Şimdi Ara

` PokéRuby | Harita'nın Beta Versiyonu Oyuna Eklendi! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
2.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PM
  • Pm. Sprite hala lazımsa Crashla birlikte yardım edebilirim ^^
  • PM'leri yolladım.
  • Daha fazla beta tester lazımsa ben de yardımcı olabilirim.
  • İstersen tester olurum Grafik konusundada bilgim vardır
  • Toplu PM attım. Attığım PM'ler size ulaştı mı?
  • Ulaştı gecikme için kusura bakma.
  • Pm varsa banada
  • Bugün sitede büyük ve olumlu gelişmeler oldu. Bu gelişmelerin olması açıkçası beni mutlu etti. :)

Öncelikle yumurta sisteminde oldukça değişikliğe gittim. Eski kullanıcılar bilirler. Eskiden seçtiğiniz yumurtanın önemi yoktu. İçinden her türlü pokémon çıkabiliyordu. Bu olasılığı yok ettim. Başlangıç olarak 3 yumurta yaptım bunlar ateş, su ve çim yumurtaları. Bu yumurtaların her birinden kendi türünde pokémonlar çıkacak.

Bunun haricinde en çok eklemek istediğim özelliklerinden birisinde de büyük oranda olumlu sonuçlar aldım. Eğer bir aksilik olmazsa imzalarınıza ekleyeceğiniz Pokémon Yumurtalarında resmin üzerinde isminiz ve leveliniz yazacak ve bunlar anlık olarak kendiliğinden güncellenecek. Bu özellik için söz vermek istemiyorum çünkü olumsuz sonuç alma ihtimali var. Ancak bu özelliği ekleyebilmek için elimden geleni yapacağım.

Kayıt sisteminde bir takım açıklar bulmuştum o açıklarıda bir şekilde kapattım.

Hile yapılmasını engellemek için tüm tıklama bilgilerini veritabanına kayıt edilecek şekilde düzenledim. Veritabanı incelendiğinde hile yapan kullanıcılar rahatlıkla saplanabilecek.

Şuan sisteme eklemeyi uygun gördüğüm Pokémonlar aşağıdaki gibi. Sizin fikriniz nedir bu konuda? Sizce hangi Pokémonları çıkartmalıyım?

*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yılmaz -- 8 Ocak 2011; 22:57:41 >

• pokemonlar oldukca uygun ama yanlış hatırlamıyorsam bellsprout gloomun evrimleşmemiş haliydi . Birde 3 . Ve 4. Nesil Pokemonlar da eklersen daha iyi olur sanırım .
  • pardon yanlış hatirlamisım . Starter olmasada 3. Ve 4. Nesil pokeler olmali
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

Bunun haricinde en çok eklemek istediğim özelliklerinden birisinde de büyük oranda olumlu sonuçlar aldım. Eğer bir aksilik olmazsa imzalarınıza ekleyeceğiniz Pokémon Yumurtalarında resmin üzerinde isminiz ve leveliniz yazacak ve bunlar anlık olarak kendiliğinden güncellenecek. Bu özellik için söz vermek istemiyorum çünkü olumsuz sonuç alma ihtimali var. Ancak bu özelliği ekleyebilmek için elimden geleni yapacağım.

Ben bu özelliği rahatlıkla yapabileceğini düşünüyorum.http://www.gametracker.com/server_info/188.40.40.201:47026/b/ bu linkteki gibi bir yapı olur.User id ye göre bilgileri çekip resme basar.Siteyi yine asp kodlayacaksın sanırsam?

• quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

Toplu PM attım. Attığım PM'ler size ulaştı mı?

Pm gelmedi.
  • Beta teste kaldı mı? Kaldıysa pm
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yılmaz -- 7 Ocak 2011; 20:14:23 >
  • PM bana da gelmedi malesef.

Gloom'u Oddish yapıp Psyduck yerine Horsea eklersen daha güzel olur gibime geliyor.
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yılmaz -- 7 Ocak 2011; 21:53:52 >
  • PM için hala geç mi yoksa yasa dışı yollarla birinden alayım mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abyss

PM için hala geç mi yoksa yasa dışı yollarla birinden alayım mı?

Sanırım kimseye gitmemiş PM.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.