Şimdi Ara

★★★ POCO X7 PRO ANA KONU ★★★ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (1 Mobil) - 11 Masaüstü1 Mobil
5 sn
399
Cevap
47
Favori
23.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
56. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam merhaba, 13 ultrayı kullanma şansım olmuştu. X7 pro ona kıyasla çok üzüyor mu kamerada?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HanDar05 kullanıcısına yanıt
    Gunde 2 sarj minimum hocam

Oyun moyun da oynamiyom cihazin 3. Yili

Batarya ve on kamera haric tavsiye ederim ama ben de telefon arayisindayim bunu pedere vercem poco x7 pro s24fe yada 13t pro dusunuyorum 20 30 arasi cihazlardan baska tavsiyesi olan varsa alırım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HanDar05

Hocam merhaba, 13 ultrayı kullanma şansım olmuştu. X7 pro ona kıyasla çok üzüyor mu kamerada?

Merhaba Kamera konusunda kötü diyemem ama 13ultraya kıyasla net üzer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Durotan35 -- 10 Mart 2025; 21:51:32 >
  • 2 adet aldım bu telefondan 2 gün önce güncelleme geldi güncellemeyle kadar sorun yoktu 2 gündür benide bazı arayanlar ulaşamadığını söylüyor hat Türk Telekom cihaz YD son güncellemeyle kadar bu sorun yoktu harici olarak diğer forumda belirtilen sorunların hiç birisi bende yok oyun oynamıyorum şarjım rahat 2 gün gidiyor şarj aleti orjinal 36W ortalama 40 dakikada full oluyor,ışık sızma sorunu falanda yok veya dokunmatikde algılama sorunumda yok yukarıda arkadaşın belirttiği arka planda uygulama durmasıda yok herşey dört dörtlük sadece güncelleme sonrası 2 günde 2 cihazımdada toplamda 3 defa ulaşılamama sorunu yaşadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paker -- 10 Mart 2025; 22:46:15 >
  • Durotan35 kullanıcısına yanıt

Hocam Oyunlar da ekran tazeleme hızını sen ayarlıyamıyorsun maalesef otomatik ayarlıyor oyundan oyuna değişir coc'un ayarlarda yüksek kare hızı seçeneği var onu aktif et o zaman belki tazeleme hızı artar.

• paker kullanıcısına yanıt

O zaman şans işi diyebiliriz ilk defa poco kullanıyorum zamanla alışacağım iyi veya kötü tecrübesi olan bilgilendirirse sevinirim

• HAFIBEYAZ kullanıcısına yanıt
    Hocam format nasıl attınız bilgisayardan mı birde cihazı olumlu mu yoksa olumsuz mu etkiler?

• Bora-_1905 B kullanıcısına yanıt
    Benimde ilk Xiaomi/poco deneyimim başka marka cihazlardan geçince alışamadığım tek şey menüyü düzenleyememek illaki alfabetik sıraya göre kendi diziyor uygulama taşımak yok ve birde menüde yeni klasör oluşturamamak can sıkıcı,şu reklam muhabbeti bende tek yerde çıkıyor oda ayarlardan zil sesi seçmek için sistem sesleri arasında geçiş yaparken daha sesi dinlemeden reklam veriyor şimdilik bu işlem öncesi interneti kapatıp öyle yapıyorum reklam veremiyor kamera yapay zekası gayet yeterli bir nesne veya bir kişiyi gayet güzel silip yok ediyor,benim gibi YD kullananlar için halen yazılım kayıt çıkmadı sanırım bende yazılım kaydı bekliyorum direnç mantıklı gelmiyor,görüşme esnasında ses kaydı gayet güzel ama kayıt başladığı an bunu karşı tarafa bildiriyor,telefon çaldığında titreşim aktif olurken bildirimler için böyle bir seçenek yok yani biri watsappdan yazınca titreşim yok SMS gelince titreşim yok,ön kameradan resim çekerken deklanşör sesi mevcutken bunu arka kamera için yapmamışlar insan bir ses çıksın diye bekliyor,telefonun nfc özelliği gayet iyi çalışıyor yalnız TC kimlik kartların okumuyor şimdilik aklıma gelenler bunlar geldikçe sahada eklerim

