Şimdi Ara

★★★ POCO X7 PRO ANA KONU ★★★ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
47
Favori
23.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
91. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ekran yenilemesini varsayılan yapınca çoğu uygulama 60hz çalışıyor. WhatsApp YouTube gibi bende 120 de sabit tut olarak ekranı ayarladım pile negatif çok etkisi olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Durotan35 kullanıcısına yanıt
    Şu an son sürüm 2.0.10.0

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dOmi D kullanıcısına yanıt

dostum ışık sızması safsata diyorsun da bak jelatini söküp bakanlarda var etrafımda gene var bu sorun onuda geçtim bazılarında var bazılarında yok bu sorun şimdi olmayan arkadaşların hepsi jelatinimi söktü iş yerimde arkadaşla beraber aldık jelatini söktü baktı çocuk gene var o nasıl olacak o nereden yansıma yapıyor onuda açıklada bilelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Msqe1 -- 8 Mart 2025; 0:49:4 >
  • Msqe1 M kullanıcısına yanıt
    Netim bu konuda. Işık sızması olsa açısız da bakınca görürsün, seker karanlıkta o ışık, iyice açıyı azaltınca gördüğün şey parlak olan çıkıntılı yüzeyin ekrandan gelen ışığı sizin gözünüze yansıyacak açıya ulaşması.

İnce bir kağıt ile ekranın bittiği yere dik şekilde kağıdı koyarsanız yansıma gidiyor, alttan ışık sızması olsaydı daha derinde olan kulak ahizesinin altına ulaşmayan kağıt ışığı engellemez yine görürdünüz. En bilmsel böyle açıklanır.

Kılıfa gelince ben hep autofokus yazan karbon kılıf diye geçen modelleri seviyorum ama türkiyeye gelen tüm x7 pro kılıfları hatalı. Flaş deliğini yanlış yapmışlar, ucu ucuna aöıklığa denk geliyor tam olmuyor, bilginize.

• dOmi D kullanıcısına yanıt
    Hb da yurtdışından gelen bi şeffaf kılıf var onu sipariş edicem herhalde uyumludur diye düşünüyorum

• Bu ulaşılamama sorunu Turkcell ile mi ilgili acaba ilk başlarda sorun yoktu ama dün bana ulaşamayanlar olmuş diğer telefondan ulaştılar kendimi aradım evet ulaşılamıyor hatta hiç ses çıkmıyor. Telefonu kapatıp açınca tekrar düzeldi.

• Arkadaşlar kutu içerisinden çıkan 90w şarj çok yavaş raj ediyor. eski telefonumun 67w şarjı daha hızlı şarj ediyor nedeni nedir. Pil ayarlarından değişiklikler yaptım ama bir faydası olmadı. şarjım 27 iken takıyorum 1 saat 10 dakika da 100/100 olacak diyor telefonun sitesinde 42 dakikada 100/100 yazıyor? ne yapmamı önerirsiniz.

• 51taner kullanıcısına yanıt
    Zaten 42 dk şarj yapmaz o değer en iyi koşulda yapabileceği şarj süresi telefon kapalı ve sıcaklık değeri minimumken ayrıca pil kısmında şarj seçenekleri kısmı standart değilde en yüksek hız seçilmiş olmalı birde şarja taktığınız zaman 90w Max yazması lazım,1 saati geçmemesi gerekiyor 0 -100 arası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01muallim -- 8 Mart 2025; 23:36:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dimsum kullanıcısına yanıt

Vodafone kullanıyorum aynı sorun başıma geldi. Bu direkt cihazla alakalı bir sorun.

• mskveri53 M kullanıcısına yanıt

Ben de de şuan 2.0.10.0 sürümünde acaba güncelleme yaparak hata mı yaptım sarj hızlı tükeniyor ve %100'e sarj ettikten sonra çok kısa bir sürede sarj eksiliyor ama %99'a değil %98 e düşüyor sonrası ise hızlıca eksiliyor acaba çok hızlı dolduğu için mi bu sarjları hızlı yiyor yoksa bu yaşadığım problem yazılımsal güncellemeyle çözülür mü? Bir de müzik uygulamasında Ekolayzır'ı aktif ettikten sonra ses de bozulma parazit yaşıyorum bahsedilen klavye de sol altta ki temassızlık sorunu bende de var algılaması için 2 3 kez tıklamam gerekiyor bunun dışında oynadığım oyunda wifi de ve mobil veri de yükleme ekranında takılma yaşıyorum ( oynadığım oyun coc clash royale)

Ayrıca; Uygulamalar Arka Planda Çalışmıyor Örnek Verecek olursam oynadığım oyuna giriyorum 2 saniye sonra çıkıyorum öbür oyuna giriyorum sonra çıkıp tekrar ilk girdiğim oyuna dönünce oyun baştan açılıyor amiral gemisi bir cihaz ve işlemci olduğunu biliyorum işlemcisi ve anTuTu puanı ortada ama neden böyle bir sorunu olduğu hakkında hiçbir fikrim yok Xiaomi Müşteri Hizmetleri ile görüştüm Cihaza Reebot> System Reebot işlemi gerçekleştirmem gerektiği söylendi işlemi gerçekleştirdim ama sorun hala devam ediyor bu sorunu xiaomi müşteri hizmetlerini arayıp ilettim muhtemelen yazılımsal bir problemdir dedi arkadaşım Poco F5 kullanıyor onda bu tip bir sorun yok bu da benim elimdeki Poco X7 Pro adlı cihazda sorun olduğunu gösteriyor

• The EreNn T kullanıcısına yanıt

Evet hızlı eksiliyor bir de telefon boştayken mesela dün sabah 7 de bıraktım sarj %62'ydi akşama doğru 16:45 gibi aldığım da %54 e düşmüştü sadece wifi açık ve gelen bildirimler duruyordu buna rağmen %9 luk bir kayıp bence çok fazla umarım güncelleme ile çözerler

• S21feden bu cihaza gecilir mi kamerasi nasil s21feye göre

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bora-_1905 B kullanıcısına yanıt

Hocam coc 120 hz alamıyorum bir türlü ayarları aktif etsemde 60hz çalışıyor sebebi ne olabilir? Sizde durum nasıl?

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    hocam bu cihaz performans odaklı kamera olarak kıyaslanmaz

• Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt

açıkçası hakkını yememek lazım. Poco ve Xiaomiden hiç hazzetmesem de bu modelin yeterli bir kamerası var. S21 Fe ile aynıdır kalitesi hatta az daha iyi olabilir ama Kameram daha iyi olsun diye gerekli bir upgrade değil.

• Galerideki fotoların hepsi kendiliğinden siliniyor ne alaka? Ben yedekleme istemiyorum 512 hafıza var neden böyle bir dayatma var nasıl kapatırız bu durumu?

• Bu güncellemelerden sonra yada ağır güncellemelerden sonra format atmak gerekiyor mu ?

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba, s21fe de ne kadar ekran süresi alıyorsunuz?

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.