Şimdi Ara

´´ Pokémon'um v2.0 // v3.0'e geçiş ertelendi... (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
670
Cevap
0
Favori
13.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu özelliklerden vazgeçtim direk v3 gelecek dedi msn'de.

• Oyuna en az 40 arkadaşıma teker teker ögretiP bağımlılık yaptırdım :D

Ama savaşmak yok marke nerde 2,3 gün yıl anlamı kapsıyor ? , gibi sorular aLdım :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: ank_yer_6

Bu özelliklerden vazgeçtim direk v3 gelecek dedi msn'de.

İnanma şuna atıyo
  • Şaşırmadım desem yeridir
  • quote:

Orjinalden alıntı: MalerifyII

Oyuna en az 40 arkadaşıma teker teker ögretiP bağımlılık yaptırdım :D

Ama savaşmak yok marke nerde 2,3 gün yıl anlamı kapsıyor ? , gibi sorular aLdım :D

Nagazaki , adlı egitmenin єנ∂єя adli Pokemon'una 23 puan ve 832 para kazandırdınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Poké_Maniac

Şaşırmadım desem yeridir

De Costa , adlı egitmenin Shef adli Pokemon'una 17 puan ve 9428 para kazandırdınız.
    Böle iyi post kasılıyo yılmaz sonunda bi işe yaradı
  • Benim de işime yarıyor.Sürekli tıklıyorsunuz.
  • bizde o kadar sevindik yaw 2-3 gün değil ay geçti xD sanırım yıl kastediyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: C.apture

bizde o kadar sevindik yaw 2-3 gün değil ay geçti xD sanırım yıl kastediyor

Bırak Şunu Ya Ama Ben Yılmazı Çözdüm Bakın Verdiği Zamanı 2 yle çarpın 5le bölün 10 la topla 2x çarp 2 yle böl bulursun ne zaman açacağı zamanı

• Sonda 2x çarp 2böl.Bu ne zaten aynı sonuç olacak
  • işin zaten esprisi orda
    verdiği anlam hiç açayamacağı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RichardDawkins -- 18 Ekim 2008; 20:17:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre50

işin zaten esprisi orda
    verdiği anlam hiç yapamayacak

Belki yapar Ama şaşırabilirim.

• yaparsa 2 yıl sonra falan oda anca yane
  • 427 levelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Poké_Maniac

427 levelim

De Costa , adlı egitmenin Shef adli Pokemon'una 91 puan ve 4431 para kazandırdınız.

Yarısı benim o levellerin.
  • Konu başLığındaki erteLendi her zamanki YıLmaz demektir çocukLar ona qöre

'suta-raito.com' dan izinsiz aLdığın pokémon resimLeri iLe mi iş yapıyorsun sen haLa ya ayrıca sen free host kullanmazdın hani uni.cc benim biLdiğim free
  • capture simdi hileyi soleyipde herkezin yapmasini istemiyorum hilesiz bi oyun icin bunu yapmiyorum ama hileyi cok bilmek istiyosan msn mi ekle soliyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: -_Dæn!éL_-

Konu başLığındaki erteLendi her zamanki YıLmaz demektir çocukLar ona qöre

'suta-raito.com' dan izinsiz aLdığın pokémon resimLeri iLe mi iş yapıyorsun sen haLa ya ayrıca sen free host kullanmazdın hani uni.cc benim biLdiğim free

1. Suto Raito'dan alıntı;

"You can use these on your website, but you have to put "Image(s) by suta-raito.com"."

Açıkça belirtilmiştirki, bunları sitenizde kullanabilirsiniz, fakat "Image(s) by suta-raito.com" yazısını siteye eklemelisiniz.

Ben zaten siteye ekledim, hiç bir sorun yok.

2. Sizin gibilere oyun hazırlıyorum, sırf eğlenin diye, hiç bir şey beklemiyorum gelirimde yok...Şu yaptığınız yüzsüzlüklere bakın.

Hakediyormusunuz?

Haketmiyorsunuz.

Ayrıca;

-_Dæn!éL_-: Kusura bakma ama son cümlen çok cahilce olmuş: uni.cc Host değil DNS destekli bir Domain'dir.

emre50: Sana PokemonLake'teki hileyi söylemedim diye bana düşman olmuşsun, kin beslemişsin.Oyunda 1. oldum bir Türk 1. diye övünmen gerekirken gittin beni sildirttin.Bu yaptıklarına rağmen, ben sana sesimi bile çıkartmadım...Halini gördükçe sana acıyorum.

Feyyaz: Sana söyleyeceklerimi dün MSN'den söyledim.Seni de iyi birisi sanıyordum geçen aya kadar.Gerçek yüzünü görmüş oldum.

Siz 3'ünüz insanları üzerime kışkırtmaktan ne anlıyorsunuz?

Kısacası; Dev firmaları bile ürünlerinin çıkış tarihlerini sürekli erteliyorlar.Microsoft, EA Games, Activision gibi.Bırakın da okula rağmen tek başıma hazırladım siteyi benimde ertelemeye hakkım olsun.

• quote:

Orjinalden alıntı: -FeYYaZ-

quote:

Orjinalden alıntı: WizzY_WizarD

Yeni özellik derken neler gelecek?

Dün gelmiş olan özelliklerden mi söz ediyorsun

Evet onlardan söz ediyordum ama Yılmaz v3.0 çıkartacakmış anladığım kadarıyla ve bunu ertelemiş.

Olsun. Beklerim ben

Ayrıca küçük bir tık yeter

edit:

quote:

Orjinalden alıntı: ank_yer_6

Berkehan , adlı egitmenin Thunder Spirit adli Pokemon'una 2 puan ve 9636 para kazandırdınız.

O ne la öyle. Çıka çıka 2 puan mı çıktı

EgecaN , adlı egitmenin ElessaR adli Pokemon'una 60 puan ve 2694 para kazandırdınız.

De Costa , adlı egitmenin Shef adli Pokemon'una 54 puan ve 7496 para kazandırdınız.

Nagazaki , adlı egitmenin єנ∂єя adli Pokemon'una 61 puan ve 8055 para kazandırdınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 19 Ekim 2008; 9:10:20 >

• Yılmaz Microsoft, EA Games, Activision ile kendini bir tutma bir olamazsın zaten bu 1,

''Sizin gibilere oyun hazırlıyorum'' demeye hakkın yok benden için çünkü ben senin eziq oyunlarına oynamıyorum bu 2,

uni.cc hakkında hiçbir bilgim yok yanlışım veya hatam olabilir hatasız kul olmaz bu da 3,

Bana cahil dicek kadar da kendine güvenin varsa bunu msn'de yüzüme demeye ne dersin seni msn'de her zaman karşılamaya hazırım bunu sen benden iyi bilio olmalısın

''Hakediyormusunuz?

Haketmiyorsunuz. '' Haketmek istemiyorum ki zaten

Sana sadece gülüp geçiyorum yılmaz sen her zamanki yılmaz ben her zamanki Mert

Bu mesaja cevap vermezsen sevinirim DH'ye girmek istemiorum ama biri arkamdan bişey der die merak edip bakmak zorunda kalıorum uzatma..

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.