Şimdi Ara

Pokémon Detective Pikachu (2019) | Rob Letterman

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pokémon Detective Pikachu (2019) | Rob Letterman

IMDb

Türkçe Altyazılı Fragmanlar

Türkçe Dublajlı Fragman

Başarılı özel dedektif Harry Goodman esrarengiz bir şekilde kaybolur ve 21 yaşındaki oğlu Tim babasına neler olduğunu öğrenmek için kolları sıvar. Bu araştırmada Tim’e babasının eski Pokémon ortağı Dedektif Pikachu yardım eder. Pikachu esprili ve sevimli olduğu kadar iyi bir dedektiftir. Eşsiz bir şekilde birbirleriyle anlaşabildiklerini fark eden Tim ve Pikachu bu karmaşık sırrı çözmek için heyecan verici bir macerada güçlerini birleştirir. İnsanların ve Pokémonların birlikte yaşadığı Ryme Şehri’nin neon ışıklı sokaklarında ipuçları arayan ikili maceraları sırasında türlü türlü Pokémonlarla karşılaşır ve bu huzurlu hayatı yok edebilecek ve tüm Pokémon evrenini tehdit eden şoke edici bir komployu açığa çıkarır...

“Deadpool” filmleriyle hatırı sayılır bir hayran kitlesi kazanan Altın Küre adayı oyuncu Ryan Reynolds’ın sevimli Pokémon Pikachu’ya sesiyle hayat verdiği fantastik animasyon macerasında yönetmenliği “Köpekbalığı Hikayesi”, “Canavarlar Yaratıklara Karşı” ve “Goosebumps: Canavarlar Firarda” filmleriyle tanınan Rob Letterman üstleniyor. Filmin oyuncu kadrosunda “Jurassic World: Yıkılmış Krallık”tan tanıdığımız Justice Smith, “Big Little Lies” dizisinden Kathryn Newton, Oscar adaylığı bulunan Ken Watanabe gibi isimler yer alıyor.

Gösterim Tarihi: 10 Mayıs 2019

https://www.turkcealtyazi.org/mov/5884052/pokemon-detective-pikachu.html

Biliyorum konusunu açmak için çok geciktik ama Anasayfa Haberleri dışında Sinema Bölümü'nde konusu yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 3 Mayıs 2019; 0:38:19 >

• ryan reynolds son yıllarda iyi gidiyor. pokemon yıllar sonra bile hala popüler, bu film bence seri olarak devam edecektir.
  • Holy Templar kullanıcısına yanıt
    Ryan Reynolds kariyerinin zirvesinde, şu an altın çağında. Uzunca bir süre böyle gitmesi dileğiyle. Bu film de yapısı gereği Pokemon'luktan ziyade Ayı Ted gibi bir şey olacaktır-olmuştur muhtemelen. Tabi daha fazla ses ve görsel efektli, daha fazla aksiyonlu. Güzel olursa devamı gelsin tabi. Bu arada Pokemonların CGI seviyesini ve asıllarına uygunluklarını sevdim. Bir tek Mewtwo biraz değişik geldi ama yine de genel olarak başarılı duruyor CGI.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaliteli bir film gibi duruyor. CGI falan çok başarılı . Sinemaya gelsede izlesek

• aTV'de yayınlandığı çocukluğumuzdaki tadı verir mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • G1903K kullanıcısına yanıt
    Aynı tadı vermez tabi. Çünkü o zaman çocuktuk lakin yine de ona yakın bir şeyler görürüz. Gerçi bu yapım biraz o atmosferin dışında. Her türlü, şans verilmeyi hak ediyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pokémon Üstadı Ash Ketchum'un 21 Sezon 1049 Bölümdür Şampiyon Olamaması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 8 Mayıs 2019; 19:53:35 >
  • Yani böyle bir filmden iyi bir senaryo beklemek zaten büyük bir gaflet olur. Ne olduğu aşağı yukarı fragmandan da anlaşılıyor. Elemanın değerlendirme kriterleri standart-başka. Bir de bu kanalın nedense önerdiği filmleri çoğunlukla kötü buluyorum. O yüzden önermedikleri konusunda da şüphelerim var. Umarım film anlatıldığı gibi kötü değildir.

Bu arada başka kaliteli kritikler varsa onları da alabiliriz.

• Eğlenceli yapım, 3 Chaplin'li filmdir demiş. Neyse izleyeceğiz bir şekilde.
  • Bugün izledim güzeldi gerçekten

Ormandaki patlama sahnesi çok iyiydi. Son savaş sahnesi pek iyiydi diyemem. Çok kolay kazandılar + dedektif pikachunun normal pikachu güçlerini en sonda kullandı o da bana pek yetmedi açıkçası. Ben daha fazla görsel şölen bekliyordum pikachudan. Ryan Reynolds'u Tim'in babası yapmışlar en son sahnede gösterdiler. Onu beklemiyordum.

Türkçe dublajı beğenmedim varsa altyazılı seansa gidin
  • Böyle filmler çok hoşuma gitmiyor

Ama pokemon çizgi filmi çok güzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GK13 -- 12 Mayıs 2019; 21:44:7 >
  • Ben eğlendim, 2.yarı gayet güzeldi. 10 üzerinden 6.5
  • Nasıl bu kadar aşağılarda kaldı bu ya ? Bizim çocukluğumuz ve hayal dünyamızdı bu. Pokemon go çıkınca koca koca adamlar sokakta pokemon aradı. 20 senedir pokemon filmi bekledi bu nesil ve bu kadar yorumsuz kalmayı hak etmiyor. Film aşırı keyifliydi , eskiye göndermeler , evren ve pokemonlar.. Muazzamdı aşırı keyifliydi. Hele ilk pokemon müziği ve şarkısını duymak..... 10/8 umarım devamı gelir.
  • Filme 10 üzerinden 8 veririm. Aşırı eğlendim, çok da beğendim. İçimdeki o pokemon sevgisini sonuna kadar karşıladı. Özellikle arenadaki Gengar vs. Blastoise maçı muhteşemdi. Aynı çekim mantığıyla böyle pokemon maçlarını bolca izleyebileceğimiz bir hikaye daha filmleştirirse, belki bir lig yolculuğu olabilir, tadından yenmez.
  • gitmeye niyetim yoktu ama yorumlarınızı görünce hoşuma gitti. yarın giderim buna, bakalım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.