Şimdi Ara

PokémonVortex 1.8! Oyuncuları: Ana Konu (Rehber, Yardım, Sohbet vs...) (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.122
Cevap
6
Favori
71.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: QuestionMark

level önemli değil ya. özellike elekid ya da elekidin evrimleşmişleri ilgi alanımda :D. ancient hariç tabi

tamam vazgeçtim almaktan
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuestionMark

level önemli değil ya. özellike elekid ya da elekidin evrimleşmişleri ilgi alanımda :D. ancient hariç tabi

/>

shiny electivire 100lvl
  • vereyim articunoyu electivireye

ışık hızına yakın gelen edit:tam şu anda electivireyle dolduracağım yere mystic registeel yakaladım sağolun :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuestionMark -- 7 Eylül 2010; 23:19:12 >
  • mew yakaladım bugun kü 5. efsane

edit:6 oldu Articuno

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkanke -- 7 Eylül 2010; 23:27:56 >
  • bütün gymleri her girişimizde yenmek zorunda mıyız yoksa hepsini 1 kere yensek oluyo mu ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackpaw

bütün gymleri her girişimizde yenmek zorunda mıyız yoksa hepsini 1 kere yensek oluyo mu ???

1 kere yenmen yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jungle Boogie

quote:

bütün gymleri her girişimizde yenmek zorunda mıyız yoksa hepsini 1 kere yensek oluyo mu ???

1 kere yenmen yeterli.

tşk o zmn şansım yok kaç saattir bi tane bile efsane çıkartamadım
  • quote:

quote:

quote:

1 kere yenmen yeterli.

Oyuna başlamamın ikinci saatinde mystic deoxys, mystic azelf, shiny shaymin ve suicune çıkardım. Çok eskiden crater oynardım. Sevdim bu oyunu dün gece başladım. Biraz daha ara dostum eminim bulursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jungle Boogie -- 7 Eylül 2010; 23:40:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kkanke

mew yakaladım bugun kü 5. efsane

edit:6 oldu Articuno

hangi haritaları dolaşıyorsun
  • Hepsinden çıkıyo fark etmez
  • quote:

quote:

quote:

quote:

1 kere yenmen yeterli.

Oyuna başlamamın ikinci saatinde mystic deoxys, mystic azelf, shiny shaymin ve suicune çıkardım. Çok eskiden crater oynardım. Sevdim bu oyunu dün gece başladım. Biraz daha ara dostum eminim bulursun.

hiç bi şey çıktığı yok ya deli etti beni kapattım

• Arkadaşlar efsane sabır işi bu oyunda. Ben çok uzun süre oynamama rağmen efsane Pokémon sayım oldukça azdı. Ha kimisi çok takılıyor, buluyor. Ama ben çevrimiçi süremin çoğunu başka yerlerde harcıyordum. Benim istediğim tarzda 1-2 efsane Pokémonum var.
  • Arkadaşlar bu sonradan alabildiğimiz skilleri istediğimiz tür pokemona alabiliyor myz?Mesela su vuruşunu toprak pokemonuna gibi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scarlite

Arkadaşlar bayağıdır girmiyordum, şimdi girip tekrar denedim ve hala oluyor. Kullandığınız internet tarayıcısında Java Script'i kapayın ve öyle deneyin.

Arkadaşım aşamasıyla anlatırmısın, tüm tarayıcılarda denedim ama olmuyor. Tek çalıştırabilen sen varsın galiba şu an.
  • @scarlite:mystic larvitar ve dark sableye için chuck_norris hesabından bir şey ister misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoktorTR

quote:

Arkadaşlar bayağıdır girmiyordum, şimdi girip tekrar denedim ve hala oluyor. Kullandığınız internet tarayıcısında Java Script'i kapayın ve öyle deneyin.

Arkadaşım aşamasıyla anlatırmısın, tüm tarayıcılarda denedim ama olmuyor. Tek çalıştırabilen sen varsın galiba şu an.

Aynen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uNPReTTieR

quote:

Orijinalden alıntı: DoktorTR

quote:

Aynen.

hey bende varımhatta konunun ilk sayfasındaki rehberde bile mozilla için java'yı nasıl kapatacağınız yazıyoraraçlar-seçenekler-içerik-java script'i etkinleştir kutucuğundaki tik işaretini kaldırıp tamam deyin,java kapanmış olur

• Shiny Rotom yakaladım
    (efsane mi bu )
  • quote:

Orijinalden alıntı: biggest little man

@scarlite:mystic larvitar ve dark sableye için chuck_norris hesabından bir şey ister misin?

Sen onlara teklif at gönlünden ne koparsa. İşime yaramıyorlar zaten. Boş boş duracaklarına senin işine yarasınlar.

Arkadaşlar bu arada Java Script'in nasıl kapatıldığı rehberde yazıyor. İlk mesajı daha dikkatlice okursanız bulabilirsiniz. ama ben yine de size buradan yazayım.

Araçlar > Seçenekler > İçerik ve çıkan pencerede Java Script'i etkinleştir. diye bir kutucuk var. O kutucuktaki işareti kaldırıyoruz. Sonra Tamam diyip sayfayı yeniliyoruz. Artık Java'sız bir oyunumuz var. Ancak haritalarda Java'sız dolaşamazsınız. Onun için aynı yolu izleyip geri açacaksınız.

• Bu trainingler nerde. Rehberde bashetmişsiniz?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.