Şimdi Ara

Pokémon hikayesi [Osman'ın Yaşamı] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
2.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Osman eve gittiğinde hatırladığ son şeyin Starmie'nin dönerek bir frisbee gibi üstüne saldırmasıydı.Bunu babasına sorduğunda babası da Starmie'nin kontrolden çıktığını ve sana saldırıp kaçtığını söyledi.Ama bu Osman'a hiç inandırıcı gelmemişti...
  • Ama yine de babasının safariye beraber gitme teklifini kabul etti. Osman ilk kez safariye gidecekti. Ve ilk gidişinde Mehmet gibi tecrübeli birinin yanında olması belki bir avantajdı. Belki de değildi, çünkü
  • Başına geleceklerden habersizdi.Safariye başladıklarında ilk üç gün çok eğlenceliydi ve bir Scyter yakalamıştı.Ama dördüncü gün bir hata yaptı.Babasından habersiz gece ormanda yürüyüşe çıkmıştı ve bir Growlithe'nin ağzında bir taş taşıdığını gördü.Taşı aldığı yere gidince bunun ne olduğuna bir anlam veremedi ama Growlithe onu farketmişti.Taşla temas edince birden Arcanine oldu ve uluyarak diğer Arcanineleri çağırdı.Osman çok korkmuştu öleceğini sandı ve o esnada poketopundan çıktım.Gördüğüm manzara karşısında şok oldum onlarca Arcanine etrafımızı sarmıştı.İki bilemedin üç tanesini yenerdim ama sonra ? diye düşünürken Beş tana dev kaplumabağaya benzeyen yaratıkların bize yaklaştığını gördüm.Bunlar Blastoise idi.Osman bu esnada korkudan bayıldı.
  • Blastoise'ler belki Arcanine lardan bizi korurdu, ama ben onlardan çok korkuyordum. Blastoise bana en çok hasarı veren pokemonlardandı. Heyecanın doruğunu çıkmışken yukarıdan gelen sarı bir kuş gördüm. Yaklaşınca onun Zapdos olduğunu farkettim. "Tanrım bu nasıl bir olay böyle" diye iç geçirdim. Dev bir kargaşa çıkmak üzereydi..
  • Zapdos'u gören Arcaninelar hemen kaçtılar.Benim Zapdos'tan yana fazla bir korkum yoktu ama sonuçta reis ne olur ne olmaz tıpkı bende Blastoiseler gibi yerde yatan çocuğu korumak için mücadele edeceğimizi anlattım.Zapdos tek kelime etmeden uçtu gitti.Bende Blastoiselere teşekkür ettim ve onlarda ayrıldı.Acaba Osman tüm bu olanları görseydi ne yapardı bilemem.
  • Ve osman ile tek başıma kaldım. Bir pokémon ancak pokémonlar ile konuşabilirdi yardım getirmezdim sabah olmasını bekledim. Sabah olduğunda Osman'ın babası gece uyku tutmamış ve oğlunun odasına girmiş ama oğlu yerinde olmadığı için yakaladığı Scyter ile Osman'ı aramaya çıkmışlardı.

1 saat sonra.

Osman uyanır yanında cubone ve babasını görür. Babası neler olduğunu söylemesini ister. Tam bu sırada onlar gelir.
  • Birinin değişik mavi saçları vardı.Bayan olanında uzun kızıl saçları vardı ve yanlarında birde Meowth vardı.Çok bitkin görünüyorlardı Osman'ın babasına kasabaya en kısa yolu sordular babası tarif etti ama o sırada kızıl saçlı bayan beni gördü ve "İşte patronun aradığı Cubone" dedi...
  • Bir şarkı söylemeye başladılar. Beni şaşırtan Meowth'un insanlarla konuşabilmesiydi. Ve bir de patronun beni araması. Umarım patron Troll değildir diye iç geçirdim. Ve karşımda arbok ve weezing belirdi. Ben de kemiğimi sıkı sıkı kavradım.

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lisedeykenyazilmistir -- 23 Temmuz 2011; 11:58:39 >
  • Osman yanıma yardım olarak Charmander'ı yolladı.Charmander ,Weezing'i ateş toplarıyla alaşağı etti.Bende kemiğimle Arbok'u bir güzel dövdüm.Sonra Scyter'ı çağırdı Osman ve bu ikisini ve konuşan Meowth'u uzaya şutladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BÖCCÜK DH

Osman yanıma yardım olarak Charmander'ı yolladı.Charmander ,Weezing'i ateş toplarıyla alaşağı etti.Bende kemiğimle Arbok'u bir güzel dövdüm.Sonra Scyter'ı çağırdı Osman ve bu ikisini ve konuşan Meowth'u uzaya şutladı.

