Şimdi Ara

` PokéRuby | Harita'nın Beta Versiyonu Oyuna Eklendi!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
2.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Açıld!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yılmaz -- 9 Ocak 2011; 18:56:25 >

• Yardım edebilirim.Kod bilgim yüksek değildir ama sprite-grafik tarzı konularda yardımım dokunabilir.
    Zaten bu hafta yazılılarım var ilerleyen haftalarda daha da yardım edebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrasHh

Yardım edebilirim.Kod bilgim yüksek değildir ama sprite-grafik tarzı konularda yardımım dokunabilir.
    Zaten bu hafta yazılılarım var ilerleyen haftalarda daha da yardım edebilirim.

Grafik konusunda sıkıntım yok ama sprite konusunda çok yardımın olabilir. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yılmaz -- 7 Ocak 2011; 20:13:56 >
  • Pm attım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrasHh -- 8 Ocak 2011; 3:25:16 >
  • Orta kısmın tasarımı bitti sayılır. Üst kısmın tasarımı eski versiyondan kalma orayı daha sonra hazırlayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yılmaz -- 8 Ocak 2011; 3:23:22 >
  • oyun mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: batu578

oyun mu

Evet.PokéPlushies tarzında olacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu yumurtalardan çıkan Pokémonları farklılaştırınsanız daha güzel olacaktır.Sanırım herkese Jolteon çıkıyordu diğerleri baya zor idi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PR0_BJK

Şu yumurtalardan çıkan Pokémonları farklılaştırınsanız daha güzel olacaktır.Sanırım herkese Jolteon çıkıyordu diğerleri baya zor idi.

Aynen ya
  • Kesin bir açılış tarihi var mı ?
  • @RollingStar:Açılınca görüceksin zaten arkadaşım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PR0_BJK

Şu yumurtalardan çıkan Pokémonları farklılaştırınsanız daha güzel olacaktır.Sanırım herkese Jolteon çıkıyordu diğerleri baya zor idi.

Haklısın o konuda değişikliğe gideceğim. Bana yumurta ve pokémon spriteları gerekli. 3-4 tane farklı yumurta ve bu yumurtadan çıkacak pokémonları sizlerinde isteğine göre beraber belirleyebiliriz.

Oyunda hangi Pokémonları görmek isterdiniz arkadaşlar? :)

quote:

Orijinalden alıntı: RollingStar

Kesin bir açılış tarihi var mı ?

Kesin bir tarih veremiyorum üniversiteye hazırlanıyorum fakat elimden geldiğince çabuk çıkartmaya çalışacağım belki 1-2 gün içerisinde bile olabilir. Şuan tasarımımı eski kodlara tamamen uyarladım. Eski kodlardaki eksikleri gidermek kaldı geriye sadece.

• Her yumurtayı yaparız.İlla az sayıda yumurta olacak diye bir kural yok.
    Hatta sprite'ları sıfırdan kendimiz bile hazırlayabiliriz.
    Sprite'lar benim için sorun değil.Yardıma ihtiyacın olursa söylemen yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

Oyunda hangi Pokémonları görmek isterdiniz arkadaşlar? :)

Legend isteriz
  • Beta üyeliği verebilirsen 5-10 kişiye açmadan deneriz açıkalrı söleriz beta yı test edicek elemana ihtiyaç varsa olabilirim :))
  • İsimde bazı sebeplerden ötürü değişikliğe gittim, daha iyi isim öneriniz varsa oyun açılana kadar bekliyorum.
    Beta tester olmak isteyenler bana msn adreslerini pmlesinler.

Ayrıca; Sprite ve Pokémon belirleme konusunda acil yardım gerekiyor. Yardımcı olacaklar MSN adreslerini acil olarak PM'lerse sevinirim.

Lütfen bu mesajdan alıntı yapmayın.
  • Sprite konusunda CrasHh ve ben sana yardım edebiliriz.
  • Beta Tester olmak isteyen ilk 5 kişiye site linkini pmliyeceğim.
  • PM istemek ben denemek ilk.
  • Pm.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.