Şimdi Ara

Pokémon hikayesi [Osman'ın Yaşamı] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
2.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Osman Misty'ye meydan okudu.Ve savaşmaya başladılar.Misty ilk önce staryu gönderdi.Osman ise Elektabuzz'u gönderdi.thunderbolt saldırısıyla staryu bayıldı.Misty starmie yi gönderdi.electabuzz thunder yaptı fakat starmie'nin hızından dolayı kaçırdı.starmie water pulse yaptı.electabuzz un kafası karıştı.Electabuzz thunderbolt yaptı .starmie bayılack gibi oldu.son vuruşu yapan electabuzz starmie'yi bayılttı.Misty osmanı tebrik etti ve cascade badge'yi verdi.
  • Rozeti alan Osman öncelik olarak hastaneye gitti. Electabuzz için korkuyordu çünkü savaş içinde çok tuhaf hareketler yapıyordu.
  • Daha ciddi rakiplere karşı, daha profesyonel bir pokemon gerekiyordu. Ama takım ruhunu kaybetme tehlikesi vardı. Mavi saçlı kıza gidip bu soruyu sormaya karar verdi.
  • "Pokemonların arası uyumu iyi kurarsan.En güçlü pokemonları bile dize getirebilirsin"dedi.Bunun üzerine Osman önce Electabuzz'ın derdini çözmeyi,sonra da Charizard ve Aerodactyl'in arasında ki uyuşmazalığa bir son vermesi gerekiyordu.Önce Electabuzz'a gitti.
    Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BÖCCÜK ♂ -- 1 Ağustos 2011; 21:22:18 >
  • Yazacak mısınız yoksa ben devam edebiliyor muyum ?
  • Electrabuzz un neyi olduğunu merak ettim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berat0600 -- 3 Ağustos 2011; 11:39:44 >
  • Electabuzz sakin ve pek konuşmayan bir pokémondu. Onunla telapati kurmaya çalıştım lakin benden korkuyordu ona bir şey yapmayacağımı bildiği halde sakladığı bir şeyler vardı bunu biliyordum.

Not : Arkadaşlar hikaye yerine boş mesaj atmayınız rica ediyorum.
  • Ertesi gün bütün pokemonlarımı dışarı çıkardım.Aero ve Charizard birbirlerine hiç bakmıyorlardı.Ama bu daha sonra çözeceği bir sorundu Osman'ın.Osman Electabuzz'ın karşısına oturdu."Nedir senin derdin ?"diye sordu.Electabuzz'da gayet üzgün bir şekilde "Electabuzz"diyerek anlatmaya başladı.O esnada hepimiz şok olduk.Çünkü Electabuzz istemeden Starmie'yi öldürdüğünü anlattı.Scyter ve ben açıkçası biraz üzüldük,Kingler yıkıldı ama Aero ve Charizard birbirine homurdanmaktan başka bir şey yapmadılar.Electabuzz derdini anlatınca rahatlamıştı.Osman hiç bir şey anlamamıştı ama derdine çözüm bulduğu için mutluydu.Sırada Aero ve Charizard'ın sorununu çözmek vardı.
  • Osman önce Charizard ile konuşmaya karar verdi. Charizard'ı poketopundan çıkardı ve ona duygusal bir konuşma yaptı:
    "Charizard, veya Charmander.. Sen benim ilk pokemonumsun. Biliyorsun işte, profesör oak, benden pokemon seçmemi istediğinde seni seçtim. Çünkü sen, yenilgiyi kabul etmezsin. Çünkü sen; en az hırslı olduğun kadar, sevimlisin de. Ben seni seçtim, kendimi geliştirirken sen de geliştin. Şimdi görkemli bir Charizard'sın. Gücüne diyebilecek hiçbir şey yok. Ama neden bana sadık olduğun gibi, takımıma da sadık olmuyorsun? Bak, Aerodactyl ile de görüşme düzenleyeceğiz. Ama, ben büyüklüğü senden bekliyorum." dedi. Charizard pek tınlamamış gibi görünse de sevimli bir bakış attı.

Aerodactyl ile de ben görüşecektim. Çünkü takıma geldiği günden beri benimle arası çok iyiydi Aero'nun.
  • Osman Aero'yu çıkardı ve bizi yalnız bıraktı.Aero'ya "Bu takıma yeni geldin.Anlıyorum ayak uydurmak zor ama kendi süründe bir kralken şimdi takımın bir üyesisin.Yani haliyle liderlik ruhun var geçmişinden gelen ancak biz bir takımız.Hep birlikte hareket ederiz Osman bizim sahibimiz değil.O bizim arkadaşımız.Şimdi Aero kendine bir çeki düzen ver.Charizard Osman'ın ilk pokemonu dolayısıyla onun liderliğini kabul edeceksin ya da Osman seni profesöre yollayıp Jynx'i çağıracak.Bunu istemezsin değil mi ?" dediğimde Aero derin düşüncelere daldı.Bir laboratuarda ömür geçirmek mi yoksa Charizard ile iyi geçinmek mi diye düşündü ve mantıklı olanı seçti.Osman Charizard'ı seçti ve Aero ile baş başa uzun bir konuşma yaptılar.O günden sonra Aero yerini bildi.Charizard'da Aero'nun üzerine yüklenmedi.Charizard zaten bir lider değil bir ağabey gibi davranıyordu bizlere.Osman takım uyumunu sağlamayı başarmıştı.Vermilian şehrine doğru yola koyuldu ama karşısına yine onlar çıktı.

• Hikayenin sonunu sayfanın başında bulabilirsiniz.
  • İkinci link alternatif mi yoksa devamı mı ?
    Virüs saptadı bu arada açmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BÖCCÜK ♂ -- 19 Ağustos 2011; 22:49:51 >
  • 2'side aynı bir dakika rar yapıyorum o zaman.
  • Bence daha güzel yapabilirdin dostum Bizde bu potansiyel vardı Türk filmleri gibi olmuş aynı
  • Neyse yeni hikayeyi başlatınca ona yazarız bizde.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.