Şimdi Ara

Pogaca yiyen adamın protein tozuna laf atması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tuhaf geliyor. protein tozu fan oldugumdan değil ama hayat boyu market ürünleriyle beslenen, alkol, sigara içen adamın peyniraltı proteinine laf atması çok komik.

fabrikasyon olduğu için elbet sıkıntıları vardır ama gdolu market tavugu kadar değil.

• Maalesef bu ülkede bir kaç nesil geçmediği sürece protein tozu ve bitkisel ekstratlar ilaç ve steroid muamelesi görmeye devam edecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Et yiyom et.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekmek tuketmiyorum. Paketli urunleri sadece ikram edilirse tuketiyorum.

Protein tozu zararli bir besindir.

Saygılar

• POGACA

POGAC

POGA

POG

PO

P

PO

POG

POGA

POGAC

POGACA

• Dediklerini yemiyorum ve protein tozu zararlıdır diyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • poğaça falan yemiyorum sağlıklı besleniyorum spor yapıyorum ve protein tozunun gereksiz oldugunu düşünüyorum laf atıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kimse protein tozunun zararlarını inkar etmesin. Porsiyonunda 25gr protein var. Porsiyonu 5-6 lira. 5-6 liraya gidin yarım kilo tavuk yiyin. Ek glukoz şurubu alıp trans yağlarınızı azdırmayın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Protein tozu sabırsızların ve azimsizlerin işi
  • Bende kullanıyorum eyvallah fakat benim et yapmaya vaktim olmadığından kullanıyorum ve o kadar şekeri vücuduma aldığımdan pişmanlık duyuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Auckland

Maalesef bu ülkede bir kaç nesil geçmediği sürece protein tozu ve bitkisel ekstratlar ilaç ve steroid muamelesi görmeye devam edecek
    Sağlığa zararlı. Sus otur.

• quote:

Orijinalden alıntı: etrafınabakançocuk

POGACA

POGAC

POGA

POG

PO

P

PO

POG

POGA

POGAC

POGACA

Jay Jay Okaça diye futbolcu var öyle der gibi oldu.

• Protein tozu kullanan bireyler ile kullanmayan bireyler arasinda yapilan deneylerde ve universite tezlerinde %90 inda sagliga zararli olmadigi kanitlanmistir. Ingilizcesi olan googleden tezleri arastirabilir. Turkiyedeki doktorların bilgisi cok az. Mehmet oze programda sordular, eger kotu sartlarda uretilmiyorsa sertifikalari tam ise kullanabilirsiniz dedi. Hatta eger icebiliyorsan git peynir altı suyunu iç tozu kullanma dedi. Protein tozunun en cok gorulen yan etkisi bas agrisi :) ben kullanmasamda basım agrıyor tırt yanı

Birde bir arkadas sabirsizlarin isi demis. Protein tozunu protein acigini kapatmak icin kullaniyor cogu kisi.

Birde bir arkadas onun yerine tavuk yeyin demis. Hayatinda spor yapmadigi buradan belli. O adam zaten tavuk yiyor senin icin rahat olsun. Gunde 1,5 kg tavuk mu yesin adam?

Asagidaki makalelere goz atin. Eger ilgisini ceken olursa eve gittigimde tezlerin ve deneylerin yer aldigi linkleride atarim.

https://www.medicalnewstoday.com/articles/263371.php

https://www.livescience.com/45120-whey-protein-supplements.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OturanKuş -- 22 Ağustos 2018; 11:25:30 >

• Protein tozu zararlıdır kimine zararı dokunmasada kimine dokunabilir.

• OturanKuş kullanıcısına yanıt
    Tavuk yemediği verdiği fiyattan belli . Şu an tavukların kilosu 25-30 bandına geldi . 30 olması yakındır . Üstüne üstlük en dandik tavuk markasının 600 gramı 12 lira falan oldu rahat . 6 liraya 300 gram yeniyor . Ben hiç yemediğim gün 300 gram yiyorum zaten

• Empirewashere E kullanıcısına yanıt
    Kanka ben market zincirlerinden aliyoruö göğüs kilosu 14-18 tl arası değişiyor

• OturanKuş kullanıcısına yanıt
    Kanka neyden alıyosun ya bizim buralarda coştu . Öyle pahalı yerlerden de almam . Şehir semt farkı falan mı acaba . Hangi marketlerden aldığını söyler misin . Çünkü bende en ucuz kilo 24 lira :/

• Yazık ya yorumlardaki seviyeye bak

• Empirewashere E kullanıcısına yanıt
    Kanka bir kaç tane yazayım.

Bimde suan 14:95

Şok : 15:45 mi ne

Kim market zincileri: 15:90

Rammar : 16 tl idi en son

Mahalle kasabı : 17;30

Tavuk göğüsü kilo fiyatlari. Senin aldiğin yerdeki tavuk eğer gezen tavuksa fiyati normal. Gezen tavuklar pahalı oluyor ve lezzetli

• quote:

Orijinalden alıntı: ClassımDeğilsin

Yazık ya yorumlardaki seviyeye bak
    :D
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.