Kendimi garip hissediyordum. Eskisinden farklı konuşuyordum. Kendimi daha güçlü hissediyordum. Osman sevinçle bağırıyordu "Cubone Marowak olduu" diye.
  • Herkes bana bakıyordu.Osman çok mutluydu diğer iki arkadaşım sevimli Charmander ve hatta her zaman gergin duran Scyter bile yüzüme sevinçle bakıyordu.Charmander bana "Sence ben ne zaman gelişirim ve bir Charizard olurum ?" dedi.Scyter hemen lafa girdi."Önemli olan gelişmek değil önemli olan herkesi yenecek güce gelebilmektir."dedi.Sonra bende Scyter'a "Sen bir Scizor olsan fena olmaz mıydı ?"Diye sorduğumda Scyter'ın yüzü kızardı.Uzun bir muhabbete daldık üçümüz Osman'da şaşkın şaşkın "Charmander Charmander,Scyter Scyter,Marowak Marowak " seslerinden başka bir şey anlamadığı bu konuşmayı uzun süre dinledi.Sonra ufukta bir kişi gördü Osman ve bizi toplara geri çağırdı.
  • Marowak bu olanları bi kenara bırakıp düşünmeye başladı. "Eğer Osman'ın bir babası var ise neden benim bir ailem yok." diye düşündü. Bu düşüncelerini Osman'a anlattı ve Osman şöyle dedi.

Edit : Düzenleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allen Walker -- 23 Temmuz 2011; 16:36:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rizeli53-

Marowak bu olanları bi kenara bırakıp düşünmeye başladı. "Eğer Osman'ın bir babası var ise neden benim bir ailem yok." diye düşündü. Bu düşüncelerini Osman'a anlattı ve Osman şöyle dedi.

Cubcone değil marowak 1 iki pokemon insanla konşamaz ki :)
  • "Pikachu ve ash'in konuştuğu tarzda"

Cubone diye yazmışım el alışkanlığı pardon.
  • Hmm anladım sadece söylemek istedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rizeli53-

Marowak bu olanları bi kenara bırakıp düşünmeye başladı. "Eğer Osman'ın bir babası var ise neden benim bir ailem yok." diye düşündü. Bu düşüncelerini Osman'a anlattı ve Osman şöyle dedi.

Edit : Düzenleme

Osman: Seni Wingull'lar getirdi, dedi. Marowak'a mantıklı geliyordu bu düşünce. Ama kendisini getiren Wingull'u bulmayı kafaısına koymuştu.
  • Hocam Wingull martı pokemon ama benimde aklııma leylek pokemonu gelmedi.Neyse hikaye

Osman ve üç pokemonu Wingullların yoğun olarak bulunduğu sahile doğru ilerlemeye başladılar.Ama etrafta hiç Wingull yoktu.Birden karşılarına bir Smoochum çıktı.Osman hemen Charmander'ı gönderdi.Charmander Smoochum'u adeta eritti ve Osman'da onu yakaladı.Smoochum'un yeteneklerini görmek isteyen Osman Scyter ile Smoochum'u savaştırdı.Şaşırtıcı bir şekilde savaşı Smoochum kazandı ve bir Jynx'e dönüştü.O an için çok iyiydi bu bizimlede hemen kaynaşmıştı.Ama nereden bilebilirdimki Jynx'in sürekli beni öpüp koklayacağını ?
  • Jynx bana karşı mı sadece böyle idi yoksa tüm Jynx'lar böyle idi. Biraz gezmek istedim ve bütün pokémonlarımı dışarı sandım ve o sırada olan oldu.
  • Yüzlerce Wingull üzerimize saldırıya geçti.Osman hepimizi geri çağırdı ve kaçmaya başladı.Babam nereye kayboldu diye ararken bir Elekid çıkageldi.Elekid elektrik saldırısı ile tüm Wingulları yenmişti.Ama yorgunluktan bayılmıştı.Osman Elekid'i topun içine alarak hastahaneye götürdü.Elekid'te artık takımdaydı.Bende Wingulllar'ın beni getirmediğini artık kesin olarak çözmüştüm.Elekid iyileşmeye başlamıştı.
  • Osman'ın kafasındaki tek sorun Elekid nereden gelmişti ve Wingulların olduğu yerde ne işi vardı.?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.