Şimdi Ara

||| Pokémon İndigo Ana Konu ||| (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
532
Cevap
2
Favori
38.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende gyarados var 32 level charizard level 87
  • 1 . poke topunu poke shoptan alcaz poke shopa bas sonra next page de alttan karsına poke topu cıkcak ne kadar istiyosan sayısını belirtcen o kadar
    2. pokemonun canını 10 dan aşagı düşür poke topunu at. yes ... was caught derse yani yazı yeşil olursa yakaladın failed derse yakalayamadın
    3.gym yendikçe ve pokemon öldürdükçe para kazanacaksın

umarım iyi anlatmışımdır
  • quote:

Orjinalden alıntı: bekocan26

1 . poke topunu poke shoptan alcaz poke shopa bas sonra next page de alttan karsına poke topu cıkcak ne kadar istiyosan sayısını belirtcen o kadar
    2. pokemonun canını 10 dan aşagı düşür poke topunu at. yes ... was caught derse yani yazı yeşil olursa yakaladın failed derse yakalayamadın
    3.gym yendikçe ve pokemon öldürdükçe para kazanacaksın

umarım iyi anlatmışımdır

çok teşekkür ederim çok iyi anladım
    saol seni ayakta alkışıyorum:)
  • Bi Şey Daha Sorabilirmiyim ya tranier ne ve nsıl yapılıyor ??? Bilene ... Hayır duası başka bişeyim yok vercek
  • ya bide bulbasaur un gelişme leveli pikachu nun gelişme leveli ???
  • ne demek görevimiz bak onu ben de bilmiyom poke kasmayı soruosan ben gym lerde kasıyom

arkadaslar bi soru da benden para kazanmanın en kısa yolu ne bir sürü efsane cıkıyor normal poke topu ile cok zor yakalanıyor ve hiçbir efsaneyi yakalayamıyorum master ball da cok pahalı o yüzden benim acilen para kazanmam lazım
  • bulbasaur 16 pikachuyu bilmiyorum
  • ya bulbasaur 17 lik ama geliştiremiyorum bekocan26 bana geliştirmeyi printscreen ile anlatırmısın (yani resimli) bi kaç yere sordum basmadı kafam
  • başkasınada açıım söyleyene 2 tane pokeball !!!!! (ama resimli anlatıcak) YANİ 700 C havale edicem hesabına
  • vallahi resimli nasıl anlatılacak bilmiyom ama şöyle anlatıyım ben sana MY ZONE ye bas orda senin takımın cıkacak takımın altında SETUP MY TEAM diye
    yazı olması lazım ona bas ordan bulbasaur u bul üstüne gel tablo gibi bir sürü yazının oldugu bişey cıkacak ordan aşagı in yes bulbasaur evolve into ıvysaur yazması lazım ona bas biraz bekle ıvysaur olur
  • bende resim mesim fazla şey istedim saol bi denim bu arada eskişehirlimisin bende esk liyim
  • venuzarım oldu saol kardeş bide rozet nasıl alınıyor ???
  • YA GYM LİDERİNDEN ALINIYO BİLİOMDA ROUTE 120 BİLDİĞİM KADARIYLA İLK ROZET YERİ ACABA GYM LİDERİ NERDE BULAMIYORUM ADAMI LÜTFEN YARDIM EDİN ???? KAFAYI YİCEM

• Bende yeni başladım freeagle89 sorunun cevabı Maps e tıkla Üstte Gym Leaders var ona tıkla orda haritalar çıkacak birisine tıkla ve orda kenarları kırmızı kırmızı parlayanlara tıkla işte sonra start the batle gibi bişi var ona tıkla tamam:).
  • birde hounter taşla gelişirmi gelişirse hangi taş ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeagle89 -- 1 Temmuz 2008; 18:12:41 >
  • My zoneye tıkla eğer bir rozet aldıysan my zone de Badges kısmında rozetlerin gözükür..
  • birde hounter taşla gelişirmi gelişirse hangi taş ???
  • arkadaşlarbende pikachu var 16 leve ateş pokem onu var charizatın 1ci çıkanı ismi aklıma gelmedi oda 16 level ben bunları nwereden evrimleştirecem?
  • Arkadaşlar Pokemonların hepsinin gelişimi pokemon indigo'daki watch the pokedex'e tıklayıp pokemonu bulduğunuzda yazıyo
  • Ark lar reodentreomantik midir nedir her neyse
    quote:

arkadaşlarbende pikachu var 16 leve ateş pokem onu var charizatın 1ci çıkanı ismi aklıma gelmedi oda 16 level ben bunları nwereden evrimleştirecem?
    onu thunder stone ile geliştircen(pokéshop'da var)o ateş
    quote:

pokem onu
    nu da var ya ilk önce 16 lwl'e kasçan,sonra my zone'da Battle Team'ın(Pokemonlarının) Altında küçük bir yazıyla view all my pokemon/setup my battle team'a tıklican.Orada pokemonuna 1 kere tıklayınca bir sürü yazı çıkar alta gelince YES!Click the evolve Charmender to charmeleon yazıyo.Tıkla.OK oldu da bitti maşallah.Ohh sonunda anlatabldim.Hala anlamayan var mı.Varsa tekrar anlatayım.Bu arada pokemon indigo'da adım ege 147 Takımım Blastoise lwl 42,Meganium lwl 42,Charizard lwl 42,Raichu lwl 41,Kecleon lwl 40,Furret lwl 40.Exp'im en son 804901'di

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.