Şimdi Ara

Pokémon hikayesi [Osman'ın Yaşamı] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
2.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kafam çok karışıktı. Osman bunu önemsemedi. Tam PokeCenter'dan çıkarken, karşımda Troll'ü gördüm. Osman'a düello davetinde bulundu. Osman kabul etti ve "Git Marowak" dedi. Ama kafam hala karışıktı ve kendime saldırdım. Troll kahkaha atmaya başladı ve garip sesler çıkarıp yere tükürdü. Sonra Heatran'a Alev Tekerleği saldırısını yapmasını söyledi...
  • Hemen kendimi yukarı atsamda alev tekerleği tam yüzüme gelmişti.Birden bayıldım sonrasında ne olduğunu hatırlamıyorum uyandığımda Hemşire ve Osman bana bakıyordu Osmanın yüzünde büyük sevinç vardı...
  • Evet ben yenilmiştim ama Osman'ın üç pokemonu daha vardı.Troll yenilmişti.Daha sonraları öğrenecektim ki zaten ilk görüşte anladım bizim yeni eleman Elekid Electabuzz olmuştu.Electabuzz benden biraz çekiniyordu.Bundan yararlanarak ona neden biranda ortaya çıkıp bize yardım ettiğini sordum o da başladı anlatmaya.
  • "Ben dünyanın en güçlü Electrabuzz u olmak istiyorum dedi. Bu nedenle gördüğüm tüm vahşi pokemonlara saldırıyordum. Onca Wingull'u bir arada görünce dayanamadım" dedi. "Ha bir de şu kemiğini biraz uzak tutarsan sevinirim " dedi. Gülüşü hoşuma gitmişti. Tıpkı Mesut Çevik'in gülüşüne benziyordu. Birden o günler aklıma geldi, bilgisayarımı özlemiştim.
  • Osman pokemonları böyle ''Maro.. Wak.. Ellecta Buzzz '' konuştuğunu duyunca bizi geri çağırdı.Ve Gym Leader ile karşılaşmak için yola koyuldu.Ben ise olanları izliyorudm sadece ormana yaklaştığımızda önümüze çok çok nadir bir heracross çıktı.Osman sonra...
  • Charmander'ı seçti ve Heracross ile savaşmaya başladı.Charmander Heracross'u devirdi.Osman'da onu yakalamak istedi ama birden bir sürü Heracross ve Beedrill saldıya geçti.Osman Charmeleon'a dönüşen Charmander'ı geri çağırdı.Kaçmaya başladık.Osman'ın önüne bir nehir çıktı ve hiç düşünmeden atladı.
  • Ama nehire düşmedi. Bir kulübenin üstüne düştü. Çatısı kırıldı ve kendini bir evin içinde buldu. Burası bir balıkçının kulübesiydi. Gürültüyü duyan balıkçı koşarak geldi ve "Roket Takımından bıktım artık. Bu sefer bittin işte" diyerek Osman'ı yumruklamaya başladı. Osman hiçbirşey söyleyemiyordu. Balıkçı Osman'ı öldüresiye dövdükten sonra..
  • Polisi aradı.Memur Jale hemen geldi ve Osman'ın pokedexine baktı sonra balıkçı ile birlikte Osman'ı hastahaneye götürdüler.Osman kendine gelince babası başucundaydı."Balıkçıdan şikayetçi olmamak için ondan bir pokemon aldım.Zaten yanlış anlaşılma." dedi.Osman'ın biraz morali bozuldu ama çok değerli bir pokemon olduğunu öğrenince pekte sesini çıkarmadı.Bizde yeni arkadaşımızı bekliyorduk.Hem böylece liglere katılabilmesi için gereken altıncı ve son pokemonada sahip olacaktı.Eve döndüğünde babası poketopunu verdi.Belki Brock'a karşı bir işe yarar düşüncesiyle.Osman'da çok nadir bir pokemon sahibi olmak hevesiyle topu attı ve içinden bir Krabby çıktı.Osman çok kızmıştı."Bu aptal pokemon..." diye başlayan uzun bir sızlanmanın ardından ağlayan Krabby'yi gördü.Charmeleon'u,beni,Scyter'ı,Jynx'i,Electabuzz'ı hepimizi dışarı çıkardı ve bir toplantı yaptı.

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BÖCCÜK ♂ -- 25 Temmuz 2011; 1:35:07 >

• Krabby hala ağlıyordu osman onun yanına yaklaşıp onu kucakladı krabby birden kingler oldu...
  • Kimse bunun sevincini yaşayamadan viyaklama sesleri gelmeye başladı. Aerodactyl sürüsü geliyordu..
  • Osman bütün pokémonları ile toplantı yaparken bir "Aerodactyl" sürüsü ortaya çıktı ve Osman'ı hedef alan bu "Aerodactyl" sürüsünü gören "Kingler" hemen denize daldı. Bunu gören Osman "Kingler bekle ne yapıyorsun ?" diye bağırdı. Ama "Kingler" bu sürüyü dağıtıcak bir saldırısı vardı. "Aerodactyl" sürüsünün liderini gördü ve tam denizin üstünden geçerken "Kingler" ViceGrip saldırısını kullandı ve "Aerodactyl" sürüsünün liderini yakaladı ve onu yendi. Bunu fırsat gören Osman hemen pokétopu'nu yolladı. Artık bir "Aerodactyl" vardı.

