Şimdi Ara

Pokémon Oyuncuları Beat/Müzik Konusu [Pokecenter Theme + Remix Eklendi]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Bir kaç haftadır kendi kendime beat yapıp duruyorum ve yaptığım müzikleri burada paylaşmak istedim.
    İlk olarak yaptığım beat Lavender Town'un müziği, eğer beğeni ve istek olursa zamanla yeni beat'ler yapıp, burada sizlerle paylaşırım.
    (Kullandığım program FL Studio.)

[size=3]Lavender Town Theme

[size=3]Lavender Town Remix

[size=3]Pokecenter Theme

[size=3]Pokecenter Remix

Umarım Müzik bölümüne taşımazlar çünkü sadece Pokémonla ilgili beat'ler yapıp buraya koyacağım.

Edit: Eğer isteyen olursa FL Studio project file (.flp) yi sizlere verebilirim bu sayede nasıl yaptığımı görürsünüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 1 Ekim 2012; 2:36:34 >

• Tam bi yerde kopacak dedim, ama ritim aynı devam etti.
  • Orjinal'e göre yaptım yoksa benimde pek hoşuma gitmiyor sürekli aynı olması.
  • Birde kafana göre yap, hangisi daha çok beğenilirse onu yaparsın olmaz mı ?
  • Yani remix şeklinde yap diyorsun.
    Tamam o zaman yarın denerim.

Edit:Ekledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-861129304 -- 30 Eylül 2012; 5:51:51 >
  • Evet farklı remixler oluşturman daha kaydadeğer. Müziğin orjinaline sıradan beat ekleyince biraz basite kaçmış sanki.
    İlk başlarda Kaan gibi bende bi yerlerde kopar sanmıştım, fakat saniyeler sonlara yaklaştıkça hala aynı ritimleri duyunca biraz basit olduğuna karar verdim :D
  • Remix süper olmuş belki programı indirip denerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yorumlar için teşekkürler.
    Kısa zaman içerisinde yeni bir beat yapacağım.
  • Pokecenter Theme (Normal versiyon) eklendi.
    Remix'ini bugün veya yarın yapar koyarım.

Edit: Remix eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-861129304 -- 1 Ekim 2012; 1:10:09 >
  • Biraz daha metalimsi bir şey olursa daha iyi olur diyorum, ikinci remix piyano gibi olmuş.
  • Bugün işim olmasaydı bir tane daha yapıp koymayı planlıyordum ama vakit olmadı, artık boş olduğum zaman yapar koyarım.

Bu arada sıradaki beat Pokemon Opening Intro Theme olacak.(FR/LG opening intro)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-861129304 -- 7 Ekim 2012; 22:16:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.