , 2 bine almıştım
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Kapasite neden belirtme gereği duydunuz ? |
Seviyor o öyle şeyleri |
Daha düşük şarj hızı, ips ekran, daha kötü gpu gibi şeyler mevcut bu yüzden sırf yeni ve 90hz/6nm özellikleri için alacak varsa yapacak bir şey yok zaten. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X