Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Pogaca yiyen adamın protein tozuna laf atması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Valla ağlıyorum şu an :D Bende de şok yunus altunbilekler var . 3 ünde de fiyat böyle değil . Haspinallllah . Başka semte gidip alıcam .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Protein tozlarının üretildiği malzemeler arasında gerçekten pişirilse yenilmez malzemelerin olabileceği hakkında bir şeyler duymuştum. Fabrikada bazı artıklar çöpe gideceğine toz haline getirilip (gıda hakkında bir fabrika) bazı markalara satılıyordu. Bu tozlar dediğim şey içinde protein olabilen tozlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • içeriğindeki aspartam ve gdo lu soya lesitinleri olmasa daha iyi hale gelecek wheyler. Biraz daha organik olma yolunda ilerlemeli markalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gunpower-storm

Protein tozlarının üretildiği malzemeler arasında gerçekten pişirilse yenilmez malzemelerin olabileceği hakkında bir şeyler duymuştum. Fabrikada bazı artıklar çöpe gideceğine toz haline getirilip (gıda hakkında bir fabrika) bazı markalara satılıyordu. Bu tozlar dediğim şey içinde protein olabilen tozlar.
    Dediğin şey diğer paketli ürünler için de geçerli: Bkz. Meyve suları
    Fabrikada çöpe gidecek artıklar toza çevirliyor dediğin şey peynir altı suyu
    Bu da sanıldığının aksine sadece protein tozlarında yok abur cuburlarda ve başka paketli ürünlerde de var
  • Protein tozunun aşırı kullanımı zararlıdır aynı aşırı şeker kullanmak aşıro abur cubur kullanmak aşırı alkol aşırı sigara kullanmak gibi her şeyin fazlası zarar dozunda kullanmak zarar değil yarardır.

• Bağdatlı Ruhi kullanıcısına yanıt
    Hocam kaynağı alabilir miyim? Benim söylediğim fabrikaya bizzat gittim

• quote:

Orijinalden alıntı: etrafınabakançocuk

POGACA

POGAC

POGA

POG

PO

P

PO

POG

POGA

POGAC

POGACA

ilkel insanlar pohça diyor haklısın
  • Pogaca yiyen adamın protein tozuna laf atması

• Bence guvenilmez. O tozu ureten adam hic malim zararli der mi? Demez. İstedigi kadar trans fat 0 desin. Yolu bulunur onlarin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllardır doğal olarak vücut geliştirme yapıyorum. Dolayısıyla şeker hamur vb tüketmiyorum

Hayatımda hiç sigara ve alkol almadım.

Protein tozu da zararlıdır tüketmiyorum.

Tıp okuyorum sağlık konusunu çok iyi bilirim sağlığımı tehlikeye atacak hiçbir şey yapmam.

Protein tozunun zararına dair yüz makale bulabilirseniz zararlı olmadığına dair ancak 3 bulabilirsiniz, o da sırf para almış hiçbir yerse referansı kabul edilmeyen araştırmacıların makaleleri. Ya da artık medyanın oyuncağı olmuş bazı doktorlar çıkar programlarda söyler.
    Protein tozunun yükseliş döneminde ABD’de ki medyaya oyuncak olmuş birçok doktora protein tozlarını övdürttüler. Bunlardan biri de Dr. Öz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Komite -- 22 Ağustos 2018; 14:28:49 >
  • Kullananlar için teselli konusuna dönmüş.Kimisi de gelmiş aynı şeyler diğer ürünlerde de var diyor.O kadar çok paket ürün tüketen birisi değilim ama kimsenin marketten bakkaldan aldığı ürünü kepçe kürekle shaker içine doldurup her gün içtiğini de görmedim.Sadece aldığınız ürün değil tükettiğiniz miktar da çok önemli gençler ama 18'i geçtiyseniz üzerinize çok alınmayın beden sizin bedeniniz isterseniz fare zehri içersiniz.
  • Biraya laf soylemeyecektin oglum bulacam seni.

• Bira az sigara yok deli gibi hamur işi market besinleri fast food abur cubur yiyorum protein tozu da içiyorum halen yaşıyorum uydurma haber yapmayın.

• Yaw he he spor salonlarinda kayitli olan her 10 kisiden 4 u toz kullaniyor haberlerde cok cikti demi protein tozu kullandigi icin felc oldu.

Bakin tek bilinen zarari var oda bobreklere fazladan yuk bindirmek.

Bunuda alacaginiz tozun miktarinibgun icinde bolmelisiniz ki rahat vucut gorevini yapabilsin.

Birde su icmeyi hic ihmal etmemelisiniz.

Prof bodyler yarismaya katilacaklarinda su bile icmezler.

Onlari dikkate almayin soylediklerinide yapmayin.

Bir insan kaali ve yagsiz gorunmek icin su icmemezlik yapiyorsa gerisi bos bir kafadir...

• Poğaça temel ihtiyaç olan açlığı gidermek için kullanılıyor.
    Protein tozu ne için kullanılıyor?

Poğaça zaten sağlıksız, kendi adıma konuşuyorum, tembellikten yemek yapasım gelmediği için açlığımı gidermek için tüketiyorum.
    Bu durumda ben protein tozunun zararlı olduğunu söylememeli ve kullanan kişileri eleştirmemeli miyim?
  • ncbi.nlm.nih.gov dan makalelere bakıyorum whey proteini ve protein supplementleri hakkında ve sonuç olarak görüyorum ki ya faydası sanıldığı kadar yok ya etkisi tam kanıtlanamamış ya da faydaları var. ben anlamıyorum sabah gazetesinden mi bilgi alıyorsunuz da kesin ve kesin olarak zararlı damgasını yapıştırıyorsunuz?

not: hiç kullanmadım, ağzıma dahi sürmedim.

• Yav he he, ne cahil adamsın

• Konu amacından çıkmış konu sahibi arkadaş doğru söylüyor aslında. Beslenmesine dikkat etmeyen adam beslenmesine dikkat etmeyen diğer adamı eleştiriyor ironik yani. Ama konu nedense protein tozu zararlımı değilmiye dönmüş. Onlarca bilimsel makale yazı bile net bi sonuca varamamışken akıllı adam forumdaki yok zararlıdır yok bişey yapmaz diye ahkam kesen tipleri dinlemez o riski almaz. Siz burda ne deseniz boş.

• İkisini de kullanıyorum. Poaçayı güllüoğlundan alın bari bir halta değsin.
  • Saf suyun bile hücreleri şişirerek patlatıp insanları öldürebildiği bir dünyada saf proteinin zararlı olması koymaz adama fazla ..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.