Şimdi Ara

Pokémon Oyun Projesi;

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evet arkadaşlar öncelikle merhaba,
    Şu anda herkez bir şeyler yapmaya çalışıyor fakat benim bir fikrim var.
    Beraber birşeyler yapsak ?

Mesala ;
    Önce oyunumuzun senaryosunu bulalım .
    Sonra gerekli program
    Gerekli kodlar
    Spriteler,Mapler

Diye gidiyor bu liste bunları % şeklinde sıralarsak ne kadar ilerlediğimizi farkedebiliriz.
    Hala farketmedikki dh ? Sadece benim yada onun hatta bir başkasının çabasıyla olmuyacak bu iş ,
    benim anlatmak istediğim mesala cefurkan bir oyun yaptı craft ama bunu tek başına yaptı
    Bense size beraber hep beraber birşeyleri yapmayı öneriyorum
    Bu projeye her türlü yardımı yaparım diyenler lütfen mesaj atsınlar konuya

Örneğin benim senaryom şu elimde tileshetler var gibi

Hadi dh iyisiyle kötüsüyle kaç yıl devirdik ama bu yılda bir şeyler başaralım

Projeye Yardım Edicekler:
    1-YineDc(Proje Lideri)
    2-Lugi@
    3-
    4-
    5-

Bu Liste tamamlandığında çalışmalar başlıyacaktır ve 15 tatilin sonlarına doğru emeklerimizin karşılıkları alınacaktır
    Daha önce bir projem vardı;
    mapler,tile shet,sprite,kodlar,host bunlar vardı ve ben bunları bu projede daha fazlasıyla yardımda bulunmaya hazırım

Belki çoğu kişi şunu diycek biz bu mesajları kaç kere okuduk.
    Samimiyetimle söylüyorumki bence bu sefer olucak gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YineDc -- 7 Ocak 2011; 20:38:27 >

• Benim şuanda aktif olan bir projem var isteyen her arkadaşta bu projeye katılabilir;
    http://forum.donanimhaber.com/m_45800228/tm.htm
  • Furkan kaç yaşında üniversite mezunu yabancı dil bilen bir adam.Siz 15-16 yaşlarında tek başınıza uğraştığınızdan olmuyor.O işin gerektirdiği olgunluk ve sorumluluk sizde yok.Ancak toplu halde başarı gelebilirdi ve sonunda bunu birisinin görmesi beni mutlu etti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PR0_BJK

Furkan kaç yaşında üniversite mezunu yabancı dil bilen bir adam.Siz 15-16 yaşlarında tek başınıza uğraştığınızdan olmuyor.O işin gerektirdiği olgunluk ve sorumluluk sizde yok.Ancak toplu halde başarı gelebilirdi ve sonunda bunu birisinin görmesi beni mutlu etti.

Teşekkürler ;
    bu düşünceye sadece sen ben diğil keşke herkez sahip olsada
    15 tatili kendi oyunumuzda lvl kasarak geçirsek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

Benim şuanda aktif olan bir projem var isteyen her arkadaşta bu projeye katılabilir;
    http://forum.donanimhaber.com/m_45800228/tm.htm

Bu oyun başka senin oyun başka
    Olabilir aslında neden olmasın...

Beni 2.sıraya yaz.Crash'inde yardım edeceğini düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amyfm -- 7 Ocak 2011; 20:35:22 >

• Bir ara herkes oyun yapmayı denedi.Ama gerekli birlik sağlanamadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YineDc

quote:

Furkan kaç yaşında üniversite mezunu yabancı dil bilen bir adam.Siz 15-16 yaşlarında tek başınıza uğraştığınızdan olmuyor.O işin gerektirdiği olgunluk ve sorumluluk sizde yok.Ancak toplu halde başarı gelebilirdi ve sonunda bunu birisinin görmesi beni mutlu etti.

Teşekkürler ;

Böyle bir fikir öne atıyorsun peki PHP, ASP kodlamayı ne kadar biliyorsun? Yani demek istediğim senin projeye katkın ne olacak?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun Geliştirme Ekibi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım pokemonların 5.nesli bile var resim olarak size verebilirim.Yanlız diğer işlerden anlamam

• quote:

Orijinalden alıntı: CrasHh

Bir ara herkes oyun yapmayı denedi.Ama gerekli birlik sağlanamadı.

Amacımız büyük bir oyun yapmak değil ki.1-2 ayda olsa zevk vericek birşey yapmak.Neden olmasınki?
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkürler ;

Böyle bir fikir öne atıyorsun peki PHP, ASP kodlamayı ne kadar biliyorsun? Yani demek istediğim senin projeye katkın ne olacak?

Biz burda php,asp kodlamayı bilmekten felan bahsetmiyoruz
    bizim bahsettiğimiz şey şu birlik olmak

• quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler ;

İyice saçmaladınız.Sen CeFurkanın oyununu örnek verince Yılmaz kısa devre yaptı ve web tabanlı bir oyun yapcağını zannetti bu yüzden asp ve php bilgini sordu.Ama bizim yapacağımız bilgisayar oyunu...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler ;

Senin bahsettiğin şeyi zaten çok iyi anladım. Sorduğum sorunun bununla alakası yok. Elinizde ihtiyacın dahilinde adamlar olmadıktan sonra ne kadar birlik olsanda ortaya bir şeyler çıkmayacaktır. Proje kurucusu olarak senin projeye katkını merak ettim?

• Liderlik' yol göstermek bence çok önemli bir katkı
    Bunun dışında oyun motoru eclipse olursa ;) her türlü yardımı yaparım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.