Şimdi Ara

★★★ POCO X7 PRO ANA KONU ★★★ (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: rdlsln , rdlsln Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
389
Cevap
47
Favori
23.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
27. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ulaşamama sorunu nedeniyle iade etmek için servise göndermeye karar verdim.

★★★ POCO X7 PRO ANA KONU ★★★

• irf1603 kullanıcısına yanıt

Bu şebeke sorunu benimde canımı sıkmaya başladı iyice, konuyu takip edeceğim

Sizden gelecek duruma göre karar vereceğim bende..

• Ben reset attım düzelir mi diye ama düzelmedi hala ulaşamayanlar var açıp kapatınca düzeliyor sonra tekrar aynısını yapıyor..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • HAFIBEYAZ kullanıcısına yanıt
    Reebot reset system işlemi mi hocam?

• Şebeke sorunu hangi sürümde var? Bende 2.0.7 sürümünde sorun yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HAFIBEYAZ kullanıcısına yanıt
    Anladım

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam

• HanDar05 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim kral

• yusufuryy Y kullanıcısına yanıt
    Son sürüm olan 2.0.10 galiba

• Fikir boş gelebilir ama sim kartın yerini değiştirin. Saçma sapan şeyler bazen işe yarıyor. Denemekten zarar gelmez. Ulaşılamama sorunu yaşamadım bugüne kadar. 3g'de kullanıyorum telefonu. 3g'ye geçmeyi de deneyebilirsiniz.

• x6 pro dan x7 pro im ed e geçeli 2 aydan fazla oldu ve çok memnun devam ediyorum.

x6 pro 14k tl den sattım

x7 pro im ed 23500 tl den aldım aradaki 10k tl farkı vermekle çok doğru yapmışım

şu anda 33000tl den satılıyor

burada yazılan sorunları okuduğumda münferit sorunlar olarak algılıyorum

• Bu telefonu almakla çok büyük hata yaptım. Donanımına güvenerek aldım ama yazılım berbat. Şarz sınırını %80 yaptığım halde %100 dolduruyor. Batarya 6000mah değil gibi şarz çabuk bitiyor. Kilit ekranına ayarladığım halde bildirimler bazen düşüyor bazen düşmüyor. Telefonla arandığım zaman karanlık oluyor kimin aradığını zor görüyorum. Tam bir hayal kırıklığı. Bilindik markadan şaşmayacaksın.

• Confusion C kullanıcısına yanıt

Münferit sorun değil kardeşim daha öncede Xiaomi telefon kullandım tamamen yazılımda çuvallıyorlar. Güncelleme yapıyorlar çalışan telefonun ayarlarını bozuyorlar.

• beatles33 B kullanıcısına yanıt

Kullanmadığın bilmediğin bir telefon için nasıl hat çekimi facia diye yorum yapabiliyorsun acaba? Telefonun çekimi çok iyi hatta wifi si bile önceki telefonumun çekmediği yerden çekiyor. Operatörün zayıf olduğu bir bölgede veya evinde kör çekmeyen bir noktada olursun çekmez bu doğaldır en baba telefonu alsan da böyledir. Kullanmadığınız cihaz için yorum yapmayın.

• Ulaşılamama sorunu ciddi bir sorun umarım donanımsal bir sorun değildir yazılım güncellemesi ile işi çözerler.

• Msqe1 M kullanıcısına yanıt

Ben de daha önce söylemiştim evet safsata. Teknolojiden kedi pipisi kadar bile anlayan bilir ki oledlerde sızma olmaz. Foruma dün gelmissin tek konun burası olmuş açıkçası hiç inandırıcı değilsin.

• xsw X kullanıcısına yanıt

Bu telefonda ulaşılamama sorunu yaşamadım günde 30-40 kez aranıyorum kimse ulaşamadığını söylemedi. Çok satan bir cihaz arada hatalı çıkabilir birkaç kişinin lafına bakarsak dünyadaki hiç bir telefon alınmaz.

• tahsin053 kullanıcısına yanıt

fanboyluk yapmaya gerek yok hocam 2-3 sayfa okuyan zaten cihazın sorunlu olduğunu görecektir, sene bilmem kaç denize açıldık telefonum xiaomi , mahsur kaldık denizin ortasında arkadaşın hattıda telekom benimkide telekom bir baktım benim telefonum çekmiyor onun hattı full çekiyor, telefon meğerse kırsal alanlar diye tabir edilen ortamlarda band sorunu yüzünden çekmiyormuş umarım anlamışsındır niye facia olduğunu..

• Bora-_1905 B kullanıcısına yanıt

Tamamda şuan Tr için şuan en son 2.0.7 sürümü yayımlanmış durumda. Bundan farklı sürüm kullanıp hatalarla karşılaşmak son derece normal. Yani olması gerekenden farklı bişey kullanıp sorunla karşılaşıp telefonu kötülemek tam komedi bazı insanlar nasıl bı kafa yaşıyor anlamak mümkün degil

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.