Şimdi Ara

` PokéRuby | Harita'nın Beta Versiyonu Oyuna Eklendi! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
97
Cevap
0
Favori
2.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler burası yumurta tıklama yeri değil. Lugi@'nın açtığı konuya yazın lütfen.

Konuya Ulaşmak

• Hayırlı olsun kardeşim. Allah utandırmasın.
  • oyunda sanki bi hata var tıklamadığım halde tıklamışsınız diyo
  • Bulbasaur çıktı hadi bakalım

• Son 4 Lv.

• Squirtle çıktı.

• Yumurtalar kaç levelda kırılıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RollingStar

Yumurtalar kaç levelda kırılıyor ?

100 sanırım
  • 101 levelde kırılıyor

Edit:Psyduck çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amyfm -- 9 Ocak 2011; 16:08:01 >
  • acaba tiklama yapmadan puan almanin bir yolu var mi
  • bence oyunda bir map olmalı ve mapden puan kazanabilmeliyiz
  • MAP'i bugüne yetiştirmeye çalışıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

MAP'i bugüne yetiştirmeye çalışıyorum.

Pokemonlar arası battle sistemi yapabilirmisin ?
    Mesela yenen belli bir puan alsın vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: catres

quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

MAP'i bugüne yetiştirmeye çalışıyorum.

Pokemonlar arası battle sistemi yapabilirmisin ?
    Mesela yenen belli bir puan alsın vs.

Live sistemin nasıl yapılacağını bilmiyorum fakat haritadan çıkan pokemonlarla savaşmayı ilerleyen versiyon güncellemelerinde eklemem muhtemel. Önceliğim oyuna biraz daha renk katmak, marketi eklemek ve güvenlik açıklarını kapatmak. Oyun istediğim düzeye geldiğinde siteyi paralı bir domaine geçireceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yılmaz -- 9 Ocak 2011; 17:25:16 >

• Şimdi birkaç önerim var.
    PokéMarket:
    Bence Parayı puana dönüştüren bir alet eklemelisin ki kullanıcıların boş vakitlerinde canı sıkılmasın.Ancak pahalı olursa almadan önce heyecanı arttırabilir.
    Ayrıca Puanlarla Pokemon yumurtası ya da pokemon alınabilmeli bence.Böylece puanlar alternatif amaçlarda kullanılabilir.

Birkaç tane çook gerçekçi fakemon oyuna güzel bir hava katar.O konuda yardım edebilirim.Pm'den MsN'imi atarım istersen

Ayrıca Poké hastanenin ismini Daycare yap bence.Pokemon merkezlerinde yumurta kırmazlar çünkü.

MiniGames yapabilirsin.Ancak bedava olmalı.Zaman aralıkları koyabilirsin.Mini games'te pokeplushies teki gibi bir arazi yapabilir, tıklayınca rare candy ya da puan çıkarttırabilirsin.

Birde faktör olarak happiness'i de eklersen bu tür oyunlarda bir ilke imza atarsın...

Son olarak her yumurtanın leveli farklı olmalı bence.Yani Feebas ile Magikarp'ın ki aynıyken Dratininin farklı olmalı bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinataki -- 9 Ocak 2011; 18:04:01 >

• Şimdilik hiç bir işe yaramasada haritanın beta versiyonu yayında sol menüden ulaşabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: garlic-h

Şimdi birkaç önerim var.
    PokéMarket:
    Bence Parayı puana dönüştüren bir alet eklemelisin ki kullanıcıların boş vakitlerinde canı sıkılmasın.Ancak pahalı olursa almadan önce heyecanı arttırabilir.
    Ayrıca Puanlarla Pokemon yumurtası ya da pokemon alınabilmeli bence.Böylece puanlar alternatif amaçlarda kullanılabilir.

Birkaç tane çook gerçekçi fakemon oyuna güzel bir hava katar.O konuda yardım edebilirim.Pm'den MsN'imi atarım istersen

Ayrıca Poké hastanenin ismini Daycare yap bence.Pokemon merkezlerinde yumurta kırmazlar çünkü.

MiniGames yapabilirsin.Ancak bedava olmalı.Zaman aralıkları koyabilirsin.Mini games'te pokeplushies teki gibi bir arazi yapabilir, tıklayınca rare candy ya da puan çıkarttırabilirsin.

Birde faktör olarak happiness'i de eklersen bu tür oyunlarda bir ilke imza atarsın...

Son olarak her yumurtanın leveli farklı olmalı bence.Yani Feebas ile Magikarp'ın ki aynıyken Dratininin farklı olmalı bence.

PokéMarket açıldığında böyle özellikler olacak olmazsa bile zamanla bir çok özellik gelecek.

Fakemon konusunu bilmiyorum diğer kullanıcıların görüşlerinide almak gerekir. :)

MiniGames fikri kulağa hoş geliyor, happiness olayı yapı itibariyle biraz karmaşık belki ilerleyen zamanlarda eklenebilir.

Yumurtanın içerisinden rastgele Pokémon çıktığı için level farkı olması doğru olmaz. Fakat ileride PokéMarket'ten veya Haritadan yumurtalar çıkacak. Elit yumurtaların içerisinden efsaneler çıkabilir ve bu yumurtalar kırılmak için 250 gibi yüksek leveller isteyebilir.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.