Şimdi Ara

PokéZomm İstek,Öneri,Soru/Cevap Konusu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
2.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allen Walker

Ip adresi olayından fazla acc. olayı çözülür.
    Ben de bir Npc'e 14th ismini istiyorum.

Onaylandı.

E-Mail sistemi fazla oy almadığı için Onaylanmadı.
    Yeni soru eklendi.

Bu arada yorumlarınız için teşekkür ederim.
  • Fare imleci ile hareket sistemi olsun mu?
    - Olsun ama şöyle olsun; hem fare ile hem yön tuşları(wasd), seçenek olsun.
  • 4) Fare imleci ile hareket sistemi olsun mu? ◔

+Hayır
  • 4) Fare imleci ile hareket sistemi olsun mu? ◔

Bence olmasın.
  • quote:

Fare imleci ile hareket sistemi olsun mu?
    - Olsun ama şöyle olsun; hem fare ile hem yön tuşları(wasd), seçenek olsun.

Herkes istediği gibi kontrol etsin.
  • Sistem onaylandı.
    Şuan 3 tür hareket sistemi var bunlar;
    1-WASD
    2-Yön tuşları
    3-Fare
    Farklı bir hareket tuşu eklememi istiyorsanız bu konuya yazabilirsiniz.

Yeni soru eklendi.
  • 5) Oyunun hikayesini paylaşmamı istiyor musunuz?

Hayır sürpriz olsun
  • 5) Oyunun hikayesini paylaşmamı istiyor musunuz? ◔

Kesinlikle hayır. Kendimiz çözelim.
  • Hikaye'si bence oyunda Pokémon seçerken küçük bir trailerlar halinde gösterebilirsin.
  • quote:

Hikaye'si bence oyunda Pokémon seçerken küçük bir trailerlar halinde gösterebilirsin.

Oyun'un geçtiği yıl hakkında spoiler; (Büyük bir şey değil)

Oyun 2106 yılında başlıyor.
    Önce 2013 yılından 2106 yılına kadar gerçekleşen olayları video şeklinde hazırlayacağım.Olayları gösterdikten sonra video'nun üzerine enfeksiyon veya virüs'ün yayılma aşamasını gösteren bir video ekleyeceğim ve bu videoyu oyunu açmadan bir gün önce oyunun konusunda yayınlayacağım.

Soru, olumsuz oy sayısı fazla olduğu için onaylanmadı.
    Yeni soru eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-861129304 -- 11 Nisan 2013; 0:05:59 >

• Oyunda ev sistemi falan da olacak mı? Kişiye ait ev değilde, Guild/Clan olarak Ev alma işi falan olabilir, ayrıca ev öyle sadece görünüş olarak değilde işe yarayacak gerekli birşey olabilir.Guild/Clan üyeleri eve bağış yaparlar evi geliştirirler, ev nasıl bir katkı olacak derseniz, ev içerisinde Radar gibi birşey olabilir, evin (guild binasının) çevresindeki Zombileri, Pokemonları gösterebilir, Radar'ı parayla geliştirerek görüş alanını genişletebilir gibi, sizin oyun diğerlerinden farklı oluyor, o yüzden böyle birşey düşündüm, daha önce başka oyunlar tarafından uygulanmamış şeyler etkileyici olabilir.
  • Turnuvalar olabilir ödüllü. Çünkü belli bir yerden sonra yapılacak bir şey kalmıyor.
  • Eğer yapılabilirse şu RP'deki ses sistemini yapabilirsin.Growl/Echoed Voice gibi saldırılar olacaksa zombilerin ilgisini çekebilir.Ama oyunda ne kadar mümkün olur fazla bir fikrim yok.Dikkat çekme olmasa bile olumsuz bir etki yaratabilirsen iyi olur bence.
  • @Zombi TR : Guild sisteminde sorun olduğu için kaldırmak zorunda kalmıştım.Ama sorunun kaynağını bulup düzeltirsem önerini ekleyebilirim.
    @Jaquaires : Turnuvalar ve Event'ler oyunların olmazsa olmazlarıdır, diğerleri gibi PokéZommda da olacak.
    @CrasHh : Dediklerini yapmak biraz zor ama denerim.Ayrıca Growl gibi statu saldırılarını eklemeyi düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-861129304 -- 12 Nisan 2013; 19:30:09 >
  • @CrasHh, Arkadaşımıza katılıyorum, yapılabilirse eğer attacklardan ses gelsin, Growl, Leer, Tail Whip gibi attaklar oyunda olmasa bile normal attacklarda Ses olması çok güzel olur, Mesela bir Gust, Twister gibi attacklarda Rüzgar sesi falan ''FUUUUUUUUUUUU'' çok güzel olur. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zombi TR

@CrasHh, Arkadaşımıza katılıyorum, yapılabilirse eğer attacklardan ses gelsin, Growl, Leer, Tail Whip gibi attaklar oyunda olmasa bile normal attacklarda Ses olması çok güzel olur, Mesela bir Gust, Twister gibi attacklarda Rüzgar sesi falan ''FUUUUUUUUUUUU'' çok güzel olur. :D

Saldırı sesleri var sadece ayar yapmam gerekiyor.
  • web tabanlı olmuyacak sanırım ve de 3d mi olacak benim gibi yavaş internetlilere sorun olmaz umarım (bu sayfayı yüklemek bile işkence bana)

pokemon olarak dolaşıcaksak yanımızda bebek formu pokemonları pet olarak dolaştırabiliriz otomatik saldırı yapabilir ya da hapiny igybuff (hata varsa özür :D) gibi bebekler bizim canımızı doldurabilir
    level sistemi nasıl bence sınırsız olsun (belki 100 levelden sonra aşırı zorlaşabilir herkes uçuk levellerle dolaşmasın etrafta)
    bir de her 30 levelde bir boyutumuz %10 artabilir dev gibi dolaşırız güçlenince etrafta dev gibi dolaşırız 150 level pikachuyla 50 level charizard a daha korkusuz dalabiliriz :D

daha çok fikrim var da oyunun yapımı uzasın istemiyorum :D çok güzel olucak sanırım bu oyun
  • Haftalık turnuva ve şampiyonluk rütbe ödülleri olabilir.
    1.hafta şampiyonu
    2.hafta şampiyonu
    Direk yenilen eler olarak yapabilirsin. Ayrıca 5 hafta sonra şampiyonlar kapışması yapabilirsin izlemesi çok eğlenceli olabilir
  • @erdmen :
    1- Oyun 2D
    2- Başlarda Pet sistemini eklemeyi planlıyordum, daha sonra tekrar düşününce vazgeçtim.
    3- Sınırsız olursa iyi olmaz diye düşünüyorum.Zaten level atlamak zor olacak.
    4- Oyunda 32x32'lik Tilesetler kullandığım için %10'luk boyut artışı bazı sorunlara yol açabilir

@YineDc : Güzel fikir.Oyunu açınca yaparız.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.