Şimdi Ara

||| Pokémon İndigo Ana Konu ||| (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
532
Cevap
2
Favori
38.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • haunterimi nasıl gengar yapıcam yardım lütfen ????
  • İstersen Benlen Trade Yapabilirsin
  • Benle bi pokemonunu trade yapıp sonra tekrar geri trade yaparsın böylece Gengar olur.Yada Bende Gengar var onu Bi pokenle trade yapabiliriz yalnız benimki 25 lwl
  • ark lar kaç mesajda çavuş olacam sormamın bir sakıncası var mı acaba?
  • bu arada arkadaşlar bir trainer yaptım adı dhsu
    trainer nasıl yapılır?
    Yeni bir hesap açtığınızda mesela tüm pokemonları taş pokemonu yaptınız.Bu diğer bazı tip pokemonlar için avantajlı hale geliyor.Bu bir trainer'dir.Su ve Bitki traineri.Geriye sadece isim kaldı.O da kafanıza göre

bu arada arkadaşlar bir trainer yaptım adı dhsu
  • ARKADAŞLAR LÜTFEN BANA BİRİ NE ZAMAN ÇAVUŞ OLACAĞIMI SÖYLESİN.BU BİLGİLER NERDEN ALINIYOR YA DA HANGİ KONUDA BUNU SORMALIYIM.ALLAH RIZASI İÇİN LÜTFEN BİRİ BANA YARDIM ETSİN
  • zannedersem 30 yada 40 tı ben çavuş oldugumdan beri 1 yıldan fazla ara verdim bilmiyorum tam olarak
  • bana ndn sürekli aynı efsaneler cıkıyor haritada gezerken bana zapdos moltres articuno latios celebi cıkıyor hep birde para kazanmanın kısa yolu var mı varsa söyleyebilir misiniz
  • ordada pokemon için hangi taşıda alacağımız yazıyormuş sağol ege kardeş
  • de benim pokemounun zamanı geçmiş orada ingilizce yazıyo o cd gibi şeyler çok pahalı başka bi yolu yokmu biti anlatsın bana anlamadım
  • arkadaşlar ben haunterimi gengar yapmak istiyorum ege saolsun üğrendim trade leymiş benle trade yapmak isteyen varmı HAUNTERİ HAUNTER LEDEĞİŞİP SONRA TEKRAR DEĞİŞÇEZ ??? ege sen yaparsan nasıl yapcaz nasıl trade sayfasına ilan verilir ???
  • birde efsaneler nerden çıkıyor haunterle haunter trade yapmak isteyen varmı gengar olması için ????
  • efsanelerin çıkması için tüm rozetleri alıp elite 4 ü yenmen gerekli...
  • elite 4 lazım değil ama elite 4 haritalarında cıkıyor
  • haunterle haunter trade yapmak isteyen varmı gengar olması için ????
  • BİDE HİÇ BİLDİĞİNİZ POKEMON LİGİ VARMI İNDİGODA VARSA NASIL KATILCAZ ???
  • arkadaslar en kısa yoldan nasıl para kazanabilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: bekocan26

arkadaslar en kısa yoldan nasıl para kazanabilirim

gym liderleriyle maç yapıp kazan rozet alsan bile maç yapıylar ve çok para veriolar bende 124564 c var

haunterin varmı senin benle trade yapıp gengar yapmak istermisn bekocan26 ???
  • var haunterim ama ben hep gymlerle savasıyom lvl idüşük pokelerle mi yapmam lazım
  • ya hep aynı pokeler çıkıo ateş pokesi çıkmıobile
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.