Not : İlk mesajda hikaye hakkında bilgiler eklenmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allen Walker -- 25 Temmuz 2011; 12:39:05 >
  • @Rizeli Smoochum yok takımda. O zaten Jynx'e dönüştü.

Osman bu güçlü Aerodactyl ile ne yapacağını bilmiyordu. Duyduğuna göre Aerodactyl'lar çok asiydi. Öncelikle ona artık kısaca Aero demeye karar verdi. Ve onu eğitmeye başladı. Bu dev ejderha asi bir asil idi. Ama sadık değildi.. Çalışmalara başlayan Osman babasından yardım istedi.
  • Babasının Starmie'si ve Osman'ın Kingler'ı tarafından sürekli gözetim altında tutulan Aero zamanla uysallaştı.Bizimle muhabbet eder gibi oldu.Tek hoşlanmadığı şey Jynx'in onu sürekli öpmesiydi.En çok benimle konuşuyordu.Geldiği andan itibaren Chaarmeleon ve Scyter huzursuz olmuştu.Çünkü büyük ve güçlü bir rakipti Aero.Ama zamanla o da kendini sevdirdi.Bundaki en büyük pay,Brock ile dövüşmeye giderken Osman'ın hayatını kurtarmasıydı.Bu hayat kurtarış onun takıma girmesini Jynx'i de profesöre yollamasını (sonunda salyalardan kurtulmuştum.) sağlamıştı.Çünkü yanında maksimum altı pokemon taşıyabiliyordu.Ama bu profesör kimdi ?
  • Hayır hayır Takımda zaten 6 pokemon var. Smoochum yanlışlıkla yazılmış oraya.
  • Arkadaşlar hata varsa bana Özel Mesaj atın. Hemen düzeltirim bazen dalgınlığıma geliyor kusura bakmayın.
  • Charmeleon,Marowak,Scyther,Jynx,Electabuzz,Kingler,Aerodactyl yani yedi pokemonu oldu.Jynx'i disiplinsiz davranışları yüzünden profesörüne yolladı.

Edit:Takımda olmayan pokeler kısmı yapıp oraya Jynx'i takımada Kingler'ı koyarsan daha iyi olur.Daha pokemon yakalatırmıyız bilmem ama dağınıklık olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BÖCCÜK ♂ -- 25 Temmuz 2011; 14:25:29 >
  • Sonunda Gym Leaderi brock un spor salonuna geldi brock sigara içiyordu Osman Brock a maç teklif etti Brock kabul etti.
    Brock ilk olarak geodude yolladı osman da.....
  • Kingler'ı.Kingler Crabhammer attağıyla saldırdı.Geodude pert.Brock Onix yolladı.Kingler gene Crabhammer Oxin'in az bir canı kaldı.Onix Rock Throw Kingler'a kritik vurdu.Kingler'ın çok çok az canı kaldı.Kingler Crabhammer ile Onix'i de bitirdi.Başlarda hiç sevmediği Krabby'si Kingler olunca ve ilk rozetini kazandırınca Osman'ın çok hoşuna gitmişti.Brock'ta Osman'ı tebrik etti ve ona Boulder rozetini verdi.Sıradaki durak Cerulean spor salonu.

Rizeli kazandığı rozetleride ekle istersen.
  • Osman ormanda yürürken büyük bir gürültü duydu. Ardından iki kişi çıkıp bir şarkı söylemeye başladılar. Bunları daha önce de görmüşlerdi. Roket takımı gerçekten yenilmeye meraklılardı. Çünkü bu Osman, eski Osman değildi!
  • Roket takımı dört pokemon birden yolladı.Weezing,Victreebell,Lickitung,Arbok
    Osman'da Charmeleon,Marowak,Scyter,Kingler yolladı.
    Meowth Aerodactyl'i görünce gözleri fal taşı gibi açıldı.
    Charmeleon Victreebell'i
    Ben gene Arbok'u
    Scyter,Lickitung'
    Kingler Weezing'i halletti.
    Sonra sahaya Aerodactyl çıktı roket takımı ağlamaya başladı.Sonra da uzaya doğru yolculuğa çıktılar.
    Birden Charmeleon'a birşeyler oldu.Dev bir Charizard'a dönüştü.Aerodactyl dışında ki herkes buna çok sevindi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.