Arladaşlar hepinizin bildigi gibi pokemoncrater oyununda battle dayken oyun takılıyo ve isteginizi kacırıyor sinir ediyor bunun çözümü için elimde muhtesem bir program var takılmak y7ok hızı mukemmel ayrıca oyun icinde geri bile alabiliyosunuz tekliflerinizi bekliyorum msn: Forever.Love_R_S@hotmail.com
programın adını söylede bizde öğrenelim
pokemoncrater live battledeyken elektrik kesilmeleri oluyor bunların bir çaresi var mı???Bazı arkadaşlara gerekli oluYor da.
evet programın ismini sölede bizde bilelim msn ye gerek yok linki verde indirelim yoksa paramı isteyecen
Walla elektrik olayi benim isim degil......Tedasa basvur onlar sana gereken elektrik dalgasini verir...Budan emin ol...Ayrica program para karsiligi degil...Sadece forumlarda fazla dolasmasini istemiyorum....Programi isteyen arkadaslara msn den yollayacaktim....
ilginizden dolayi tesekkurler...
krds bana ver yaw sunu pm le lutfen linki lutfen
quote:
Orjinalden alıntı: madi403
Walla elektrik olayi benim isim degil......Tedasa basvur onlar sana gereken elektrik dalgasini verir...Budan emin ol...Ayrica program para karsiligi degil...Sadece forumlarda fazla dolasmasini istemiyorum....Programi isteyen arkadaslara msn den yollayacaktim....
ilginizden dolayi tesekkurler...
kardeş şu programdan biraz bahsetsen çok iyi olu msn:aykutyavuz_89@hotmail.com