Şimdi Ara

´´ Pokémon'um v2.0 // v3.0'e geçiş ertelendi... (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
670
Cevap
0
Favori
13.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ayrıca yıLmaz ben sana acıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RichardDawkins -- 19 Ekim 2008; 11:49:54 >
  • Ya tamam bırakın şu kavgayı.
  • Ali Emre kavga etmeyin bakayım!
  • quote:

Orjinalden alıntı: TüRKéR

Ali Emre kavga etmeyin bakayım!

Timem abi (Ne abisi len)

• Ya beyler biraz sakin nie herkez Yılmaza dusman olmus herif sizin icin oyunlar cikariyo 2-3 gun gecikiyo die yaptiginiz seylere bakin yani ne diyim anlayamadim sizi Bu arada ben nötür davranmama ragmen yılmaza haksızlık yaptiginizi solemek zorundayim sonucta pokemonheaven ve pokemon'um ayri turden oyunlar isteyen istedigini oynar ama yılmazinda ustune bu kadar dusmeyin
  • 96 lwl. oldu 4 lwl. sonra 100 olacak.

200 puancık kaldı
  • WizzY tıklayamıyorum malesef.Malum yazı.Linke daha önce tıklamışsınız.

• Site açıLMıyo
  • Açılıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre50

quote:

Orjinalden alıntı: TüRKéR

Ali Emre kavga etmeyin bakayım!

Timem abi (Ne abisi len)

Şimdilik affediyorum.Bir daha yaparsanız karışmam (abim)

• yaw bu oyunda pokeyi nasıl yumrtadan cıkarcaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: mortalknight

yaw bu oyunda pokeyi nasıl yumrtadan cıkarcaz

100 LwL olup hastaneye gitmelisin.
  • ohoo 100 olana kadar uzun iş ya sadece puanlarla mı level atlatabilioz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mortalknight

ohoo 100 olana kadar uzun iş ya sadece puanlarla mı level atlatabilioz?

Evet.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yılmaz

quote:

Orjinalden alıntı: -_Dæn!éL_-

Konu başLığındaki erteLendi her zamanki YıLmaz demektir çocukLar ona qöre

'suta-raito.com' dan izinsiz aLdığın pokémon resimLeri iLe mi iş yapıyorsun sen haLa ya ayrıca sen free host kullanmazdın hani uni.cc benim biLdiğim free

1. Suto Raito'dan alıntı;

"You can use these on your website, but you have to put "Image(s) by suta-raito.com"."

Açıkça belirtilmiştirki, bunları sitenizde kullanabilirsiniz, fakat "Image(s) by suta-raito.com" yazısını siteye eklemelisiniz.

Ben zaten siteye ekledim, hiç bir sorun yok.

2. Sizin gibilere oyun hazırlıyorum, sırf eğlenin diye, hiç bir şey beklemiyorum gelirimde yok...Şu yaptığınız yüzsüzlüklere bakın.

Hakediyormusunuz?

Haketmiyorsunuz.

Ayrıca;

-_Dæn!éL_-: Kusura bakma ama son cümlen çok cahilce olmuş: uni.cc Host değil DNS destekli bir Domain'dir.

emre50: Sana PokemonLake'teki hileyi söylemedim diye bana düşman olmuşsun, kin beslemişsin.Oyunda 1. oldum bir Türk 1. diye övünmen gerekirken gittin beni sildirttin.Bu yaptıklarına rağmen, ben sana sesimi bile çıkartmadım...Halini gördükçe sana acıyorum.

Feyyaz: Sana söyleyeceklerimi dün MSN'den söyledim.Seni de iyi birisi sanıyordum geçen aya kadar.Gerçek yüzünü görmüş oldum.

Siz 3'ünüz insanları üzerime kışkırtmaktan ne anlıyorsunuz?

Kısacası; Dev firmaları bile ürünlerinin çıkış tarihlerini sürekli erteliyorlar.Microsoft, EA Games, Activision gibi.Bırakın da okula rağmen tek başıma hazırladım siteyi benimde ertelemeye hakkım olsun.

1-"Gelirim yok.." İlk versiyon ücretsiz dağıtılacak yazmıyor muydu başlıkta.

2-"hileyi söylemedim diye bana düşman olmuşsun" , sen de bana 493 pokemonun spriteslarını vermediğim için düşman oluyorsun

• 440 level oldum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Poké_Maniac

440 level oldum

Yuhhh Kanka H.Olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: -FeYYaZ-

quote:

Orjinalden alıntı: Yılmaz

quote:

Orjinalden alıntı: -_Dæn!éL_-

Konu başLığındaki erteLendi her zamanki YıLmaz demektir çocukLar ona qöre

'suta-raito.com' dan izinsiz aLdığın pokémon resimLeri iLe mi iş yapıyorsun sen haLa ya ayrıca sen free host kullanmazdın hani uni.cc benim biLdiğim free

1. Suto Raito'dan alıntı;

"You can use these on your website, but you have to put "Image(s) by suta-raito.com"."

Açıkça belirtilmiştirki, bunları sitenizde kullanabilirsiniz, fakat "Image(s) by suta-raito.com" yazısını siteye eklemelisiniz.

Ben zaten siteye ekledim, hiç bir sorun yok.

2. Sizin gibilere oyun hazırlıyorum, sırf eğlenin diye, hiç bir şey beklemiyorum gelirimde yok...Şu yaptığınız yüzsüzlüklere bakın.

Hakediyormusunuz?

Haketmiyorsunuz.

Ayrıca;

-_Dæn!éL_-: Kusura bakma ama son cümlen çok cahilce olmuş: uni.cc Host değil DNS destekli bir Domain'dir.

emre50: Sana PokemonLake'teki hileyi söylemedim diye bana düşman olmuşsun, kin beslemişsin.Oyunda 1. oldum bir Türk 1. diye övünmen gerekirken gittin beni sildirttin.Bu yaptıklarına rağmen, ben sana sesimi bile çıkartmadım...Halini gördükçe sana acıyorum.

Feyyaz: Sana söyleyeceklerimi dün MSN'den söyledim.Seni de iyi birisi sanıyordum geçen aya kadar.Gerçek yüzünü görmüş oldum.

Siz 3'ünüz insanları üzerime kışkırtmaktan ne anlıyorsunuz?

Kısacası; Dev firmaları bile ürünlerinin çıkış tarihlerini sürekli erteliyorlar.Microsoft, EA Games, Activision gibi.Bırakın da okula rağmen tek başıma hazırladım siteyi benimde ertelemeye hakkım olsun.

1-"Gelirim yok.." İlk versiyon ücretsiz dağıtılacak yazmıyor muydu başlıkta.

2-"hileyi söylemedim diye bana düşman olmuşsun" , sen de bana 493 pokemonun spriteslarını vermediğim için düşman oluyorsun

1. Ücretsiz dağıtımak demek; gelir elde etmeden karşılıksız dağıtmak demektir. Bunu anlayamıyormusun?

2. Projeden ayrıldın, ayrıldın diye adını yazmadım diye bana düşman olup sprite'ları vermedin.Şunu da unutmaki;
    Sebepsiz yere bana düşman oldun, eğer adımı yaz deseydin yazardım.

Şimdi gelip sprite'ları öne sürüyorsun.

• Hani Bişe Dağıtmadın Bide Konuşuyon Hala
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre50

Hani Bişe Dağıtmadın Bide Konuşuyon Hala

Üyelik aldın, bu bir dağıtmadır.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.