Ben TC kimlik kartı okuttum 2 kez okudu denklaşör sesi dediğin gibi ben de de sadece ön kamerada çalışıyor onun dışında gelen her bildirim de titreşim var sende neden yok anlamadım. Reklam sorununun çözümü de epey basit YouTube de aratarak bulabilirsin. hocam ben oyunları arka planda çalıstırmamasına anlam veremedim daha düzgün anlayabilmen için ekran kaydını ekleyeyim coc başa dönüyor bunu çözemedim bu başta clash royalede de oluyordu şuan olmuyor ama 30 40sn başka bir uygulama da oyunda durunca tekrar dönünce yine baştan başlıyor (cr)

Bu sorunu sadece oyunlardamı yaşıyorsun hocam örneğin 1 saat falan önce tiktokta birinin profindeyken öylece çıkmışım şimdi baktım aynen kaldığı yerden devam etti sadece oyunlarda yaşıyorsan bu sorunu yanlış hatırlamıyorsam eski Samsung telefonumda bunun ayarı vardı arka plandaki uygulama belli bir bellek tüketiyorsa uyku moduna geçiyordu o uygulamayı tekrar öne alınca baştan başlıyor ama ön yüklü olduğundan hızlı açılıyordu belki bu cihazdada aynı şekilde bir ayarı olabilir,bildirim sesleri bölümüne baktım aramalar için titret var sessizdeyken titret mevcut ama bildirimlerde titreşim görünmüyor,ben 2 cihazımdada TC kimlik kartı denedim kabul etmedi ama her türlü kredi kartı ve banka kartını kabul ediyor,reklam videolarını çok izledim yaptım ama çoğu tırt DNS değişince bazı siteler yükleme sorunu yaşıyor ayarlardan zaten tüm reklamları kapattım birtek zil seslerinde çıkıyor yavaş yavaş çözücez inşallah 😌

Bir de müzik uygulamasın'da ekolayzır'ı aktif ettikten sonra kulak tırmalayıcı seviyeye ulaşan bir parazitle/ses bozulmasıyla karşılaşıyorum ekran kaydı alıp atacağım ekran kaydedici aktifken kaydederken ses bozulması olmuyor kapattıktan sonra oluyor çok komik bir durum xD rica etsem sen de müzik uygulamasına girip ekolayzır'ı aktif eder misin bu sorun bu cihaza mı özel çok merak ediyorum (Bluetooth kulaklık bağlı)

Şimdi kontrol ettim hiçbir sorun yok hocam ekolayzır aktif tüm modlarınıda denedim en ufak bir cızırtı,parazit vb sorun yaşamadım senin kulaklık ile uyum sorunu falan olabilirim acaba

Uygulamaları tam olarak deneme fırsatım olmadı ama uygulamalarda olacağını sanmıyorum ekran görüntüsünü paylaşacağım şekilde "kısıtlama yok" seçeneğini aktif edince arka planda kalıyor anlayamadım çok saçma arkadaşım F5 kullanıyor hiçbir ayar yapmadan kendisi bütün oyunları uygulamaları arka planda tutabiliyor çalıstırabiliyor.

Bluetooth kapatıp denedim yine ses bozuluyor galiba benim cihaz buglu umarım güncelleme ile çözülür Ekolayzır'ı da kullandığımdan değil amiral gemisi bir işlemcinin telefonun bu tarz hataları olmaması gerek.

Senin cihazdan olabilir hocam çünkü dikkat ettim şuan sorun yaşayanların çoğu yurt içi cihazlar,senin cihazı bilmiyorum ama burada garantili yurt içi cihaz alanların yazdığı sorunların nerdeyse hiçbiri bende yok sanırım rom farkından. Falan kaynaklanıyor olabilir

HB'dan aldım 23k ya (xiaomi Türkiye garantili) rom farkı nedir? 512/12 benimki

Benimkide 512/12 ama yd rom farkı yani yazılım farkı olabilir diye düşünüyorum
    ★★★ POCO X7 PRO ANA KONU ★★★

• Sen 12+12 yapmışsın 12+6 ben de bellek uzantısı 12+12 yapsam olumlu yönde bir şey değişir mi? ★★★ POCO X7 PRO ANA KONU ★★★

Ben oyun falan oynamadığım için bir fark göremedim sen oyun oynuyorsun hem 6 da hem 12 de test yap FPS farkı olacakmı veya ön yüklemede fark olacakmı bunu senin daha net anlaman benden daha kolay olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bora-_1905

Hocam format nasıl attınız bilgisayardan mı birde cihazı olumlu mu yoksa olumsuz mu etkiler?

Telefon üzerinden sıfırladım. Tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAFIBEYAZ -- 11 Mart 2025; 8:53:39 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.