Şimdi Ara

Pokemon Black 2 Walkthrough ( Bölüm 4 Eklendi )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smugleaf -- 14 Ağustos 2013; 12:58:43 >

• Cızırtılardan başka hiçbirşey duymuyorum yalnız.
  • Erkut, mikrofon sesini ayarlamalısın, bunun dışında tepkilerin gerçekten harika.
  • Mikrofon uzaktaymış farketmedim o yüzden öyle olmuş :D.Sağol Kaan Abi :D Tepkilerin harika derken ?
  • Damage vuramadığın zaman verdiğin tepkiler olsun, kızgınlığın olsun. Bunlar eğlence katan şeyler.
  • Bende seviyorum zaten bence Türkiyede Walkrpught çekiceksen tepkilerin böyle olmalı :D
  • Yeni video çektim.Bu videodaki ses sorunu diğer videoya göre %70 oranında düştü.Diğer videoda kötü yorumlar aldım ki haklıydılar da zaten.O videoyu sadece kendimi denemek için çekmiştim.Neyse lafı uzatmadan iyi seyirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smugleaf -- 8 Haziran 2013; 11:42:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Left 4 Dead 2 / Harita
    14 yıl önce açıldı
    Dead Island 2 [PC - ANA KONU]
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu güzel olmuş ancak biraz yüksek sesli konuşabilirmisin , Kulaklık taktığım halde sesini zar zor duyuyorum ayrıca o cızırtılar devam ediyor sanırım mikrofonun senden çok uzak olmasından kaynaklanıyor .
  • Mikrofon yakınımdaydı fakat laptop olduğundan böyle cızırtı oluyor.Diğer videoda bir şeyler yapmaya çalışacağım en fazla bu kadar düşürdüm cızırtıyı.
  • Yeni bölüm sonunda geldi iyi seyirler.Birde takım önerilerinize açığım.Ha bir de takassız pokemonlarımı evrimleştirmenin bir yolu var mı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smugleaf -- 30 Haziran 2013; 12:24:47 >
  • Bölüm 3 eklendi.Bi yorum atsanız diyorum.Kiminiz videoya bir kere tıklamaya bile üşeniyor.
  • Mayıstan beri video yüklemiyorsun ne yapalım ilgi azaldı
  • Youtube'dan beğendim.Ama izlemiyorum videoyu kusura bakma nuzlocke olmadığı için heyecanlı değil.
  • Bu Oyunu Rahatça Açaak Bir Emlator Biliyormusun Bu Arada İyi Gidiyorda Video Aralıkları Fazla
  • Videolar süper ötesi :) Güzel bi seri yalakamışsın insallah çakmalarin çıkmaz. Bu oyuna göre tepkilerin gayet hoş :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emulatörün hız ayarları yapılı ama kasıyor.İlgilenen fazla olmadığı için çekmedim bundan sonra çekicem.Nuzlocke konusuna gelirsek Nuzlocke sevmiyorum çekmem büyük ihtimal.Bu arada duyuru videosu hazırladım söyleyince dikkat edilmiyor

• Bu gün 4. bölüm eklendi iyi seyirler.Umarım beğenirsiniz.

• Bir kaç tavsiyede bulunmak istiyorum.

Cızırtı değilde arkadan gelen bir biiip sesi var mikrofonun fanın sesinide alıyor.
    Ölü gibi çekiyorsun videoları biraz tepki ver.

Bunun dışında arka plan ve kamera iyi
  • Sen ilk videoyu izlemişsin sanırım :D 4. bölümü izle sen bence :D 4. bölümde oldukça rahatım cızırtı sesi yok biraz fan sesi var onada yapacak bir şeyim yok :D
  • Videolara baktım da Black ile Black 2 arasında ve ya White ile White 2 arasında çok aman aman farklar olmadığını düşünüyorum. yanılıyor muyum? Aralarında 100 tl fiyat farkı var ama
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.