var haunterim ama ben hep gymlerle savasıyom lvl idüşük pokelerle mi yapmam lazım
kaç lvl ???
benimki 30
gerek kalmadı başkasıyla trade yaptım 37 lvl gengAR
arkadaslar bu oyunda darkrai mewtwo mew felan yok dimi bu arada charizardım 90 oldu gabitem 38 gyaradosum var trade yapmak istiyon karşılığında riolu veya darkrai istiyorm
Kardeslerim bende yeni üye oldum bana yardımcı olacak arkadasım warmı
quote:
Orjinalden alıntı: shevchenko38
Kardeslerim bende yeni üye oldum bana yardımcı olacak arkadasım warmı
Görevimiz
peki nedir sorun sulin
bütün rozetlerimi aldım elit 4 ü yenip efsaneleri yakalıcam bide elit 4 le 1 maç hakkınmı vr ???
KARDES BN TRADE YAPTIM TEK POKEMONUM WARDI AMA SİMDİ KAYBOLDU HİC YOQ
quote:
Orjinalden alıntı: shevchenko38
KARDES BN TRADE YAPTIM TEK POKEMONUM WARDI AMA SİMDİ KAYBOLDU HİC YOQ
bak şimdi my zoneden setup my team gibi bişi olcak ona gir oradan altta tüm pokemonların gözükür (enaltta ordan yanında taşımak istediklerinin kutucuklarını işaretle orda bi buton var ona tıkla gelir
yokmu ddaha turnuvama katılan son iki kişilik yer kaldı ???
ya bi yardım edin ustala varsa yardım etsinler acil evrimleştirmem lzm benim ya [simage][/simage][simage][/simage]
ya lvl inin gelmesi lazım pokedexten gelişme lvline bak gelmişse yardımcı olurum yoksa bizi boşuna uğraştırma
arkadaşlar pokemonlarınızı geliştirmesseniz daha iyi olur bakın pokemonunuzu yakaladınız ilk haliyle onuu kasınn sürekli gelistirmeyin power full attacklar cıkıo attacklar cıkınca gelistirebilrsinz
quote:
Orjinalden alıntı: freeagle89
bütün rozetlerimi aldım elit 4 ü yenip efsaneleri yakalıcam bide elit 4 le 1 maç hakkınmı vr ???
elite 4 ü yenmen lazım değil ama efsaneler elite 4 haritalarında cıkıyor mesela ilk elite 4 haritasında articuno cıkıyor birde poke toplarıyla cok zor yakalanıyorlar master ball al hayır elite 4 lerle de istediğn kadar savaşabilirsin
trade desorun mu var ben her seferinde trade yapmak isteyişimde error:the server is invalid yazıyo sonra değiştirmiyo birde viw all my pokemon diyorum 28 pokem var ama sadece 15 ini gösteriyor ve next page yazısıda gözükmüyor